2 pytania 1833 3

O temacie

Autor Tasilvar

Zaczęty 7.09.2008 roku

Wyświetleń 1833

Odpowiedzi 3

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Grając W PROLOG Nagreth dostrzegłem błąd z wodą taki sam jaki ja mam w modzie Gothic - Rozbitkowie (polega on na tym że woda nie jest wodą, mówiąc ogólnie) dlaczego więc woda jest "powietrzem" dlaczego postac nie plywa tylko sie pod nia zapada skoro jest ustawiony material na water...
Drugie pytanie to już sie pojawialo ale nie pojawila sie jeszcze na nie odpowiedz... a wiec co zrobic aby w nowym swiecie odtwarzała sie muzyczka (tło muzyczne) np. z old world? W kilku modach z nowymi worldami muzyka została wprowadzona, ja niestety jedynie to przy wywolaniu dzwieku dziala a przy muzyce niee
Prosze o odpowiedz na powyzsze pytania...

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy

sebinho

2 pytania
#1 2008-09-07, 18:34(Ostatnia zmiana: 2008-09-07, 18:39)
1. Tekstura wody musi być nałożona z obu stron.
2. Skopiuj(export/insert vobtree) z innego świata ;p

@Thomask, sam jesteś burak ^_^

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

2 pytania
#2 2008-09-07, 18:37(Ostatnia zmiana: 2008-09-07, 18:38)
Ahh... już tłumaczę, jeśli chodzi o sprawę błędu jak w naszym zdeczka spalonym projekcie Jogurtów. Oteksturowałeś powierzchnię wody i dałeś jej material, tia? A czy zrobiłeś to samo, tyle, że od spodu? Woda powinna mieć warstwę na powierzchni i pod nią z zerową cienkością (zwykłe plane). Jeśli to nie skutkuje, to może chodzi o ustawienie atrybutów z cyframi, ale nie wiem za bardzo o co w tym chodzi więc pomóc nie mogę.

Jak wstawiasz muzykę? Tak samo jak dźwięk?

Edit. Niestety Sebek burak mnie uprzedził ;p

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user

Tasilvar

2 pytania
#3 2008-09-07, 18:38(Ostatnia zmiana: 2008-09-07, 18:39)
Ha, no i to się nazywa szybka odpowiedz:) dzięki... zaraz zobaczymy czy załatwi to problem ;p

EDIT: No oczywiscie ze muzyke wstawiam innym polecenime w spacerze... przeciez do dzwieku i muzyki sa dwa inne polecenia

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry