O temacie
Autor Lavius
Zaczęty 20.01.2008 roku
Wyświetleń 1489649
Odpowiedzi 5184
kaczka RaveN Studio
Werewolf
Fabio The Modders
Szczerze mówiąc to chuj mnie obchodzi kto co sądzi o MacDunie. Mi koleś nie wadzi. Że ma jakąś kosę z Fabioskiem i Maćkiem to ich problem, ale po chuj opisywany użytkownik mrdragothic, wpierdala w każdą ich falangę swoje nędzne żarciki czy wywody. Swoją drogą wypierdalać na pw albo w ogóle ustawcie się w Kutnie i po problemie.Nie przystoi mi bić nieletnich :<
Maciej
Kuba Złote Wrota
Leinnan Administrator
Draks
Brzydzę się konfidentów, ale uprzejmie donoszę, że mnie i lwią część foruma () przestały bawić już suche i mało aktualnie zabawne "kawały" niejakiego mrdragothic.Wpierdala swoje chuj wie po co trzy grosze do praktycznie każdego tematu w górnym a tak na prawdę gówno wnosi. Marny trolling. Rozumiem, fajnie się wszyscy bawią w DK ale niech wypierdala z Dziedzictwa. Usuwanie postów przyniesie skutek jeżeli to będzie raz na rok a nie co pięć minut nowy post. 1 2 3 4 5Szczerze mówiąc to chuj mnie obchodzi kto co sądzi o MacDunie. Mi koleś nie wadzi. Że ma jakąś kosę z Fabioskiem i Maćkiem to ich problem, ale po chuj opisywany użytkownik mrdragothic, wpierdala w każdą ich falangę swoje nędzne żarciki czy wywody. Swoją drogą wypierdalać na pw albo w ogóle ustawcie się w Kutnie i po problemie.Fajnie by było, gdyby jednak można było zrobić coś z tym jego podpierdalaniem prac z innych modów. Ostatnio nawet mrdragothic skumał się z użytkownikiem, którego nicku dla dobra ogółu nie podam, który miał dostęp do tajnego rejvenków i zaczął szantażować nas, że ujawni tajne prace XD Dużo by tego w sumie nie było, ale chodzi o sam fakt. Na szczęście oboje byli zbyt głupi, bo od razu po otrzymaniu informacji o krecie poleciało kilka osób, które od dawna nic nie robiły. Nevermind.Postuluję o wyciszenie na dłuższy czas mrdragothic, bo wiem, że na bana za mało. Robi jako jeden z kilku agentów burdel na forum i teraz nie wygląda to jak tM, tylko jak jakiś pierdolony sejm, KidsLand, albo rozgrywki LoL'a w silver division do chuja pana.
Ale blef o facet, licencja gothica pozwala mi umieszczać zawartość innych modyfikacji w moich projektach, ten koleś od rejvenków to musisz mi go osobiście przedstawić. Motyw z szantażem? ty na serio jesteś jakimś hipokrytą, nie chce mi się z tobą dyskutować na ten temat, podaj mi nick osoby od rejvenków która mi niby coś wysyłała, bo teraz to nie wiem czy śmiać się czy płakać.
inż. Avallach Administrator
licencja gothica pozwala mi umieszczać zawartość innych modyfikacji w moich projektach
Zucklov Quest Pack Team
Anonymized
To masz chyba jakiś problem, bo nikomu nic nie ukradłem.
Simon Said Moderator