Usuwanie Diego 3629 5

O temacie

Autor CBA

Zaczęty 4.02.2009 roku

Wyświetleń 3629

Odpowiedzi 5

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema!
Mam problem((jakby co szukałem w szukajce ale nic nie było:/))
Robie z kolegą ostatnio moda on textury ja skrypty ,a problem polega na tym że musze usunąć Diega z gry by podstawić pod niego mojego własnego NPC :D  z własnym dialogiem tylko że gdy usuwam jego dialogi i jego skrypt to ciągle pokazuje mi się błąd byle jaki więc moje pytanie brzmi:
Da się usunąć Diega z gry?

Levy

Levy

Użytkownicy
posty61
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie że sie da :D  Musisz usunąć też odpowiednie linijki z innych plików, jak np w starupie. Wyszukaj sobie w plikach pc_thief i pousuwaj to co wadzi :)

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Albo edytować postać pc_thief.d i też edytować dialog DIA_pc_thief.d  :D

Artex

Artex

Użytkownicy
posty99
  • Użytkownicy
Wchodzisz do startup.d znajdujesz linijkę odpowiedzialną za przyzwanie PC_THIEF:

Wld_InsertNpc (PC_Thief,"OC1");  //Hut 1
I robisz tak:

//Wld_InsertNpc (PC_Thief,"OC1");  //Hut 1
Diego się nie pojawi w grze, chyba że przyzwiesz go kodem, wtedy (bez względu na to gdzie jesteś) puści swój typowy dialog i pójdzie do obozu  :D

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chwała wam :D  Diego się nie pojawia dziękuje wam a szczególnie Artexowi :P  teraz wystarczy wsadzić w waypoint Diega mojego NPC :)  dałbym ci pochwałe ale tutaj chyba nie można ^^  temat do zamknięcia i jeszcze raz dzięki :P

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: CBA link=topic=5140.msg44019#msg44019 date=Feb 5 2009, 11:16\'
Chwała wam :)  Diego się nie pojawia dziękuje wam a szczególnie Artexowi :P  teraz wystarczy wsadzić w waypoint Diega mojego NPC ^^  dałbym ci pochwałe ale tutaj chyba nie można :P  temat do zamknięcia i jeszcze raz dzięki :P

Znowu to nie takie wielkie rzeczy  :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry