Skrypty znikają 6906 16

O temacie

Autor Robart

Zaczęty 25.03.2009 roku

Wyświetleń 6906

Odpowiedzi 16

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy

Robart

Skrypty znikają
2009-03-25, 20:54(Ostatnia zmiana: 2009-03-26, 14:18)
Przeinstalowałem Gothica 1 i jak już przeinstalowałem Gothica 1 to weszłem tam gdzie powinienen być folder ze skryptami rzeczy (items) a tam:nie ma tam tego folderu items ani żadnego innego oprócz jakiegoś ,,CUTSCENE''  :P   :P  ^_^   .Nie mogę tworzyć swoich modów!

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie masz ich, bo przeinstalowałeś grę. Podczas przeinstalowania zostały usunięte wszystkie pliki z folderu Gothica, włącznie z twoimi nowymi skryptami.

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
Nie masz ich, bo przeinstalowałeś grę. Podczas przeinstalowania zostały usunięte wszystkie pliki z folderu Gothica, włącznie z twoimi nowymi skryptami.

Nie oto mi chodziło!Znikneły te skrypty co odpowiadały za np.zbroje Gomeza,miecz Thorusa itp. a te moje skrypty to ja w specjalnym folderze trzymałem żeby mi nie znikły ^_^  .

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Zainstaluj gmdk.

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a masz zainstalowane GMDK? bo jeżeli nie to tych rzeczy nie będzie ^_^

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
Co to jest gmdk?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Gothic Mod Development Kit, narzędzia do tworzenia modów, zawiera skrypty, zeny, tekstury etc.

BTW Jak robiłeś moda bez tego? ^_^

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy

Robart

Skrypty znikają
#7 2009-03-25, 22:06(Ostatnia zmiana: 2009-03-25, 22:55)
Gothic Mod Development Kit, narzędzia do tworzenia modów, zawiera skrypty, zeny, tekstury etc.

BTW Jak robiłeś moda bez tego? :P

Jakoś bez tego GMDK były widoczne te skrypty a teraz nie.W sumie to ja nie robiłrm moda tylko dorabiałem pancerze bronie i jakieś zarcie.

EDIT:
Zainstalowałem GMDK i wszystko jest spoxik,teamt do zamknięcia :P  :P

EDIT2:
Jednak nie jest do zamknięcia bo mam nowiutenki problem:kiedy chce zresparsować skrypt to wyskakuje mi okienko z napisem ,,U:PAR: Source-File SYSTEM\MUSIC.SRC not found. (line 0)#msgote author=Adanos link=topic=5525.msg47397#msg47397 date=1238015177]Gothic Mod Development Kit, narzędzia do tworzenia modów, zawiera skrypty, zeny, tekstury etc.

BTW Jak robiłeś moda bez tego? :P [/quote]

Jakoś bez tego GMDK były widoczne te skrypty a teraz nie.W sumie to ja nie robiłrm moda tylko dorabiałem pancerze bronie i jakieś zarcie.

EDIT:

EDIT2:
Jednak nie jest do zamknięcia bo mam nowiutenki problem:kiedy chce zresparsować skrypt to wyskakuje mi okienko z napisem ,,U:PAR: Source-File SYSTEM\MUSIC.SRC not found. (line 0)#msgote author=Adanos link=topic=5525.msg47397#msg47397 date=1238015177]Gothic Mod Development Kit, narzędzia do tworzenia modów, zawiera skrypty, zeny, tekstury etc.

BTW Jak robiłeś moda bez tego? :P [/quote]

EDIT:

EDIT2:
Jednak nie jest do zamknięcia bo mam nowiutenki problem:kiedy chce zresparsować skrypt to wyskakuje mi okienko z napisem ,,U:PAR: Source-File SYSTEM\MUSIC.SRC not found. (line 0) ^_^  .

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak u mnie było kiedy źle wypakowałem GMDK sprawdź czy wypakowałeś GMDK do głównego folderu gothica

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
tak u mnie było kiedy źle wypakowałem GMDK sprawdź czy wypakowałeś GMDK do głównego folderu gothica

Nie pomogło to ;(   :/   :/  .A tak przy okazij główny folder Gothica to System?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Główny folder to Gothic.

Artex

Artex

Użytkownicy
posty99
  • Użytkownicy
Główny folder gothica to główny folder gothica, co tu jest niezrozumiałe? (GothicPL)

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
No bo ja właśnie GMDK wpakowałem do tego głównego folderu gothica i nic.

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
Reprasujesz przez gothic starter moda? Ja mialem takie cos bodajze, jak nie zamykalem spacera podczas reprasowania przez GothicStartera

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy
Reprasujesz przez gothic starter moda? Ja mialem takie cos bodajze, jak nie zamykalem spacera podczas reprasowania przez GothicStartera

Tak Reprasuje przez Gothic starter_mod#msgote author=Nygus link=topic=5525.msg47442#msg47442 date=1238082332]Reprasujesz przez gothic starter moda? Ja mialem takie cos bodajze, jak nie zamykalem spacera podczas reprasowania przez GothicStartera[/quote]

Tak Reprasuje przez Gothic starter_moda a co?

Nygus

Nygus

Użytkownicy
posty132
Propsy14
  • Użytkownicy
A masz wlaczonego spacera? Jak tak to wylacz go i dopiero zreprasuj.

Robart

Robart

Użytkownicy
posty45
  • Użytkownicy

Robart

Skrypty znikają
#16 2009-03-26, 17:11(Ostatnia zmiana: 2009-03-27, 19:10)
A masz wlaczonego spacera? Jak tak to wylacz go i dopiero zreprasuj.

Nie używam Spacera więc to chyba nie jego wina raczej.

EDIT:
W folderze ,,D:/.../Gothic I/System#msgote author=Nygus link=topic=5525.msg47447#msg47447 date=1238083902]A masz wlaczonego spacera? Jak tak to wylacz go i dopiero zreprasuj.[/quote]

EDIT:
W folderze ,,D:/.../Gothic I/System#msgote author=Nygus link=topic=5525.msg47447#msg47447 date=1238083902]A masz wlaczonego spacera? Jak tak to wylacz go i dopiero zreprasuj.[/quote]

EDIT:
W folderze ,,D:/.../Gothic I/System nie było music.src dlatego mi taki komunikat wywalał a ja music. src znalazłem GMDK :D  ,ale jak wpakowałem to music.src do ,,D:/.../Gothic I/system#msgote author=Nygus link=topic=5525.msg47447#msg47447 date=1238083902]A masz wlaczonego spacera? Jak tak to wylacz go i dopiero zreprasuj.[/quote]

EDIT:

EDIT:
W folderze ,,D:/.../Gothic I/System to nadal pokazywał komunikat z napisem ,,U:PAR: Source-File SYSTEM\MUSIC.SRC not found. (line 0)#msgote author=Nygus link=topic=5525.msg47447#msg47447 date=1238083902]A masz wlaczonego spacera? Jak tak to wylacz go i dopiero zreprasuj.[/quote]

EDIT:

EDIT:
W folderze ,,D:/.../Gothic I/System,nie wiem dlaczego ;(  ,CZY KTOŚ WRESZCIE ODPOWIE NA TEN TEMAT ;(   :/   :/  ???

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry