Postulaty 1489649 5184

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1489649

Odpowiedzi 5184

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Brzydzę się konfidentów, ale uprzejmie donoszę, że mnie i lwią część foruma (:lol2:) przestały bawić już suche i mało aktualnie zabawne "kawały" niejakiego mrdragothic.
  • Wpierdala swoje chuj wie po co trzy grosze do praktycznie każdego tematu w górnym a tak na prawdę gówno wnosi. Marny trolling. Rozumiem, fajnie się wszyscy bawią w DK ale niech wypierdala z Dziedzictwa. Usuwanie postów przyniesie skutek jeżeli to będzie raz na rok a nie co pięć minut nowy post. 1 2 3 4 5
  • Szczerze mówiąc to chuj mnie obchodzi kto co sądzi o MacDunie. Mi koleś nie wadzi. Że ma jakąś kosę z Fabioskiem i Maćkiem to ich problem, ale po chuj opisywany użytkownik mrdragothic, wpierdala w każdą ich falangę swoje nędzne żarciki czy wywody. Swoją drogą wypierdalać na pw albo w ogóle ustawcie się w Kutnie i po problemie.
  • Fajnie by było, gdyby jednak można było zrobić coś z tym jego podpierdalaniem prac z innych modów. Ostatnio nawet mrdragothic skumał się z użytkownikiem, którego nicku dla dobra ogółu nie podam, który miał dostęp do tajnego rejvenków i zaczął szantażować nas, że ujawni tajne prace XD Dużo by tego w sumie nie było, ale chodzi o sam fakt. Na szczęście oboje byli zbyt głupi, bo od razu po otrzymaniu informacji o krecie poleciało kilka osób, które od dawna nic nie robiły. Nevermind.
  • Postuluję o wyciszenie na dłuższy czas mrdragothic, bo wiem, że na bana za mało. Robi jako jeden z kilku agentów burdel na forum i teraz nie wygląda to jak tM, tylko jak jakiś pierdolony sejm, KidsLand, albo rozgrywki LoL'a w silver division do chuja pana.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
  • Szczerze mówiąc to chuj mnie obchodzi kto co sądzi o MacDunie. Mi koleś nie wadzi. Że ma jakąś kosę z Fabioskiem i Maćkiem to ich problem, ale po chuj opisywany użytkownik mrdragothic, wpierdala w każdą ich falangę swoje nędzne żarciki czy wywody. Swoją drogą wypierdalać na pw albo w ogóle ustawcie się w Kutnie i po problemie.

Nie przystoi mi bić nieletnich :<

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Postulaty
#3402 2015-04-14, 22:55(Ostatnia zmiana: 2015-04-14, 23:07)

Nie przystoi mi bić nieletnich :<

Ja również nie znęcam się nad gimnazjalistami.

A i ten też podpisuję się pod kaczką. Na szubienicę ze parszywymi złodziejami!

@MacDun sam się podstawiasz i robisz z siebie debila, więc nie wiem czemu się dziwisz.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie ma Memoriusa i Halka, więc na kogoś musiały przenieść się hejty, i wybór padł na mnie  :hmmm:

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
@Mac Dun zgadnij dlaczego?

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
@Werewolf @Fabiosek O tym właśnie kaczka mówi i wkurwia to nie tylko jego. Robicie pierdolony chlew w połowie aktywnych wątków na forum. @Mac Dun jest upierdliwy na swój sposób jednak jego żale nie są rozrzucone po forum jak wasze dopierdalanie się do niego.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Pod pewnymi względami @kaczka @Leinnan mają rację bo rzeczywiście awantura która mogłaby być zamknięta przez nas w jednym temacie została przez nas przeniesiona do 3 innych trochę nie potrzebnie, to fakt.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Za to wszystko i tak pewnie znowu Wazon dostanie bana :F

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Brzydzę się konfidentów, ale uprzejmie donoszę, że mnie i lwią część foruma (:lol2:) przestały bawić już suche i mało aktualnie zabawne "kawały" niejakiego mrdragothic.
  • Wpierdala swoje chuj wie po co trzy grosze do praktycznie każdego tematu w górnym a tak na prawdę gówno wnosi. Marny trolling. Rozumiem, fajnie się wszyscy bawią w DK ale niech wypierdala z Dziedzictwa. Usuwanie postów przyniesie skutek jeżeli to będzie raz na rok a nie co pięć minut nowy post. 1 2 3 4 5
  • Fajnie by było, gdyby jednak można było zrobić coś z tym jego podpierdalaniem prac z innych modów. Ostatnio nawet mrdragothic skumał się z użytkownikiem, którego nicku dla dobra ogółu nie podam, który miał dostęp do tajnego rejvenków i zaczął szantażować nas, że ujawni tajne prace XD Dużo by tego w sumie nie było, ale chodzi o sam fakt. Na szczęście oboje byli zbyt głupi, bo od razu po otrzymaniu informacji o krecie poleciało kilka osób, które od dawna nic nie robiły. Nevermind.
  • Postuluję o wyciszenie na dłuższy czas mrdragothic, bo wiem, że na bana za mało. Robi jako jeden z kilku agentów burdel na forum i teraz nie wygląda to jak tM, tylko jak jakiś pierdolony sejm, KidsLand, albo rozgrywki LoL'a w silver division do chuja pana.

Ale blef o facet, licencja gothica pozwala mi umieszczać zawartość innych modyfikacji w moich projektach, ten koleś od rejvenków to musisz mi go osobiście przedstawić. Motyw z szantażem? ty na serio jesteś jakimś hipokrytą, nie chce mi się z tobą dyskutować na ten temat, podaj mi nick osoby od rejvenków która mi niby coś wysyłała, bo teraz to nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ale blef o facet, licencja gothica pozwala mi umieszczać zawartość innych modyfikacji w moich projektach, ten koleś od rejvenków to musisz
mi go osobiście przedstawić. Motyw z szantażem? ty na serio jesteś
jakimś hipokrytą, nie chce mi się z tobą dyskutować na ten temat, podaj
mi nick osoby od rejvenków która mi niby coś wysyłała
, bo teraz to nie
wiem czy śmiać się czy płakać.
@kaczka Skoro pyta o nick to upewnij się, że na pewno jest tylko jeden. :F

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Tego nie wiem XD

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
licencja gothica pozwala mi umieszczać zawartość innych modyfikacji w moich projektach
Gdzie to niby znalazłeś?  o_0
Licencja mówi o tym że wolno dostępne musi być to co używa zasobów z GMDK. Dotyczy to więc moda jako całości (możesz np udostępnić go do downloadu na swojej stronie bez pytania autora), ale nie poszczególnych zasobów modyfikacji o ile zostały zrobione od zera (tekstur, modeli, soundtracków itd) (musieliby ci je sprzedać lub po prostu wyrazić zgodę na ich użycie).

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ale blef o facet, licencja gothica pozwala mi umieszczać zawartość innych modyfikacji w moich projektach, ten koleś od rejvenków to musisz
mi go osobiście przedstawić. Motyw z szantażem? ty na serio jesteś
jakimś hipokrytą, nie chce mi się z tobą dyskutować na ten temat, podaj
mi nick osoby od rejvenków która mi niby coś wysyłała, bo teraz to nie
wiem czy śmiać się czy płakać.
Kurde, dopiero za drugim razem przeczytałem ten post ze zrozumieniem. Ja myślałem, że jesteś zwykłym debilem jakich tu pełno, a ty jesteś złodziejem.

@Avallach Ban dla kurwiaka.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
To masz chyba jakiś problem, bo nikomu nic nie ukradłem.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Kradzież to nie tylko wejście do sklepu i kradzież czegoś z półki. To, co zrobili modderzy, nazywa się własnością intelektualną.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kursor jedzie powoli na przycisk 'ban' :D Podajcie przykłady tego złodziejstwa, jeżeli chcecie to więcej spamu i załatwię sprawę :D

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Postulaty
#3416 2015-04-15, 18:25(Ostatnia zmiana: 2015-04-15, 18:32)
To masz chyba jakiś problem, bo nikomu nic nie ukradłem.
Nie? Sam jeszcze raptem wczoraj pisałeś coś o kolejnej kradzież w dziale Maćka.
Chociażby tutaj.
http://themodders.org/index.php?topic=24346.msg1197845#msg1197845

Albo tutaj.
http://themodders.org/index.php?topic=24342.msg1197714#msg1197714

Dalej twierdzisz, że nic o tym nie wiesz złodzieju?
Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, chwalisz się wszem i wobec, że z każdego moda możesz sobie coś wziąć a z wielu już wziąłeś a jak już ktoś zaczyna ci to wytykać, tadam! Nic o tym nie wiesz.
Na prawdę podziękowałbym mu za możliwość w ogóle zaglądania na tM.

@down:
Właśnie miałem to powstawiać.
https://www.youtube.com/watch?v=Eod09KaswgM

https://www.youtube.com/watch?v=tVUGZYUxgfA

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Postulaty
#3417 2015-04-15, 18:30(Ostatnia zmiana: 2015-04-15, 18:45)
https://www.youtube.com/watch?v=MrDragothic
@Aztek proszę, nie zależy mi na jego banie, ale to przedstawia chyba własność, którą zaimportował do siebie.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
No to może oficjalnie.
Postuluję o bana (jeżeli nie permanentnego, to chociaż czasowego) dla użytkownika @mrdragothic za umyślne wprowadzanie ludzi w błąd, kradzież własności innych modderów (nie tylko z themoders) i całokształt głupoty/wkurwiania/dołowania i obrażania innych użytkowników tego forum.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Serio zróbcie porządek bo ostatnio mam wrażenie, że na tM ma miejsce jakiś festiwal spierdolenia.

0 użytkowników
Do góry