Konkurs na najlepszy screen 26505 49

Ankieta

Konkurs

Głosów w sumie: 100

O temacie

Autor Buła

Zaczęty 25.07.2009 roku

Wyświetleń 26505

Odpowiedzi 49

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
A co według Ciebie jest innowacyjne? Duale, które będzie miało co najmniej kilka grup? Tarcze? Super mhroczne

Na razie zaprezentowały je tlyko dwie grupy biorące udzał w dniu screena -The Modders i Gniew Beliara Team, więc może zastanów się o czym piszesz, zanim znów pokusisz się o zupełnie zbędny i bezpodstawny komentarz do komentarza. A jeśli już nawiązujemy do reszty screenów, to radzę przyjrzeć się im dokładniej, na pewno zauważysz wśród nich jeszcze kilka nowości pokroju nowych meshy i textur, choćby na tych autorstwa GBT.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Na razie zaprezentowały je tlyko dwie grupy biorące udzał w dniu screena -The Modders i Gniew Beliara Team, więc może zastanów się o czym piszesz, zanim znów pokusisz się o zupełnie zbędny i bezpodstawny komentarz do komentarza. A jeśli już nawiązujemy do reszty screenów, to radzę przyjrzeć się im dokładniej, na pewno zauważysz wśród nich jeszcze kilka nowości pokroju nowych meshy i textur, choćby na tych autorstwa GBT.

Ale nie tylko TM i GBT maja tarcze w swoim modzie, z tego co wiem to tarcze będą jeszcze w ZWT; TDM; NT; SF więc to nie jest wcale aż taki wielki wyczyn (Z tego co wiem to skrypt tarcz opiera sie na podobnym do skryptu duali).
Jeśli chodzi o TM to "radzę przyjrzeć się im dokładniej, na pewno zauważysz" nowe modele, ovobowany trochę inaczej level, kilka smaczków na tle grafiki, kilka usprawnień; o ile się nie myle to u was wystepuje to samo tylko w mniejszym stopniu ukończenia ( moda robicie krócej niż TM swój Czas Zapłaty)
Więc to twój komentarz wnosi bezpodstawne argumenty, znam wielu członków GBT i ich lubie ale czy tylko z tego powodu staram się pisac komentarze typu - " TM nic nie pokazało a GBT jest kaffany" ?
I jak możesz to nie pisz "Na razie zaprezentowały je tlyko dwie grupy biorące udzał w dniu screena" bo grup biorących udział w DS było bardzo niewiele.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Ale nie tylko TM i GBT maja tarcze w swoim modzie, z tego co wiem to tarcze będą jeszcze w ZWT; TDM; NT; SF więc to nie jest wcale aż taki wielki wyczyn (Z tego co wiem to skrypt tarcz opiera sie na podobnym do skryptu duali).
Jeśli chodzi o TM to "radzę przyjrzeć się im dokładniej, na pewno zauważysz" nowe modele, ovobowany trochę inaczej level, kilka smaczków na tle grafiki, kilka usprawnień; o ile się nie myle to u was wystepuje to samo tylko w mniejszym stopniu ukończenia ( moda robicie krócej niż TM swój Czas Zapłaty)
Więc to twój komentarz wnosi bezpodstawne argumenty, znam wielu członków GBT i ich lubie ale czy tylko z tego powodu staram się pisac komentarze typu - " TM nic nie pokazało a GBT jest kaffany" ?
I jak możesz to nie pisz "Na razie zaprezentowały je tlyko dwie grupy biorące udzał w dniu screena"  bo grup biorących udział w DS było bardzo niewiele.

Nie zanegowałeś niczego, o czym wspomniałem w mojej wypowiedzi, tym bardziej pogłębiając bezpodstawność swoich nawiązań. To komentarz do konkursu w dniu screena, więc wszelki wzmianki o szumnych wyczynach innych grup (potwierdzone screenami we wszystkich z nich?) są zbędne, bo komentujemy screeny grup, które postarały się o ich prezentację, jedyne "namacalne" pokazano ze strony GBT i TM, więc jak najbardziej miałem prawo ustosunkować się tylko do nich.
Nie ma tu nic do rzeczy wyssana z palca, argumentacja: "bo grup biorących udział w DS było bardzo niewiele." Mówimy o aktualnym DS i nic nie obchodzą mnie inne grupy, lecz to, co miałem okazję zobaczyć. Inna sprawa, sam miałem okazję obcować z dualami GB i wcale nie uważam tego aspektu moda za świętość (takie bajery powinny znajdować się, na samym początku łańcucha pokarmowego każdego szukającego głębszych wrażeń gracza), mimo to potrafię docenić postawę jaką wykazali się przy wysunięciu swojego kandydata na dzień screena - zaprezentowali pełnię "wizualnej perswazji" jaką można było przy przekonaniu do swojego screena wykazać, pokazując walkę dwoma mieczami, mierząc tym samym tak wysoko jak TM, i za takie ambicje należy ich wyróżnić.
Odnośnie reszty pokazanych screenów: ze względu na swoje członkostwo w GBT, mam świadomość, że Gerranheart to dopieszczony, niewielki mod, w sam raz jako przystawka przed daniem głównym, jak CZ czy GB, i ta właśnie świadomość nie pozwoliła mi wyróżnić choć tego, jednego screena, ponieważ wiem, że o wiele więcej pracy (nie ujmując niczego grupie Vainhearts) kosztowało to, co znajdowało się na screenach ze wspomnienanych wcześniej modyfikacji.
" TM nic nie pokazało a GBT jest kaffany" ostatnio nie zetknąłem się z tak niskim poziomem wypowiedzi, odsyłam do tematu z komentarzami do screenów CZ, lepiej zebrać trochę informacji zanim zechce podsumować się czyjąś postawę, w innym wypadku palniemy bzdurę podobną do zacytowanej powyżej.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Kur i tak nie mają :D

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Konkurs na najlepszy screen
#24 2009-07-26, 15:12(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:12)
Masz rację :D  Skryptowo faktycznie tarcze i duale są podobne.
Jest tylko jeden, malusi, nieistotny prawie fakt, który pewnie nie ma żadnego znaczenia: do tarcz wystarczy zrobić jedną animacje i ew. lekko poprawić 2 czy 3, a do duali trzeba od nowa zrobić około 20 nowych.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

#25 2009-07-26, 15:14(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:17)
Nie zanegowałeś niczego, o czym wspomniałem w mojej wypowiedzi, tym bardziej pogłębiając bezpodstawność swoich nawiązań. To komentarz do konkursu w dniu screena, więc wszelki wzmianki o szumnych wyczynach innych grup (potwierdzone screenami we wszystkich z nich?) są zbędne, bo komentujemy screeny grup, które postarały się o ich prezentację, jedyne "namacalne" pokazano ze strony GBT i TM, więc jak najbardziej miałem prawo ustosunkować się tylko do nich.
Nie ma tu nic do rzeczy wyssana z palca, argumentacja: "bo grup biorących udział w DS było bardzo niewiele." Mówimy o aktualnym DS i nic nie obchodzą mnie inne grupy, lecz to, co miałem okazję zobaczyć. Inna sprawa, sam miałem okazję obcować z dualami GB i wcale nie uważam tego aspektu moda za świętość (takie bajery powinny znajdować się, na samym początku łańcucha pokarmowego każdego szukającego głębszych wrażeń gracza), mimo to potrafię docenić postawę jaką wykazali się przy wysunięciu swojego kandydata na dzień screena - zaprezentowali pełnię "wizualnej perswazji" jaką można było przy przekonaniu do swojego screena wykazać, pokazując walkę dwoma mieczami, mierząc tym samym tak wysoko jak TM, i za takie ambicje należy ich wyróżnić.
Odnośnie reszty pokazanych screenów: ze względu na swoje członkostwo w GBT, mam świadomość, że Gerranheart to dopieszczony, niewielki mod, w sam raz jako przystawka przed daniem głównym, jak CZ czy GB, i ta właśnie świadomość nie pozwoliła mi wyróżnić choć tego, jednego screena, ponieważ wiem, że o wiele więcej pracy (nie ujmując niczego grupie Vainhearts) kosztowało to, co znajdowało się na screenach ze wspomnienanych wcześniej modyfikacji.
" TM nic nie pokazało a GBT jest kaffany" ostatnio nie zetknąłem się z tak niskim poziomem wypowiedzi, odsyłam do tematu z komentarzami do screenów CZ, lepiej zebrać trochę informacji zanim zechce podsumować się czyjąś postawę, w innym wypadku palniemy bzdurę podobną do zacytowanej powyżej.

Cytat: Piskor link=topic=6598.msg58168#msg58235 date=Jul 25 2009, 09:13 PM\'
Dla GB, nie ze względów, o które można by mnie posądzić, ale o to, że screen faworyta CZ niestety jest nie całkiem trafiony, nowe meshe pojawiają się już we wszsytkich modyfikacjach, zatem nic innowacyjnego nam twórcy nie prezentują - na tle tego, co CZ oferuje, natomiast GB broni się pokazaniem tego, co najefektywniejsze: dualami.

Wiem że chodzi ci tylko o dzień screena ale jeśli wystartowałaby tylko jedna grupa to czy byś wtedy pisał iż tylko oni na tej imprezie przedstawili coś ciekawego - bo jako jedyni wystartowali? - wiec liczba grup ma jednak znaczenie.
GBT pokazał co prawda duale ale poza dualami i kurami ( :D  ) nic mi się tam szczególnie nie podoba, gdzie u CZ całe sceny wyglądają bardzo przyzwoicie.
Zresztą sam buła mi pisał na gg iż screeny robił "na szybko" bo jakieś problemy czy coś z Pc#msgote author=Piskor link=topic=6598.msg58235#msg58235 date=1248614087]Nie zanegowałeś niczego, o czym wspomniałem w mojej wypowiedzi, tym bardziej pogłębiając bezpodstawność swoich nawiązań. To komentarz do konkursu w dniu screena, więc wszelki wzmianki o szumnych wyczynach innych grup (potwierdzone screenami we wszystkich z nich?) są zbędne, bo komentujemy screeny grup, które postarały się o ich prezentację, jedyne "namacalne" pokazano ze strony GBT i TM, więc jak najbardziej miałem prawo ustosunkować się tylko do nich.
" TM nic nie pokazało a GBT jest kaffany" ostatnio nie zetknąłem się z tak niskim poziomem wypowiedzi, odsyłam do tematu z komentarzami do screenów CZ, lepiej zebrać trochę informacji zanim zechce podsumować się czyjąś postawę, w innym wypadku palniemy bzdurę podobną do zacytowanej powyżej.[/quote]

Cytat: Piskor link=topic=6598.msg58168#msg58235 date=Jul 25 2009, 09:13 PM\'
Dla GB, nie ze względów, o które można by mnie posądzić, ale o to, że screen faworyta CZ niestety jest nie całkiem trafiony, nowe meshe pojawiają się już we wszsytkich modyfikacjach, zatem nic innowacyjnego nam twórcy nie prezentują - na tle tego, co CZ oferuje, natomiast GB broni się pokazaniem tego, co najefektywniejsze: dualami.

Wiem że chodzi ci tylko o dzień screena ale jeśli wystartowałaby tylko jedna grupa to czy byś wtedy pisał iż tylko oni na tej imprezie przedstawili coś ciekawego - bo jako jedyni wystartowali? - wiec liczba grup ma jednak znaczenie.
GBT pokazał co prawda duale ale poza dualami i kurami ( :D  ) nic mi się tam szczególnie nie podoba, gdzie u CZ całe sceny wyglądają bardzo przyzwoicie.
Zresztą sam buła mi pisał na gg iż screeny robił "na szybko" bo jakieś problemy czy coś z Pctem miał. Co do GH to z tego co słyszałem wcale to az taki mały mod nie będzie. Co do tarcz to radze pooglądac screeny w działach, może w polsce to wielka nowośc, full wypas itd ale za granic naszego kraju to nic specjalnego (przynajmniej o tym filmy z YT świadczom).  
Jeżeli masz jescze jakies wąty to pisz na gg.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

#26 2009-07-26, 15:23(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:23)
Zoom, a kto mówi że tarcze to nowość?

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
duale, tarcze - jeden skrypt inna animacja, Xardas17 mi tak kiedyś napisał a z tego co wiem to on dość dużo pomógł wam przy waszych dualach.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

#28 2009-07-26, 15:27(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:27)
Moje pytanie było inne.
A Xardas nie pomógł nam w dualach, bo nie chciał się dzielić.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
piskor pisał o waszych dualach teraz zobacz do postu 28 i powinieneś już wiedziec o co mi chodzi.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
jeszcze kilka nowości pokroju nowych meshy i textur, choćby na tych autorstwa GBT.
Nowe modele? Tarcza raz. Kury dwa. Koślawa czacha trzy. Parę domków. To naprawdę nie jest tak wielka ilość "nowych meshy" by można było dać GBT "wielki plus" i tylko z tego powodu stawiać na równi z TM. Oczywiście nie próbuję tu w żadnym wypadku poniżyć czy obrazić GBT.
Cytat: Piskor link=topic=6598.msg58235#msg58231 date=Jul 26 2009, 02:15 PM\'
To komentarz do konkursu w dniu screena, więc wszelki wzmianki o szumnych wyczynach innych grup (potwierdzone screenami we wszystkich z nich?) są zbędne, bo komentujemy screeny grup, które postarały się o ich prezentację, jedyne "namacalne" pokazano ze strony GBT i TM, więc jak najbardziej miałem prawo ustosunkować się tylko do nich.
Co z tego, że Tobie akurat zachciało się ustosunkować tylko do nich? Zoom odniósł się do wszystkich grup i powiedział że w innych grupach też są tarcze, a więc w tym wypadku to akurat Twój argument że "mówimy o Dniu Screena" nie ma żadnej racji bytu - bo niby dlaczego nie możemy porozmawiać o innych grupach? Nie ma żadnej racjonalnej przesłanki, która mogłaby poprzeć Twój punkt widzenia w tej kwestii.
Cytat: Piskor link=topic=6598.msg58235#msg58231 date=Jul 26 2009, 02:15 PM\'
mimo to potrafię docenić postawę jaką wykazali się przy wysunięciu swojego kandydata na dzień screena - zaprezentowali pełnię "wizualnej perswazji" jaką można było przy przekonaniu do swojego screena wykazać, pokazując walkę dwoma mieczami, mierząc tym samym tak wysoko jak TM, i za takie ambicje należy ich wyróżnić.
Zauważ, że TM nawet nie pokazało walki dwoma mieczami czy słynnego miecza runicznego, podczas gdy jest to na pewno efektowne. Może po prostu uznali, że jest to już na tyle oczywiste, że lepiej pokazać inne rzeczy? W przypadku GBT aż 5 screenów jest poświęcone tematowi broni i walki. O czym to świadczy? Czy przypadkiem nie o tym, że tak naprawdę nie było za bardzo czego pokazać? Mam takie wrażenie. I na pewno nie jest to plus. Nie jest to bynajmniej nic, za co trzeba GBT jakoś specjalnie słodzić i za co należy im się jakieś wyróżnienie. Zrobili? Dobrze. Pokazują? Też dobrze, jak najbardziej powinni pokazywać. Nie widzę tu nigdzie jednak jakiejś "wizualnej perswazji" czy "ambicji godnych wyróżnienia" - nie ma w ich screenach niczego, czego nie byłoby w screenach innych grup.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

#31 2009-07-26, 15:33(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:34)
piskor pisał o waszych dualach teraz zobacz do postu 28 i powinieneś już wiedziec o co mi chodzi.
Nadal nie wiem.
Jeśli chcesz mi wmówić, że duale są tak samo łatwe do zrobienia jak tarcze, to odsyłam do postu #25
http://themodders.org/index.php?s=&sho...ost&p=58243

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

#32 2009-07-26, 15:37(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:46)
nie zauważyłem tego posta, ale skoro tak wiele grup deklaruje że będą u nich duale to na pewno są na tym świecie graficy dla których zrobienie tych "20 animacji" to żaden problem :D

no trudno "life is brutal" trzeba szukać, pytać, prosić się, nikt nie powiedział że to będzie łatwe a jednak spora ilość grup się deklaruje że to zrobi

Edit: Skasowałeś swój post? Czemu?

//Buła: Zrezygnowałem :D

Szkoda - jak coś chcesz jeszcze to także zapraszam na gg ;]

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

#33 2009-07-26, 15:44(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:48)
Kyro, skąd wiesz ile nowych meshy nie zostało pokazanych na screenach?
Bo zapewniem cie ze bardzo dużo.

//////

Tak ogólnie, to dyskusja trochę nie ma sensu. Każdy uważa jak chce i głosuje na to co mu się podoba. Ja np. wiem, że screen który dałem nie zachwyca, same screeny robiłem w fatalnych warunkach, na PC z uszkodzonymi ramami, który co chwile się resetuje :D  W każdym razie, co do screenów które wystartowały, zagłosowałbym na screen Dekstera, którego kompozycja i klimat jest po prostu świetny.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Trzeba było je pokazać. Jedyne co mnie zainteresowało to kury, natomiast tarcza była zdecydowanie za często - można było wywalić co najmniej dwa screeny z walką i na ich miejsce wrzucić rzeczone meshe.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

#35 2009-07-26, 15:51(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 15:52)
Jak już mówiłem, nie miałem warunków aby pokazać więcej rzeczy. W każdym razie pokażę niedługo w jawnym dziale.
Na razie czeka mnie modernizacja komputera :D

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator

Piskor

#36 2009-07-26, 15:59(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 16:00)
Zresztą sam buła mi pisał na gg iż screeny robił "na szybko" bo jakieś problemy czy coś z Pc#msgote author=Zoom link=topic=6598.msg58244#msg58244 date=1248616792]Wiem że chodzi ci tylko o dzień screena ale jeśli wystartowałaby tylko jedna grupa to czy byś wtedy pisał iż tylko oni na tej imprezie przedstawili coś ciekawego - bo jako jedyni wystartowali? - wiec liczba grup ma jednak znaczenie.
Zresztą sam buła mi pisał na gg iż screeny robił "na szybko" bo jakieś problemy czy coś z Pctem miał. Co do GH to z tego co słyszałem wcale to az taki mały mod nie będzie. Co do tarcz to radze pooglądac screeny w działach, może w polsce to wielka nowośc, full wypas itd ale za granic naszego kraju to nic specjalnego (przynajmniej o tym filmy z YT świadczom).  
Jeżeli masz jescze jakies wąty to pisz na gg.

Oj, kochany, nikt tu nie ma żadnych wątów, sam zacząłeś wnikliwe studiowanie moich wypowiedzi równocześnie przy błędnej konkluzji. Mógłbym właściwie sam siebie zacytować, ale ograniczę się tylko do powielenia jednej głównej odpowiedzi na twoje zarzuty, co do mojego komentarza: to dział aktualnego dnia screena i komentujemy wyłącznie zawarte na nim materiały, jeśli chciałbym się odnieść do konkretnej modyfikacji, zrobiłbym to w jej jawnym dziale na forum, jednak po to powstała impreza by móc wyrazić swoją opinię przy jednoczesnym wypowiadaniu się o innych modyfikacjach.

Te same słowa kieruję również w formie odpowiedzi na posta Kyro, który widocznie przegapił tok w jakim skierowała się ta durna dyskusja, i kompletnie minął się z aktualnym tematem, który błędnie wysunął na wierzch zoom - od obiektywnej opinni mojego autorstwa, do dysputy, nad porównywaniem jakości dwóch modyfikacji: GB/CZ. Dlatego nie ciągnę tej bezcelowej wymiany zdań, i tak padną wyłącznie subiektywne opinie - i tych, którzy mają najwięcej do powiedzenia, bo sami pracają nad owymi modami, i tych, którzy patrzą od strony urażonej dumy, bo ktoś nie zagłosował - mają kompletnie wolny wybór dyktowany mu przez gust i upodobania modderskich innowacji - na preferowany przez nich screen. W przypadku GB, nie było nigdy mowy o nowych animacjach czy dodatkowo podpiętych do nich nowych modelach (podobne rzeczy zaprezentowało tylko CZ, więc tutaj też argument o powszechności tych elementów jest kompletnie pusty, cały czas mówimy tylko i wyłącznie o dniu screena). Dlatego prezentując tę zupełną w swoim modzie nowość, GBT pokazało się z jak najlepszej strony, czego moim zdaniem TM się nie do końca udało. Nie będę teraz wdawał się w dyskusję, co również moim zdaniem takie piorunujące nowości w moddingu definiuje, bo znów przejdziemy do różnicy zdań na poziomie technicznym, kto mógł coś zrobić, ten zrobił, kto nie mógł, trudno.

Up
to chyba nie jest również miejsce przeznaczone do komentowania innych screenów, poza tymi zaprezentowanymi w konkursie, odyslam do innego tematu.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#37 2009-07-26, 16:03(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 16:05)
na tle tego, co CZ oferuje, natomiast GB broni się pokazaniem tego, co najefektywniejsze: dualami.

Duale prosze Ciebie pokazaliśmy rok temu z każdej możliwej wizualnie strony i jest to temat wyczerpany jeśli chodzi o współczynnik lansu, które dodają za każdym razem gdy się je pokazuje. Co do innowacyjności tego rozwiązania to po raz pierwszy zostały zaprezentowane bodajże w 2007, również przez naszą grupę a swego czasu m. in. za prawą dobrej reklamy stały się ikoną tego projektu więc co do oryginalności to nie byłbym taki pewien tym bardziej, że oprócz nas podobne osiągi zaprezentowało wiele grup na czele z xardasem17 i jego 10 metrowym wunderwaffe.

Nie chce mi się licytować kto ma więcej nowych meshy, która grupa ma dłuższe miecze, iloma tarczami naraz może bronić się bohater i czy w końcu w którym modzie możemy złapać i wytresować sobie małpę a następnie przywiązać nam do pleców aby na przemian ładowała dwie kusze w międzyczasie nawlekając genitalia wrogów na 3 metrowy rapier. Uważam jednak, że średniowieczny żuraw, konstrukcja której dotychczas nie widziałem w żadnej grze jest czymś dostatecznie ciekawym i innowacyjnym aby móc się tym pochwalić na imprezie amatorskich projektów takiej jak ta.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Duale prosze Ciebie pokazaliśmy rok temu z każdej możliwej wizualnie strony i jest to temat wyczerpany jeśli chodzi o współczynnik lansu, które dodają za każdym razem gdy się je pokazuje. Co do innowacyjności tego rozwiązania to po raz pierwszy zostały zaprezentowane bodajże w 2007, również przez naszą grupę a swego czasu m. in. za prawą dobrej reklamy stały się ikoną tego projektu więc co do oryginalności to nie byłbym taki pewien tym bardziej, że oprócz nas podobne osiągi zaprezentowało wiele grup na czele z xardasem17 i jego 10 metrowym wunderwaffe.

na tle tego, co CZ oferuje, natomiast GB broni się pokazaniem tego, co najefektywniejsze: dualami.

Czytanie ze zrozumieniem, przy okazji temat zostanie wyczerpany, kiedy wreszcie w ręce fanów trafi modyfikacja zawierająca ów "bajer + 10 do lansu".

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

#39 2009-07-26, 16:18(Ostatnia zmiana: 2009-07-26, 16:18)
Thoro napisał dokładnie to co uważam o "innowacyjnych" dualach.
Poza tym nigdzie nie pisze żaden regulamin dotyczący DS gdzie jest wyraźnie zaznaczone że nie mogę odnosić się do pozostałych modyfikacji, byłoby to wręcz ignorancjom nie wspomnieć o jakże "niepowtarzalnych" dualach zaprezentowanych przez  pozostałe grupy, które udziału z DS2 nie wzięły.
Zresztą jak już mówiłem powinieneś napisać na gg lecz skoro nie potrafisz docenić mojej grzecznej prośby no to trudno, w takim razie nie mam zamiaru dalej roztrząsać z tobą tego tematu.

Poza tym nie oczekuj bóg wie czego od TM bo to w końcu 10 letnia gra.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry