Mod Corp 10716 27

O temacie

Autor

Zaczęty 12.10.2008 roku

Wyświetleń 10716

Odpowiedzi 27

orpisek
  • Gość
Z tym działem to pomyśle. I dla mnie jesteś profesjonalistą niewiedziałeś ale się przyznałeś. Oczywiście jeśli ktoś wie to też jest dla mnie profesjonalistą(niech napiszę jak by co wiedział o tej broni)......

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Co do tej broni, to popatrz tutaj: http://themodders.org/index.php?showtopic=3906
Niewiele tam jest, ale zawsze to coś... Może coś wykombinujesz.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No, ja też nie wiem, bo takie gówna to nie są mi potrzebne, ale zrobiłeś temat TUTAJ o STRONIE, a z pytaniami to do innego działu.

Poza tym wy sobie myślicie, że każdy was za rączkę poprowadzi, co i jak zrobić?

Zauważ, że to ty zacząłeś się rzucać, bo ktoś skrytykował twoją jakże zajebistą stronę...

A tak w ogóle, to ja nie jestem według ciebie pro? Ojej... Co ja teraz zrobię?! Chyba się powieszę!

orpisek
  • Gość

orpisek
Gość

Mod Corp
#23 2008-10-15, 20:25(Ostatnia zmiana: 2008-10-15, 20:26)
Widzisz zaczęła się kulturalna rozmowa i ty ją zepsułeś. Widzisz i to ty ciągle tą kłótnie odnawiasz pohamuj trochę. A czy ja czasem nie prosiłem o usunięcie tematu ZE 2 RAZY? Więc do mnie pretensji nie miej.  A jak zrobiłem rozmowę o MDS w innym dziale to temat usunięto to wszystko nie moja wina. Więc się ode mnie odczep.

Pzdr for
Adanos
Veqsir

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja się nie kłócę. Ja zawsze się tak wypowiadam. Jak chcesz, to ignoruj moje wiadomości - jest taka opcja. Wtedy nie będziesz musiał czytać moich chamskich wypowiedzi.

prosiłem o usunięcie tematu ZE 2 RAZY?
To po cholerę go zakładałeś?

A jak zrobiłem rozmowę o MDS w innym dziale to temat usunięto to wszystko nie moja wina.
A co to ma do rzeczy?

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: orpisek link=topic=4022.msg34496#msg34496 date=Oct 14 2008, 20:23\'
My jak to już wcześniej powidziałem chcemy robić mody a NIE strony internetowe. A skoro niektórzy uważają się za PROFESIONALISTÓW to proszę cytuję wypowiedz Zdunka: PROFESIONALIŚCI. Tak? Skoro PROFESIONALIŚCI to dlaczego jak stworzyłem 2 razy temat (najpierw pierwszy i został usunięty i póżniej 2 tak samo)o zmienianiu broni w MDS z prawej ręki na lewą? NIE CHCE się PROFESIONALISTĄ odpowiadać czy może PROFESIONALIŚCI nie wiedzą? Ciekawy jestem czy jest osoba na forum która wie jak zmienić w MDS trzymanie broni jednoręcznej z prawej ręki na lewą? Zobaczymy czy naprawde jest tu jakiś PROFESIONALISTA.Proszę niech napiszę jak to zrobić(oczywiście żeby działało)....  :lol2:
profesjonalnie Ci odpowiem, nie pier***
samym mds nie zmienisz trzymania broni w lewej ręce, bo są tam opisane głównie szybkości animacji czy pozycje przesuwania się postaci w czasie chodzenia
trzeba zmienić animację i poprzerabiać  mds, czyli dużo wyższa szkoła jazdy...

a druga sprawa, nie przeglądam tematów gdzie proszą o pomoc, bo nie mam czasu i chęci odpisywać na coś o co się kiedyś pisali(w tym przypadkuo zmianie mds, animacji, czy sposobu walki... )

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stare, ale odpowiem. TO żałosne. Ktoś daje stronę do oceny którą ściągnął z internetu..
Mam nadzieję że 13 letnie dzieci kiedyś zmądrzeją i nauczą sie czytać nazwy tematów...

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Mam nadzieję że 13 letnie dzieci kiedyś zmądrzeją

Bardzo śmieszne :D .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry