Płaszcze 1694 4

O temacie

Autor WooziGT

Zaczęty 27.06.2009 roku

Wyświetleń 1694

Odpowiedzi 4

WooziGT

WooziGT

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy

WooziGT

Płaszcze
2009-06-27, 18:04(Ostatnia zmiana: 2009-06-28, 11:48)
Chodzi mi o płaszcze jako oddzielny przedmiot typu hełm  :/  
Czy jest możliwe dodanie nowego wear'u zaczynającego się od ramion ? :(

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
wydaje mi się że jest możliwe ale musiałbyś stworzyć nowy model a jeżeli chcesz by "powiewał" na wietrze to jeszcze animację. Uwierz że gdyby to było takie łatwe w wielu modach byłoby coś takiego, dużo osób lubi płaszcze takie jak ma np. aragorn z władcy pierścieni, królowie i dowódcy w wielu grach, elitarni wojownicy z Settlers 5 itd.       :/

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

WooziGT

WooziGT

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
model i animacja to nie problem chodzi o umieszczenie płaszczu od ramion

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Płaszcze
#3 2009-06-27, 20:52(Ostatnia zmiana: 2009-06-27, 20:52)
Płaszcz na zasadzie hełmu będzie się przesuwał razem z głową NPC. Lepiej zrobić nowy pancerz z płaszczem.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Albo otworzyć stary model i dodać do niego płaszcz

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry