Pisałem już o tym w najtajniejszym dziale forum
, tz. w administracji, ale tam dużo osób dostępu nie ma więc piszę tu.
Jak wszyscy wiedzą, na forum panuje bajzel co niemiara, na domiar złego jest dużo działów 'na głównej stronie' które właściwie są gó... kupa potrzebne :(
Ogólnie chodzi mi o lekkie uszczuplenie strony głównej, bo jest po prostu bagno, które źle się ogląda, a jak ktoś chce to będzie patrzał w dane działy.
Modding gothica jest( w tym momencie) główną tematyką forum więc dział Modding Gothica myślę że może zostać tak jak jest.
Modding innych gier, proponuję zrobić tam poddziały dotyczące dokładnie danych gier że będą tam poddziały np. Wiedźmin(tak, przenieść cały dział, bo i tak za dużo się tam nie dzieje), Heroes 3 itp. oraz oczywiście inne, jakby ktoś wpadł na forum i nie wiedział gdzie napisać o swoim modzie.
Można też także wywalić, bądź schować gdzieś targowisko, bo nie nadaje się do niczego...
Jeszcze jedną możliwą zmianą byłoby zrobienie jednego działu Download i w nim poddziały typu mody, programy, spolszczenia itp. a w tych poddziałach nazwy gier. W tym przypadku chodzi mi o szybki i co ważne, prosty dostęp do wszystkich plików.
Oraz zrobienie jednego działu dla grup modderskich, bez podziału na grupy modderskie w dziale modding gothica itp.
W tym momencie są to jedynie wstępne pomysły, część na pewno zostanie zrealizowana, a z resztą zobaczymy.
Jeśli macie jakieś propozycje zastrzeżenia czy inne pomysły dotyczące działów na forum to pisać.