Nie zanegowałeś niczego, o czym wspomniałem w mojej wypowiedzi, tym bardziej pogłębiając bezpodstawność swoich nawiązań. To komentarz do konkursu w dniu screena, więc wszelki wzmianki o szumnych wyczynach innych grup (potwierdzone screenami we wszystkich z nich?) są zbędne, bo komentujemy screeny grup, które postarały się o ich prezentację, jedyne "namacalne" pokazano ze strony GBT i TM, więc jak najbardziej miałem prawo ustosunkować się tylko do nich.
Nie ma tu nic do rzeczy wyssana z palca, argumentacja: "bo grup biorących udział w DS było bardzo niewiele." Mówimy o aktualnym DS i nic nie obchodzą mnie inne grupy, lecz to, co miałem okazję zobaczyć. Inna sprawa, sam miałem okazję obcować z dualami GB i wcale nie uważam tego aspektu moda za świętość (takie bajery powinny znajdować się, na samym początku łańcucha pokarmowego każdego szukającego głębszych wrażeń gracza), mimo to potrafię docenić postawę jaką wykazali się przy wysunięciu swojego kandydata na dzień screena - zaprezentowali pełnię "wizualnej perswazji" jaką można było przy przekonaniu do swojego screena wykazać, pokazując walkę dwoma mieczami, mierząc tym samym tak wysoko jak TM, i za takie ambicje należy ich wyróżnić.
Odnośnie reszty pokazanych screenów: ze względu na swoje członkostwo w GBT, mam świadomość, że Gerranheart to dopieszczony, niewielki mod, w sam raz jako przystawka przed daniem głównym, jak CZ czy GB, i ta właśnie świadomość nie pozwoliła mi wyróżnić choć tego, jednego screena, ponieważ wiem, że o wiele więcej pracy (nie ujmując niczego grupie Vainhearts) kosztowało to, co znajdowało się na screenach ze wspomnienanych wcześniej modyfikacji.
" TM nic nie pokazało a GBT jest kaffany" ostatnio nie zetknąłem się z tak niskim poziomem wypowiedzi, odsyłam do tematu z komentarzami do screenów CZ, lepiej zebrać trochę informacji zanim zechce podsumować się czyjąś postawę, w innym wypadku palniemy bzdurę podobną do zacytowanej powyżej.
Dla GB, nie ze względów, o które można by mnie posądzić, ale o to, że screen faworyta CZ niestety jest nie całkiem trafiony, nowe meshe pojawiają się już we wszsytkich modyfikacjach, zatem nic innowacyjnego nam twórcy nie prezentują - na tle tego, co CZ oferuje, natomiast GB broni się pokazaniem tego, co najefektywniejsze: dualami.
Wiem że chodzi ci tylko o dzień screena ale jeśli wystartowałaby tylko jedna grupa to czy byś wtedy pisał iż tylko oni na tej imprezie przedstawili coś ciekawego - bo jako jedyni wystartowali? - wiec liczba grup ma jednak znaczenie.
GBT pokazał co prawda duale ale poza dualami i kurami (

) nic mi się tam szczególnie nie podoba, gdzie u CZ całe sceny wyglądają bardzo przyzwoicie.
Zresztą sam buła mi pisał na gg iż screeny robił "na szybko" bo jakieś problemy czy coś z Pc#msgote author=Piskor link=topic=6598.msg58235#msg58235 date=1248614087]Nie zanegowałeś niczego, o czym wspomniałem w mojej wypowiedzi, tym bardziej pogłębiając bezpodstawność swoich nawiązań. To komentarz do konkursu w dniu screena, więc wszelki wzmianki o szumnych wyczynach innych grup (potwierdzone screenami we wszystkich z nich?) są zbędne, bo komentujemy screeny grup, które postarały się o ich prezentację, jedyne "namacalne" pokazano ze strony GBT i TM, więc jak najbardziej miałem prawo ustosunkować się tylko do nich.
Nie ma tu nic do rzeczy wyssana z palca, argumentacja: "bo grup biorących udział w DS było bardzo niewiele." Mówimy o aktualnym DS i nic nie obchodzą mnie inne grupy, lecz to, co miałem okazję zobaczyć. Inna sprawa, sam miałem okazję obcować z dualami GB i wcale nie uważam tego aspektu moda za świętość (takie bajery powinny znajdować się, na samym początku łańcucha pokarmowego każdego szukającego głębszych wrażeń gracza), mimo to potrafię docenić postawę jaką wykazali się przy wysunięciu swojego kandydata na dzień screena - zaprezentowali pełnię "wizualnej perswazji" jaką można było przy przekonaniu do swojego screena wykazać, pokazując walkę dwoma mieczami, mierząc tym samym tak wysoko jak TM, i za takie ambicje należy ich wyróżnić.
Odnośnie reszty pokazanych screenów: ze względu na swoje członkostwo w GBT, mam świadomość, że Gerranheart to dopieszczony, niewielki mod, w sam raz jako przystawka przed daniem głównym, jak CZ czy GB, i ta właśnie świadomość nie pozwoliła mi wyróżnić choć tego, jednego screena, ponieważ wiem, że o wiele więcej pracy (nie ujmując niczego grupie Vainhearts) kosztowało to, co znajdowało się na screenach ze wspomnienanych wcześniej modyfikacji.
" TM nic nie pokazało a GBT jest kaffany" ostatnio nie zetknąłem się z tak niskim poziomem wypowiedzi, odsyłam do tematu z komentarzami do screenów CZ, lepiej zebrać trochę informacji zanim zechce podsumować się czyjąś postawę, w innym wypadku palniemy bzdurę podobną do zacytowanej powyżej.[/quote]
Dla GB, nie ze względów, o które można by mnie posądzić, ale o to, że screen faworyta CZ niestety jest nie całkiem trafiony, nowe meshe pojawiają się już we wszsytkich modyfikacjach, zatem nic innowacyjnego nam twórcy nie prezentują - na tle tego, co CZ oferuje, natomiast GB broni się pokazaniem tego, co najefektywniejsze: dualami.
Wiem że chodzi ci tylko o dzień screena ale jeśli wystartowałaby tylko jedna grupa to czy byś wtedy pisał iż tylko oni na tej imprezie przedstawili coś ciekawego - bo jako jedyni wystartowali? - wiec liczba grup ma jednak znaczenie.
GBT pokazał co prawda duale ale poza dualami i kurami (

) nic mi się tam szczególnie nie podoba, gdzie u CZ całe sceny wyglądają bardzo przyzwoicie.
Zresztą sam buła mi pisał na gg iż screeny robił "na szybko" bo jakieś problemy czy coś z Pctem miał. Co do GH to z tego co słyszałem wcale to az taki mały mod nie będzie. Co do tarcz to radze pooglądac screeny w działach, może w polsce to wielka nowośc, full wypas itd ale za granic naszego kraju to nic specjalnego (przynajmniej o tym filmy z YT świadczom).
Jeżeli masz jescze jakies wąty to pisz na gg.