Rekrutacja nowych moderatorów 26493 91

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 1.07.2008 roku

Wyświetleń 26493

Odpowiedzi 91

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: VEQ link=topic=4631.msg20903#msg20903 date=Jul 1 2008, 21:51\'
Ja również się zgłaszam ;)  
Jestem długo na forum, dosyć często je odwiedzam.
Zresztą co będę pisał :P  
Jak coś to miej mnie na liście ;)
Cytat: Dekster17 link=topic=4631.msg20904#msg20903 date=Jul 1 2008, 21:52\'
Zapewne nikt nie poprze mojej kandydatury (niektórzy wiedzą z jakiego powodu), ale myślę, że nadawałbym się na moderatora :P .

Na forum siedzę praktycznie non-stop.
Jak tak to ja też chcę xD Ale serio, jestem na forum codziennie (o ile tam gdzie jadę jest internet), jestem Prawy i Sprawiedliwy etc. I bezstronny. I skromny. Głosuję na siebie.

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Nie chodzi tu o to ile na owym forum siedzisz ale jak Twoje zachowanie oddziaływuje na userów i jaki nacisk kładziesz na spam ,który często jst przyczyną przebywania tu non-stop. Bez urazy chłopaki :P

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czyli jestem jednym z najlepszych kandydatów- jestem bez konfliktowy i chyba w ogóle nie produkuję SPAMu :P
;d

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Mam 55 postów (a taki na przykład Dekster17 ma tysiąc parę). U kogo jest wyższe prawdopodobieństwo spamu? Hę? :P  (rozpoczynamy kampanię, heh). Nie spamuję. Zwalczam spam. Czasem tylko zdenerwuję się lekko na SB, ale czynię to w sposób konstruktywny.

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
ludzie co Wy się pchacie na to stanowisko moderatora?

to jest najgorsza rzecz jaką możesz robić, sprzątać po kimś, przeglądać forum w poszukiwaniu spamu i w ogóle, fajne jest tylko opierdzielanie ludzi ;]  ale opierdzielanie z posady(jakiejkolwiek) już nie ....

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Traffix
  • Gość
Zdunek luzik. Tyle razy już były te kampanie na forum, że aż nie warto liczyć. Pośmiejemy się, chłopaki się ośmieszą a Dark i tak wybierze kogo chce. ;]

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Traffix ale że Ty masz moda to już niesmaczne...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Traffix link=topic=4631.msg20913#msg20913 date=Jul 1 2008, 20:17\'
Zdunek luzik. Tyle razy już były te kampanie na forum, że aż nie warto liczyć. Pośmiejemy się, chłopaki się ośmieszą a Dark i tak wybierze kogo chce. ;]

odezwał się ten co obiecywał złote góry.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Traffix, ty to se możesz mówić, bo były admin jesteś... nawet jeśli Siekacz tego nie akceptuje ;]

Kampanii ciąg dalszy: Nie należę do żadnego teamu, jestem więc bezstronny. Udało mi się załapać na kilka miesięcy  na poprzednim forum, więc w zasadzie wiem co i jak. Jestem na forum praktycznie codziennie. Po liczbie moich postów widać, że wypowiadam się tylko w konkretnych sprawach i nie czynię "zapchajdziur" na każdy temat. Aktywnie uczestniczę w życiu forum (tu przesadziłem xD). Predyspozycje dobre. Heh.

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

Rekrutacja nowych moderatorów
#29 2008-07-01, 22:30(Ostatnia zmiana: 2008-07-01, 22:45)
Ludzie co sie tak pchacie :P  ma tu być 100 adminów czy co ;]  Bromor nie głosuje na ciebie, bo powiedziałes ze jestem "the murders of dobre imię forum" xDDD

@down - moje wypowiedzi to tu najmądrzejsze są :XD

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Jako jednogłośnie (bo przecież nie wielogłośnie) wybrany kandydat na moderatora powinienem dbać o kulturę także na SB. A twoje wypowiedzi szargały... co? Ano właśnie dobre imię forum :P  Zwróciłem ci tylko uwagę. Za wszelkie niedogodności przepraszam xD

@up - Oficjalne stanowisko w sprawie Oszusta  ;]  
Otwarcie zgłosiłeś swój sprzeciw wobec mojej w pełni legalnej kandydatury, nie dając ze swej strony żadnej alternatywy. Zaniżasz więc frekwencję i w dodatku swych argumentów nie potrafisz podeprzeć innym kandydatem. Twoje działania nie mają zaś charakteru neutralnego, a właśnie wrogi. Reasumując, działasz na szkodę forum.

@2down - Traffixie, stosuję się do twojego życzenia. Ja tam lubię kampanie wyborcze.
Chyba zaraz spiszę 95 tez i przybiję Darkowi do drzwi :P

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgłaszam swoją kandydaturę. Na forum jestem od października poprzedniego roku, przy czym przesiaduję tu przynajmniej 2 godziny dziennie (zdarzają się wyjątki). Nie "produkuję" spamu i nie szukam zwady.

Traffix
  • Gość
Dobra panowie, to nie kampania wyborcza i popisówa, postarajcie się wszystko zawrzeć w jednym poście i nie spamujcie. Przyjdzie czas to Dark wybierze modów.

Cronix

Cronix

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Cronix

Rekrutacja nowych moderatorów
#33 2008-07-01, 23:11(Ostatnia zmiana: 2008-07-01, 23:16)
Ja podobnie jak Bromor nie wytwarzam spamu acz kolwiek próbuję :rolleyes: (liczba postów)
Jestem bezstronny
Jestem na forum 2-4 razy na forum po 2 godz.
Więc zgłaszam się na moddera globalnego, a jeśli mnie nie chcecie to przyjmijcie mój głos na Bromora

Pozdro :biggrin2:

WAKACJE

Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową.

Jeśli myślisz, że jesteś tym, za kogo uważają cię twoi przyjaciele i twoi wrogowie, to znaczy, że z pewnością siebie nie znasz.

Klik

HEH

LOL

"Tylko jeden szkop..."

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ja pitolę, nie było mnie przez kilka godzin, a tu nowe siedlisko spamu ;] . Trza się wypowiedzieć przeca. Tak się zastanawiam-dlaczego tyle osób bez praktycznie żadnej szansy się zgłasza? W dodatku w takiej formie? Heh. Na dodatek pytanie takowej osoby o zyski natury materialnej. To ostatnie mnie już powaliło.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Traffix link=topic=4631.msg20923#msg20923 date=Jul 1 2008, 21:00\'
Przyjdzie czas to Dark wybierze modów.

Decyzje w tej sprawie podejmą wszyscy admini (poza kazzem) i moderatorzy, ale wływowy głos będą mieli naczelni.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Bromor link=topic=4631.msg20918#msg20918 date=Jul 1 2008, 22:24\'
Traffix, ty to se możesz mówić, bo były admin jesteś... nawet jeśli Siekacz tego nie akceptuje :D
Wspominałem coś może o chorągiewkach? Albo tworzeniu chorych autorytetów, czyt. podlizywaniu?

Ale swoją drogą się zgłaszam, nawet jeśli trzeba to na admina ;]  Bo mod to tylko od pilnowania, admin. Jako mój atut, czego tutaj nikt jeszcze nie wymieniał, mogę podać brak litości wobec spamu :P  Tutaj moderatorem już byłem, wtedy może nabrałem złej reputacji, ale mogę stwierdzić, że sporo wydoroślałem od tamtego czasu :P  No, bo w sumie to to było półtora roku temu. I samo forum było inne.

No, a jak nie... To nadal będę robił to co robię :P

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

hick12

hick12

Użytkownicy
posty48
  • Użytkownicy
Też zgłaszam swoją kandydaturę na global moda(jeśli nie przyjmiecie moją kandydaturę to jagby co ;]  daje głos na dekstera17)Codziennie (jeśli mi chodzi net albo jest dostepny w jakim ktokolwiek miejscu) wchodzę na forum, staram się nie spamować :P  i nie sypie bez powodu warnów.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: Kyroman link=topic=4631.msg20971#msg20971 date=Jul 2 2008, 15:39\'
Wspominałem coś może o chorągiewkach? Albo tworzeniu chorych autorytetów, czyt. podlizywaniu?
Kyro, mnie chodziło o to, że Traffix doszedł nawet do stanowiska admina, więc co on może wiedzieć o poglądach zwykłych userów ;]

A "brak litości wobec spamu" i "zwalczanie spamu" to synonimy :P

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ale o Siekaczu wypowiedziałeś się, jakby był królem świata. A sam widzisz, że jemu do tego sporo brakuje.

Natomiast między "brakiem litości" a "zwalczaniem" jest różnica. "Zwalczanie" to "Chłopcy, nie spamujcie, bo będzie źle", a "brak litości" to... No, +2 do Stanowczości ;]

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry