[Sonda] Koszulki theModders 23981 90

Ankieta

Koszulki theModders(najpierw przeczytajcie pierwszy post, potem głosujcie)

Głosów w sumie: 85

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 25.06.2009 roku

Wyświetleń 23981

Odpowiedzi 90

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

[Sonda] Koszulki theModders
#40 2009-06-25, 22:46(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 22:46)
Na tyle planowałem właśnie taki jebitny napis "themodders.org" i może jakiś napis wg. własnego życzenia?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Im więcej "bajerów" i niepotrzebnych dupereli tym wyższa cena koszulki. To co podałem cenowo powinno się pokryć z propozycją dekstera:
http://i39.tinypic.com/2naiio0.jpg

Moim zdaniem tak wygląda dobrze. A duży napis na plecach moim zdaniem wygląda wieśniacko - niech nikt tego za przytyk nie traktuje, to moja opinia tylko.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy

Zdunek
Administrator

#42 2009-06-25, 22:53(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 22:54)
ludzie, może być właściwie wszystko co się zamarzy

Niech ktoś założy jakiś topic odnośnie konkursu ;D
Mi się podobają grafiki tego typu
http://ababmxbrand.com/images/splashkids.jpg
a i można by zrobić taką 'chmurę tagów' związanych z tM
http://blog.cocoia.com/wp-content/uploads/.../04//jelmar.jpg
w takiej chmurze ogólnie projekty które powstały na tym forum, bardziej znane postacie, czy różne rzeczy które kojarzą się z forum...

Edit:
http://www.gotnetspace.com/is.php?i=11992&..._summer_9_1.jpg
http://blankgenerationshirts.com/logon/inc...store_inventory
klimatyczną grafikę bym z dumą nosił na swej piersi :P

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ok to przygotujcie grafę i wtedy się dowiem jak będzie z ceną.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ok to przygotujcie grafę i wtedy się dowiem jak będzie z ceną.
Co do ceny to trzeba się trochę rozejrzeć. Przy odrobinie szczęścia może znajdzie się kogoś, kto wykona taniej. Sam dzisiaj kupiłem zajebistą za 17 zeta :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#45 2009-06-25, 23:11(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 23:12)
Cała ta dyskusja to bezowocne pierdolenie i straszny śmietnik. O ulubionych kolorach, rozmiarach, preferencjach graficznych i cenie możemy gadać sobie do usranej śmierci a tak naprawdę wszystko jest od siebie uzależnione. Jeśli ktoś uważa, że 20 zł to drogo jak za customową koszulkę dobrej jakości i, że może da się taniej to ja nie mam pytań i życzę powodzenia w szukaniu takiej "okazji" :D .

Załóżmy nowy temat z propozycjami graficznymi bo tak naprawdę wszystko jest uzależnione od tego.

sher czy nadruk na piersi typu: http://blog.cocoia.com/wp-content/uploads/.../04//jelmar.jpg zmieści się w sugerowanej przez Ciebie cenie? Do tego chciałbym wykorzystać przestrzeń na rękawie (nick) oraz na dole (stylowe logo).

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Za te 11 zł dostałem najlepszej jakości bawełnianą koszulkę jedna white, druga black. Nosi się zajebiście, zero problemów z praniem, etc. W zasadzie jakościowo to chyba jedna z moich lepszych koszulek teraz :D

Thoro fakt, że coś jest drogie wcale nie oznacza, że jest lepsze - z dziwkami też tak jest... Ups chyba mnie poniosło... :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Thoro fakt, że coś jest drogie wcale nie oznacza, że jest lepsze - z dziwkami też tak jest... Ups chyba mnie poniosło...

Ale ja przecież nic takiego nie powiedziałem  :D . Sam mam pełno bez nadrukowych koszulek z lumpa za 2zł o zajebistej jakości materiału ale ja nie mówię o tym. Koszulki za 70/100zł to był przykład (średnia cena niszowych brandów szyjących w kraju) względem tego, że ktoś chce szukać czegoś za taniej niż 20 zł do tego z nadrukiem i w niszowym sorcie. To jest dla mnie absurdalne.

Sher i nie odpowiedziałeś na moje pytanie zadane na poprzedniej stronie.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Sher i nie odpowiedziałeś na moje pytanie zadane na poprzedniej stronie.

Nie, nie dam ci namiarów na te dziw... znaczy na te materiały :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Temat względnie oczyszczony. Proszę, darujmy sobie już deklaracje kto ile kupuje, w jakim kolorze, o pedałach i manipulacjach. Liczę w miarę merytoryczną dyskusję tzn. piszcie co wg. Was powinno się na owej koszulce znajdować (najlepiej graficzne propozycje jak u Zdunka).

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ale takie coś nie pasuje do tego forum

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Hm myślę ze dekstera koncept jest jak najbardziej ok, ale moze zamiast dawac napis tM na rękawie moze lepiej dać: theModders.org na plecach bądź chociaż skrót tM. W sumie na rękawku jest to nie potrzebne...

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1155
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu

Sentarion
Złote Wrota

#53 2009-06-25, 23:39(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 23:40)
Ja z chęcią bym sobie zakupił taką koszulkę, dobry pomysł  :D  Najlepsze byłoby logo TM na środku koszulki.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Pietrek

#54 2009-06-25, 23:46(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 23:46)
No właśnie, logo na środku, tak na jakieś 70% szerokości koszulki byłoby najlepsze. Do tego mały nick pod spodem i gra. :D

EDIT Rękawy zostawić w spokoju!

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
A forma płatności jaka będzie?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Rękawki są super :D .

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

#57 2009-06-25, 23:53(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 23:54)
Głównym problemem przy koszulkach jest to że niestety nie mam możliwości wyłożenia całej kwoty więc odpada zamówienie koszulki a potem zapłacenie za już otrzymaną, musiałbym dostać kasę z góry.

Edit: To do Zóma.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Kudlik ale mi chodzi o to jak ową kasę mamy dostarczyć, na konto czy jak?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
zepewne chodziło o przelew/przekaz. przekaz to straszne pierdolenie ale z drugiej strony dużo ludzi tu to małolaty i nie ma dostępu do konta czy nawet odpowiedniej rodzicielskiej perswazji tak więc należy to rozpatrtrzyć

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry