Elementy 'klikalne' wbudowane w layout 4225 4

O temacie

Autor Tasilvar

Zaczęty 2.05.2009 roku

Wyświetleń 4225

Odpowiedzi 4

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Witam, zastanawiało mnie ostatnio podczas przeglądania strony czasu zapłaty to w jaki sposób umieściliście na headerze 'interakrywne' elementy (chodzi mi o te 'klikalne' :P  ) zajrzałem w kod strony ale za wiele mi to nie dało bo nic nie mogłem wyłapać co mogłoby daćten efekt, tak więc pytanie, w jaki sposob mozna coś takiego utworzyć, jeśłi możecie to zapodajcie jakiś skrawek tego kodu...  albo wytłumaczcie mi jak mam to zrobić

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Tasilvar link=topic=5816.msg50345#msg50345 date=May 2 2009, 11:15 AM\'
Witam, zastanawiało mnie ostatnio podczas przeglądania strony czasu zapłaty to w jaki sposób umieściliście na headerze #msgote author=Tasilvar link=topic=5816.msg50345#msg50345 date=May 2 2009, 11:15 AM\']Witam, zastanawiało mnie ostatnio podczas przeglądania strony czasu zapłaty to w jaki sposób umieściliście na headerze interakrywne#msgote author=Tasilvar link=topic=5816.msg50345#msg50345 date=May 2 2009, 11:15 AM\']Witam, zastanawiało mnie ostatnio podczas przeglądania strony czasu zapłaty to w jaki sposób umieściliście na headerze  elementy (chodzi mi o te #msgote author=Tasilvar link=topic=5816.msg50345#msg50345 date=May 2 2009, 11:15 AM\']Witam, zastanawiało mnie ostatnio podczas przeglądania strony czasu zapłaty to w jaki sposób umieściliście na headerze klikalne#msgote author=Tasilvar link=topic=5816.msg50345#msg50345 date=May 2 2009, 11:15 AM\']Witam, zastanawiało mnie ostatnio podczas przeglądania strony czasu zapłaty to w jaki sposób umieściliście na headerze  :P  ) zajrzałem w kod strony ale za wiele mi to nie dało bo nic nie mogłem wyłapać co mogłoby daćten efekt, tak więc pytanie, w jaki sposob mozna coś takiego utworzyć, jeśłi możecie to zapodajcie jakiś skrawek tego kodu...  albo wytłumaczcie mi jak mam to zrobić
zwyky <a href... z ustawioną odpowiednią klasą w css i umieszczony w danym miejscu...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Tak jak Zdunek, dodam tylko:

jak chcesz w tło wtopić to np:
<div id="name">
tu dajesz kody odnośnika image np.
</div>

A ta linijka w style.css:
#name
i dalej nie pamiętam co sie pisało :D

Zobacz na przykładowy kod z wykorzystaniem tej opcji, i przykładowy styl css

Nie mam polskich znakow

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
tak, teraz tasilvar na pewno rozwiąże problem na którym zatrzymał się dwa lata temu :ok:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
:lol:

[mod=Wowoz]Ostrzeżenie, nastepnym razem warn. Masz 90% zapelnionego paska, więc, albo przestaniesz spamować, albo dostajesz dożywotnio bana. Co wybierasz?[/mod]

Nie mam polskich znakow

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry