Animacja 3Ds 1941 4

O temacie

Autor maniek

Zaczęty 13.05.2009 roku

Wyświetleń 1941

Odpowiedzi 4

maniek

maniek

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
hej! chciałem zrobić moda bo jestem filmowcem i daje filmy na youtube(jestem dość znanym użytkownikiem yt lecz żeby było fajniej nie powiem jakim)  i mod mi nie wyszedł. nie mam 3ds. maxa. więc zamiast robić film z zmodowanego gothic zrobie animacje w blenderze. i tu pojawia sie moje pytanie- czy mógł by ktoś zformatować mi plik world.zen na world.blend? pewnie myślicie - sam nie możesz? otórz nie moge bo mi nie odtwarza jak zmienie zen na blend. a jeśli można to chciałbym żeby przy bramie starego obozu(tej pierwszej lub jak kto woli przedniej) stał jeden ftestmodel bez zadnej zbroi i jeden gomez w szacie mrocznych sztuk. Z góry dziękuje!

ps. postacie najlepiej z głowami XD

TheSnajper

TheSnajper

Użytkownicy
posty51
  • Użytkownicy
No tak filmowiec... world.zen na .blend? wtf?

Gothic jest stary i ograniczony. Nie zajmuję się już moddingiem tej gry i obchodzi mnie ona tyle, co zeszłoroczny śnieg!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
A jaki problem.

Zadziała - tyle, że nie będziesz miał ani mebli, ani drzewek, ani połowy kamieni, ani nawet tekstur.

maniek

maniek

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
A jaki problem.

Zadziała - tyle, że nie będziesz miał ani mebli, ani drzewek, ani połowy kamieni, ani nawet tekstur.
eee... fajnie. No to teraz pytanie triche nie na temat: czy da sie żeby w pivocie[taki program(poszukaj w google.pl)] na te stickmany nałożyć ciało(w tym przypadku po prostu poruszać beziem tak jak tym stickmanem)?

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Może jeszcze jak to Thoro radził - w Tańcu z Gwiazdami?

Obudź się - jest pewna różnica pomiędzy programem do ludków z patyków a 3d Studio MAXem do animowania 3d. Jakoś dziwnie Pivot tej różnicy nie uzupełnia - 3ds max only.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry