Punisher: Dziennik Wojenny 3628 6

O temacie

Autor Vedymin

Zaczęty 11.01.2009 roku

Wyświetleń 3628

Odpowiedzi 6

Vedymin

Vedymin

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy

Serial będzie opowiadał historie Franka, świetnie wyszkolonego strażnika, który po wymordowaniu jego rodziny przez bandytów, poprzysięga zemste jako Punisher. Historia stanie się o tyle ciekawsza gdyż już wkrótce wszyscy bandyci ujawnią swe niecne plany wobec miasta Khorinis.

Zapraszam do obejrzenia pierwszego trailera :P  

TUTAJ

Strona internetowa studia:

TUTAJ

UWAGA!

Poszukuję ludzi chętnych do zrobienia dubbingu. Jeżeli ktoś chce usłyszeć swój głos w serialu proszę o kontakt ze mną ^_^

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Naprawdę bardzo ciekawe i oryginalne zabijanie NPC za pomocą łuku/kuszy (nie wiem bo ciemno jest jak...) przez cały trailer.  :P

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
Uwielbiam Punishera i wszystko co z nim związane ale mieszanie Gothica z Punisherem to chyba nie najlepszy pomysł który spotka się z ostrą krytyką.
Model Punishera jest całkiem fajnie zrobiony ale sam wygląd, dobra fabuła i zabijanie wszystkiego co się rusza i się nie rusza (tylko stoi spokojnie) to za mało.
Trailer warto oglądnąć choćby ze względu na fajną muze towarzyszącą zabijaniu NPC (niestety to jedna z niewielu jak nie jedyna fajna rzecz w tym filmiku, bo tak na ogół tam "Ciemność...Ciemność widzę!" Ale bez względu na to co wyżej powiedziałem chętnie to oglądnę XD

Vedymin

Vedymin

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy
Cytat: pupu link=topic=4960.msg42228#msg42228 date=Jan 12 2009, 23:47\'
Uwielbiam Punishera i wszystko co z nim związane ale mieszanie Gothica z Punisherem to chyba nie najlepszy pomysł który spotka się z ostrą krytyką.
Model Punishera jest całkiem fajnie zrobiony ale sam wygląd, dobra fabuła i zabijanie wszystkiego co się rusza i się nie rusza (tylko stoi spokojnie) to za mało.
Trailer warto oglądnąć choćby ze względu na fajną muze towarzyszącą zabijaniu NPC (niestety to jedna z niewielu jak nie jedyna fajna rzecz w tym filmiku, bo tak na ogół tam "Ciemność...Ciemność widzę!" Ale bez względu na to co wyżej powiedziałem chętnie to oglądnę XD

Krytyka, krytyką ale nie chodzi mi o to żeby mieszać Punishera z Gothickiem. Akurat gra Gothic jest na tyle wszechstronna że (oczywiście w pewnej konwencji :D  ) można w niej przedstawić właściwie wszystko. Skoro to co napisałeś nie wystarczy to co innego można przelać w film? Nie do końca rozumiem.
Słaba jakość trailera została podyktowana przez YouTube. Jeżeli tak Ci zależy to zapraszam do ściągnięcia trailera z Naszej strony. Wersja jest o niebo lepsza :D

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
Chodziło mi o to że czegoś jeszcze tu brakuje(chyba spluw xD).A co do gothica mamy odmienne zdanie: Gothic Gothicem a punisher punisherem.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Punisher: Dziennik Wojenny
#5 2009-01-19, 13:27(Ostatnia zmiana: 2009-01-19, 13:28)
Wykonać to nieco bardziej pomysłowo. Zabijanie  przez cały trailer z kuszy jakoś mnie nie przekonuje. Pomysł nie jest wcale taki zły aczkolwiek trzeba go wykonać z nieco większym rozmachem :D !

Vedymin

Vedymin

Użytkownicy
posty16
  • Użytkownicy

Vedymin

Punisher: Dziennik Wojenny
#6 2009-01-24, 17:54(Ostatnia zmiana: 2009-01-24, 19:55)
Nakręciłem pierwszy odcinek;)

Niestety niefortunnie dźwięk został wyłączony (pech). Powodem tego jest konflikt pomiędzy serwisem, a wytwórnią Warner Music. Dlatego teraz na YouTube można się spotkać z następującą informacją: "Ten film wideo zawiera ścieżkę dźwiękową, na której użycie nie wyraził zgody co najmniej jeden z właścicieli praw autorskich. Dźwięk został wyłączony". Jeżeli w filmie użyje się muzyki z WM to automatycznie zostaje dźwięk wyłączony.

Ale polak potrafi, więc proszę:
http://irdorathstudio.wrzuta.pl/film/dozJrLWl5X/

Zachęcam również do pobrania w dziale "download" na
http://studioirdorath.tnb.pl

Pozdrawiam :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry