Dyskusja i opinie o modzie 469962 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 469962

Odpowiedzi 1281

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: Rybopiotr link=topic=661.msg124322#msg124322#msg124322#msg124322 date=1292692351
Chodzi ci o rzucanie czarów laską?
Tak, to też.
Moglibyście podać co ma się znaleść w modzie?
http://czaszaplaty.pl/?view=maininfo

Saret

Saret

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Strona znowu nie działa, ale ciesze się, że Orc wrócił. Mam nadzieję, że teraz praca nad modem będzie postępowała szybciej, bo na moda czekamy już kawał czasu.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Dyskusja i opinie o modzie
#602 2010-12-18, 18:36(Ostatnia zmiana: 2010-12-18, 18:38)
Działa.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Tą liste znam ale mi chodzi bardziej o konkrety niż o takie upiększanie.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

PexPawlo

PexPawlo

Użytkownicy
posty81
Propsy16
  • Użytkownicy
Laski dla maga? Ambitnie. :)  Życzę owocnych i sprawiających jak najmniej problemów prac.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Bardzo cieszy mnie powrót Orca :D  cały czas czułem, że wróci, za wiele w ten projekt włożył, żeby go tak zostawić. Miło znowu widzieć Twe posty, Orcu :D  powodzenia w pracach dla całej ekipy. Pozdrawiam

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Dokładnie, Orc na pewno nie porzucił by projektu, a różne spekulacje mijały się z celem :<
Trzeba dalej cierpliwie czekać, aż zdarzy się ten cud i CZ zostanie wydane!!! ;d  Orc na prezydenta...!!:D

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
No to mam nadzieje że z orkiem szybciej skończycie. :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
To zabrzmiało jakbyś chciał go zabić :O  .

Popieram mixera - orc na prezydenta!

makin' bacon

Grender

Grender

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
No ja też mam nadzieje, że CZ wyjdzie z orkiem szybciej wyjdzie bo na tego moda czekam już dosyć długo  :wink:

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
I pewnie jeszcze chwile poczekasz ;] Ale czekaj cierpliwie a Dżizas ci to wynagrodzi ;d

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
Nie tylko Grender czeka :[  Wszyscy czekają.Mam nadzieje że Na święta już będzie można zagrać. :roll:

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu

orcwarrior
Moderator działu

#612 2010-12-20, 14:51(Ostatnia zmiana: 2010-12-20, 15:07)
Cytat: diegot link=topic=661.msg124682#msg124682#msg124682#msg124682 date=1292851764
Nie tylko Grender czeka :[  Wszyscy czekają.Mam nadzieje że Na święta już będzie można zagrać. :roll:

Niemożliwe, to że wróciłem nie oznacza ze pstryknąłem palcami i mod jest gotowy.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy

Orzeszek

#613 2010-12-20, 17:49(Ostatnia zmiana: 2010-12-20, 17:50)
Ja już czekam na moda bodajże 3 rok ;) prawie od początku śledzę tok prac, przez pierwsze 2 lata co święta czekałem z zapartym tchem na wesołą nowinę  ;p   a teraz po prostu od czasu do czasu tu zaglądam i muszę przyznać że trochę się zaniepokoiłem wieścią że Orc "zaginą" ale po prawdzie nie do końca w to wierzyłem żeby po takich wysiłkach zaprzestał prac, cieszę się że wróciłeś do projektu i życzę owocnej pracy, takiej która jeśli nie w te to może w Wielkanocne święta zaowocuje sukcesem i wydaniem moda, a tego życzę wam i nie ukrywajmy przede wszystkim sobie  :lol:  .
Pozdrawiam.

fazax

fazax

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Ja ponowie pytanie które już padło,
Czy macie zamiar wprowadzić później to co wycielicie w ewentualnym patchu, a przynajmniej część tych rzeczy ? (kostury dla maga wg mnie to dobry pomysł i szkoda żeby się zmarnował)

A tak w ogóle to życzę Wam, żeby patchów do CZ było jak najmniej :D

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz to tych 11% to wklej to do podpisu!

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

#615 2010-12-22, 16:00(Ostatnia zmiana: 2010-12-22, 16:07)
Czy macie zamiar wprowadzić później to co wycielicie w ewentualnym patchu, a przynajmniej część tych rzeczy ? (kostury dla maga wg mnie to dobry pomysł i szkoda żeby się zmarnował)

A po jaką cholerę? Żeby nie dało się grać przez bagi?

Na szczęście nie wypadnie dużo, na razie głównie dodatki, o których nawet oficjalnie nie pisaliśmy, więc bez obaw.

Raczej nie.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: fazax link=topic=661.msg125004#msg125004#msg125004#msg125004 date=1293021911
Wszystko zalezy od tego, czy po tym wszystkim będe jeszcze mógł patrzeć na skrypty gothica :P
Jednak w planach mam mały dodatek-fun moda (bo o poważnym balansie nie ma wtedy co mówić) mianowicie zrobienie Miecza runicznego jako duale, czyli Miecz Runiczny x2 :D
A tak w ogóle to życzę Wam, żeby patchów do CZ było jak najmniej :D
Dzieki, też mam taką nadzieję :D .

garaz

garaz

Użytkownicy
posty28
Propsy16
  • Użytkownicy
Mod fajnie się zapowiada.Czekam na full wersję.

99% procent forumowiczów to chamy i debile, jeśli mnie popierasz wklej to do podpisu.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
A na ile procent oceniacie ukończoną pracę? Albo raczej, czy możemy się tego spodziewać przed wakacjami.

garaz

garaz

Użytkownicy
posty28
Propsy16
  • Użytkownicy
Cytat: maciejh link=topic=661.msg125052#msg125052#msg125052#msg125052 date=1293032883
A na ile procent oceniacie ukończoną pracę? Albo raczej, czy możemy się tego spodziewać przed wakacjami.

Przed wakacjami raczej moda nie będzie,ale mogę się mylić.

99% procent forumowiczów to chamy i debile, jeśli mnie popierasz wklej to do podpisu.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry