Pytania i odpowiedzi 505212 1123

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 505212

Odpowiedzi 1123

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Poczytaj trochę forum zanim napiszesz... Jeśli nie ma nigdzie wzmianki o tym, że wyszedł, to JESZCZE NIE WYSZEDŁ. Wydamy go na pewno. I nie bój się, nie będziemy go kisić u siebie, tylko udostępnimy...

To powyżej tyczy się wszystkich wypowiedzi typu "kiedy premiera?".

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
NO w końcu kiedy będzie ta premiera czekam już rok a nie jestem cierpliwy to mnie już wkurwi*

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jeśli chcesz poznać dokładną datę najlepiej udaj się do wróżki.

Stary

Stary

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Taa do wróżki to ja se moge dać stówe a ona mi powie wszystko ok

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Pytania i odpowiedzi
#384 2009-01-31, 19:42(Ostatnia zmiana: 2009-01-31, 19:43)
Cytat: Stary link=topic=660.msg43429#msg43429 date=Jan 30 2009, 23:10\'
NO w końcu kiedy będzie ta premiera czekam już rok a nie jestem cierpliwy to mnie już wkurwi*

W takim razie spierdalaj, bo każdy ma głęboko w dupie co cię wkurwia. Zarywanie nocek i poświęcanie wolnego czasu to nie jest nasz obowiązek, a jeśli ci coś w tej kwestii nie odpowiada i wyrażasz to jeszcze w tak egoistyczny sposób to pokazujesz jedynie innym że jesteś skończonym idiotą. Chcesz żeby mod szybciej wyszedł to weź się do pracy i nam pomóż a jak nie umiesz  to stul pysk i zmień ton gówniarzu bo w taki sposób nie będziesz nas ponaglał, bo łaskawemu panu chcę się zagrać już.

Taa do wróżki to ja se moge dać stówe a ona mi powie wszystko ok

Nie ma to jak doskonałe wyczucie ironii, szkoda gadać.

iGOMeZ

iGOMeZ

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Coś się cicho się ostatnio zrobiło na forum.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Spokojnie pokażemy coś napewno kiedy przyjdzie na to czas, a powodów ku zamartwianiu sie o stan projektu chyba nie ma, w razie takowego postępu wydarzeń spodziewałbym sie oficjalnej wiadomosci twórców, określanie takich rzeczy na podstawie tego czy są newsy czy nie to głupota, a my poprostu nie mamy obecnie materiałów które nadają sie do prezentacji, lub prezentacja ich wymaga jakiejś wiekszej obróbki, w kazdym razie o stanem projektu prosze się nie zamartwiać. Stary jak chcesz sobie juz pograć to odpal Zmierzch Bogów..bedzie prawie to samo co obecna wersja CZ.

Mediv

Mediv

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

Mediv

Pytania i odpowiedzi
#387 2009-02-01, 20:39(Ostatnia zmiana: 2009-02-01, 20:40)
Cytat: orcwarrior link=topic=660.msg43564#msg43564 date=Feb 1 2009, 17:37\'
Stary jak chcesz sobie juz pograć to odpal Zmierzch Bogów..bedzie prawie to samo co obecna wersja CZ.

Macie bardzo niską samoocenę ;p  Jeśli wykonanie CZ (nie mówiąc o grafice) ma być na poziomie Zmierzchu Bogów, to skreślam go z listy modów, w które zamierzam zagrać :)

"Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie." - kto nie wie skąd jest ten cytat jest moim wrogiem.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Pytania i odpowiedzi
#388 2009-02-01, 21:08(Ostatnia zmiana: 2009-02-01, 21:09)
Gratuluję....

Jakbyś nie zauważył, chodziło o to, że obecna wersja CZ jest tak bardzo niedopracowana, a nie że taka będzie wersja końcowa.

Bastrad

Bastrad

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie ja tam wole poczekać na CZ i pograć w dobrego moda. Zamiast nie czekać tak długo i pograć w totalne g%@%. Więc proszę o cierpliwość. Bo tak samo fani poganiali twórców Zmierzchu Bogów w końcu ulegli i zobaczcie co zrobili z tytułem gothic.... Jeszcze się tłumaczyli tym że fani chcieli dostać grę jak najszybciej, ale to już jest inna sprawa.

Mediv

Mediv

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Cóż z mojej strony to była oczywista ironia. Co prawda nietrafna (jak zauważył Veqsir), ale jednak ironia. Oczywiście jestem za tym, żeby CZ był jak najbardziej dopracowany. Najlepiej wziąć przykład z Blizzarda - wyjdzie, kiedy będzie na tyle dopracowane, że powali ludzi na kolana :)  Zresztą posty tego typu są niepotrzebne, bo wy dokładnie wiecie co robić...

"Ten, kto walczy z potworami, winien uważać, aby samemu nie stać się jednym z nich... kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w ciebie." - kto nie wie skąd jest ten cytat jest moim wrogiem.

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Powiem tylko ze obecnie skupiamy się gł. na grafice, poprawki zblizają sie do konca, dorzucam screen który pokazuje drobna część poprawek, odnosząc się do orginału
http://i42.tinypic.com/2d015b8.jpg

Hodir

Hodir

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
o wiele ładniej niż orginał (Jak by bardziej wyostrzone) texture desek daliście pewnie nową

Slash

Slash

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy

Slash

Pytania i odpowiedzi
#393 2009-02-02, 10:20(Ostatnia zmiana: 2009-02-02, 10:21)
Witam!

Chciałbym się zapytać, czy planujecie wydać angielską wersję Czasu Zapłaty? W dziale anglojęzycznym nie znalazłem informacji o tym.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej pracy, Slash

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Erixon link=topic=660.msg43632#msg43632 date=Feb 2 2009, 02:19\'
o wiele ładniej niż orginał (Jak by bardziej wyostrzone) texture desek daliście pewnie nową

Wszystkie są nowe -,-

nersal

nersal

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Łe kurde!

Widząc po zdjęciach i filmikach z gry, odwalacie naprawdę kawał dobrej roboty.
Mogli byście pokazać trochę więcej? troszeczkę... :lol2:
I mam jeszcze pytanie odnoszące się do dwóch mieczy.
Czy będziemy mogli grając w moda wybrać sobie obojętnie jakie dwie różne bronie by nimi walczyć,
czy będzie to zrobione tak ze dwa miecze są ustawione jako jeden przedmiot?

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
juz byla gdzies mowa o tym, ze duale beda osobno jako przedmiot, inny rodzaj broni. O ile dobrze pamietam :lol2:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
jako dwa oddzielne przedmioty

erol

erol

Użytkownicy
posty23
Propsy32
  • Użytkownicy
pytanie za 100 pkt, jak można wam pomóc by CZ szybciej wyszedł?

Zgroza... Gandzia zostawia ślady jak sanek płoza...

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy

toptik

Pytania i odpowiedzi
#399 2009-02-03, 12:17(Ostatnia zmiana: 2009-02-03, 12:18)
dawać więcej pomysłów

i modlić się do Boga by wyszło szybko :D

0 użytkowników
Do góry