Pytania i odpowiedzi 505487 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505487

Odpowiedzi 1123

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Thoro chyba dobrze myślałeś

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajnie by było jakbyście zrobili tak że gdy osiągniemy poziom mistrzowski w walce bronią dwuręczną to miecze były by trzymane pionowo a topory tak jak powinny (prawie poziomo xD).
Tylko tutaj znów trzeba by było zrobić coś z combosami bo by nie pasowały.

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
mogli byście zmienić trochę styl waliki dwuręczny bo to już nudzi..tz. Combosy itp.

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Animacje to jest najbardziej prze****na rzecz jaką się wykonuje. Mało ludzi to potrafi.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#424 2009-02-10, 19:56(Ostatnia zmiana: 2009-02-10, 19:57)
Cytat: toptik link=topic=660.msg44671#msg44671 date=Feb 10 2009, 19:15\'
mogli byście zmienić trochę styl waliki dwuręczny bo to już nudzi..tz. Combosy itp.

Spoko, załatw licencję i studio na motion capture to każda misja będzie miała kinową cutscenkę.

Nie masz pojęcia ani o tworzeniu gier ani nawet modów, nie wiesz jakich to wymaga umiejętności oraz nakładów pracy. Bezmyślnie pieprzysz "zróbcie to, tamto bo mi się nudzi". A kim my kurwa jesteśmy, twoimi lokajami? Może sam ruszysz dupę i coś zrobisz. Nie umiesz? To się naucz i przestań pieprzyć, bo przypuszczam że jesteś kolejnym nastolatkiem które całe życie spędza na graniu w gry, przed telewizorem oraz robiąc jakieś głupie rzeczy nie mając żadnej wiedzy oraz o niczym pojęcia.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders

Triple
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#425 2009-02-10, 20:39(Ostatnia zmiana: 2009-02-10, 21:05)
a thoro jak zawsze delikatnie i z pedagogicznym podejsciem (ale za czasow, gdy w szkolach byly kary cielesne) :D

a tak naprawdę - rozumiem cię ; >

do reszty: trochę wyobraźni, zanim cos wymyslicie, zastanowcie sie, czy sami dalibyscie to rade zrobic. (chyba ze macie sadomasochistyczne sklonnosci i lubicie byc opieprzani : D )

Jeżeli by patrzyli na to co sami dadzą radę zrobić, to ten temat byłby pusty :D

Zubi

Zubi

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

Zubi

Pytania i odpowiedzi
#426 2009-02-13, 19:52(Ostatnia zmiana: 2009-02-14, 13:05)
Wnioskuje że Czas Zapłaty najwcześniej wyjdzie w maju a w najgorszym wypadku to będzie Grudzień 2009.

Dobra nie wiem kiedy Czas Zapłaty wyjdzie ale widomo tylko jedno wszystko będzie w Porządku

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wszystko będzie w przodku.

To może jeszcze w proszku?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Cytat: Zubi link=topic=660.msg44924#msg44924 date=Feb 13 2009, 19:52\'
Wnioskuje że Czas Zapłaty najwcześniej wyjdzie w maju a w najgorszym wypadku to będzie Grudzień 2009.

Dobra nie wiem kiedy Czas Zapłaty wyjdzie ale widomo tylko jedno wszystko będzie w Porządku

A może wyjdzie nogami do przodu? :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

nersal

nersal

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
A może byście dali jakiś zrzut ekranu na zaostrzenie apetytu??  :D

archanixex

archanixex

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Pewne bardzo ale to bardzo głupie pytanie(właściwie dwa):

1)Czy rzeczywiście będzie się opłacać  nauka dwoma brońmi skoro w połowie gry dostajemy miecz runiczny?

2)Czy mieczem Runicznym walka będzie identyczna jak typowe bronie jednoręczne i dwuręczne, jak tak to magowie będą poszkodowani(skoro wojownicy też będą mogli umieszczać tam runy, to będą szybciej atakować niż magowie).

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Miecz runiczny nie może pomieścić dowolnie wielkich zapasów energii magicznej, po jej wykorzystaniu będzie średnią bronią, aż do ponownego załadowania.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
I działa na krotki dystans w przeciwieństwie do  zwykłych zaklęć.

Starh

Starh

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Mam następujące pytanie;) Czy nowy soundtrack  będzie można pobrać po premierze moda?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
skoro są chętni, to pewnie tak. najlepiej przypomnij o tym, gdy będzie blisko do premiery lub później.

Starh

Starh

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
O to świetnie z waszej strony;) Na pewno przypomnę i dzięki za szybką odp.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
: D

a ja myslalem raczej, ze muze bede sprzedawal : P (w koncu do soundtracka mam pelne prawa autorskie). sie zobaczy jeszcze.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Cytat: Triple link=topic=660.msg45072#msg45072 date=Feb 18 2009, 21:51\'
: D

a ja myslalem raczej, ze muze bede sprzedawal : P (w koncu do soundtracka mam pelne prawa autorskie). sie zobaczy jeszcze.

Pomijając uzycie niektórych sampli z gothica to chyba tak :)

zkajo

zkajo

Użytkownicy
posty102
Propsy28
  • Użytkownicy

zkajo

Pytania i odpowiedzi
#438 2009-02-19, 10:44(Ostatnia zmiana: 2009-02-19, 10:46)
ładnie, ładnie, a mogę wiedzieć jak ogólnie taki efekt osiągnęliście? :)  Sprawa tekstury, 3D, bawienia się w silniku (nie wiem czy macie pozwolenie ale mnie to mało obchodzi :P ) czy jak? :D

Chodzi mi o te lasy :P

EDIT:

Czy w przyszłości będę mógł ewentualnie liczyć na pomoc ze strony TM (jeśli nadal będziecie się trzymać razem) w osiągnięciu podobnych efektów? ;)

Moje gg: 8169289

Thurin

Thurin

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja natomiast mam jedną sprawę, a mianowicie zauważyłem że wrogowie w gothicu NIGDY nie używają combosów, czy ewentualnie dałoby się to jakoś załatwić, byłaby z pewnością trudniejsza i ciekawa walka.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry