Mod Corp 10735 27

O temacie

Autor

Zaczęty 12.10.2008 roku

Wyświetleń 10735

Odpowiedzi 27

orpisek
  • Gość

orpisek
Gość

Mod Corp
2008-10-12, 17:34(Ostatnia zmiana: 2008-10-12, 17:39)
To jest moja strona (o modowaniu, narazie w tworzeniu)
-------tutaj---------

żeby widzieć forum itp. trzeba się zalogować

proszę o ocenki...

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiepsko wykonana grafika...
Kiepsko napsany kod, gorzej niż źle (ramki)
jeśli wg ciebie to: http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...7%2C*%3Bq%3D0.7 jest poprawny kod to gratulacje

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

orpisek
  • Gość
Prosił bym o usunięcie mojego tematu. Nie jesteśmy dobrymi jesli chodzi o srony internetowe po prostu lubimy modować i to jest atut skupiamy się na JEDNYM a ludzie którzy narzekają niech nie patrzą na czyjeś tylko na swoje. Poproszę o usunięcie tematu i przyjęcie pszeprosin za kłopot.

Orpis :P

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Sam prosiłeś o oceny.
Podziękuj za rady, a nie w taki sposób.
Pzdr :P

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Veqsir link=topic=4022.msg34312#msg34312 date=Oct 12 2008, 19:02\'
Sam prosiłeś o oceny.
Pzdr :P
tu #msgote author=Veqsir link=topic=4022.msg34312#msg34312 date=Oct 12 2008, 19:02\']Sam prosiłeś o oceny.
Pzdr :P [/quote]
tu młodzi#msgote author=Veqsir link=topic=4022.msg34312#msg34312 date=Oct 12 2008, 19:02\']Sam prosiłeś o oceny.
Pzdr :P [/quote]
tu  zawsze wszystko odbierają za atak :)  no cóż ich sprawa

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie należy się chwalić tym o czym sie nei ma pojęcia (standardy). Chciałeś ocenę czy opis dobrych stron  tej strony? a jedna jest, nawet niezły layout... Czy to jest wasze?

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Mod Corp
#6 2008-10-13, 19:56(Ostatnia zmiana: 2008-10-13, 19:59)
Ja bym to jeszcze wyśrodkował.
Tak na boku trochę ciulowo :)

a jedna jest, nawet niezły layout... Czy to jest wasze?
Wydaje mi się, że nie.
"Copyright 2005 Deus"

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Co to za CMS?

orpisek
  • Gość

orpisek
Gość

Mod Corp
#8 2008-10-14, 12:18(Ostatnia zmiana: 2008-10-14, 12:20)
Nie wiem o co wam w ogóle chodzi.....Wszyscy modujemy Gothica i próbujemy umilić graczom granie w niego....Nie wiem ale chyba nikt nie chce mieć przyjaznej grupy moderskiej więc łaskawych "Profesjonalistów" prosił bym o usunięcie mojego tematu...... :P

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Masz rację - nie wiesz o co nam chodzi.

Próbujemy ci wskazać złe rzeczy, które powinieneś naprawić, a ty zachowujesz się, jak jakiś dzieciak, któremu zabrali zabawki.

orpisek
  • Gość
Mam lat 13 i chce zostac osoba która moduje Gothica.....Widziałem wypowiedz ludzi ktorzy moduja D&D i oni wręcz chcieli młodych moderów......czy kos wreszczie usunie ten temat...?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A czy my nie chcemy modderów? My tu oceniamy stronkę (lay, kod itd), a nie wasze chęci do moddingu.

Lukassess

Lukassess

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
No, wreszcie mogę pisać.Kto mi powie dlaczego były kasowane konta? A wracając do tematu:

Strona jest zrobiona na darmowym szablonie ze strony www.nuked-klan.pl, dlatego są te zgodności ze standardami, o których pisał Zdunek. To, że coś nie pasuje, nie jest winą naszą, bo jedyną zmianą w kodzie jaką wprowadzałem była zmiana kodowania z iso na uft-8 (co wyłapał test parę postów wyżej, ale jeśli sobie dobrze tłumaczę to błąd wynika z tego, że uft-8 nie jest przez niego wspierany: "...we do not support this character encoding ("uft-8") yet..."). Dlaczego jest to tak zrobione? Uznałem, że nie potrzeba wprowadzać więcej zmian, bo them jest wystarczająco dobry. Jako dopiero startująca grupa nie mamy strony jakoś super zrobionej (Co nie znaczy, że źle). Takowa nie jest na chwilę obecną wcale potrzebna... Jak wszystko wypali to pomyślimy co dalej...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja bym na waszym miejscu zrobił własnego laya, bo tutaj nie ma co oceniać - CMS nie jest przez was stworzony, jak i layout...

orpisek
  • Gość
My jak to już wcześniej powidziałem chcemy robić mody a NIE strony internetowe. A skoro niektórzy uważają się za PROFESIONALISTÓW to proszę cytuję wypowiedz Zdunka: PROFESIONALIŚCI. Tak? Skoro PROFESIONALIŚCI to dlaczego jak stworzyłem 2 razy temat (najpierw pierwszy i został usunięty i póżniej 2 tak samo)o zmienianiu broni w MDS z prawej ręki na lewą? NIE CHCE się PROFESIONALISTĄ odpowiadać czy może PROFESIONALIŚCI nie wiedzą? Ciekawy jestem czy jest osoba na forum która wie jak zmienić w MDS trzymanie broni jednoręcznej z prawej ręki na lewą? Zobaczymy czy naprawde jest tu jakiś PROFESIONALISTA.Proszę niech napiszę jak to zrobić(oczywiście żeby działało)....  :P

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
No to po chuj dajecie tutaj swoją stronę?

Nie umiesz kurwa czytać?
Chcesz, aby ktoś ocenił twoją stronę? Pisz tutaj!

Jak tak wszystko odbierasz, to wypierdalaj. Takich, jak ty najmniej tu potrzeba. Albo przestaniesz zachowywać się, jak obrażona dziewczynka, albo nic tu po tobie.

orpisek
  • Gość
No i co z tego? I co odpowiedziałeś? Nie bo NIE WIESZ i się KURWA bluzgami bronisz i to jest wasze podejście. Jak ktoś wam da coś trudniejszego do zrobienia i wy tego nie umiecie zrobić (a co gorsza się nie przyznacie) to powiecie osobie która wam dała takie wyzwanie WYPIERDALAJ.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Mod Corp
#17 2008-10-14, 20:59(Ostatnia zmiana: 2008-10-14, 21:02)
Dekster pohamuj się trochę, staraj się wyrażać mniej emocjonalnie...

EDIT
orpisek też się pohamuj ze słownictwem...

orpisek
  • Gość

orpisek
Gość

Mod Corp
#18 2008-10-14, 21:04(Ostatnia zmiana: 2008-10-14, 21:05)
Dobrze jak ktoś do mnie z uprzejmością to ja też. :D  A czy ktoś mi napisze uprzejmie jeśli chodzi o tą broń trzymaną zamiast w prawej to w lewej ręce?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Mod Corp
#19 2008-10-14, 21:28(Ostatnia zmiana: 2008-10-14, 21:29)
Ja nie wiem i się przyznam. Na pewno ktoś, z tego forum byłby zdolny to zrobić. Jednak, jeżeli nie próbował oraz nie ma czasu to jak ma Ci powiedzieć co zrobić, aby otrzymać ten efekt?

My jak to już wcześniej powidziałem chcemy robić mody a NIE strony internetowe.

Jeżeli tak, to mogliście poprosić o dział tutaj, na TM. Na pewno byłoby większe zainteresowanie w takiej społeczności modderskiej, niż gdyby każdy projekt był pod innym adresem.

Pzdr :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry