Arcania: A Gothic Tale 202190 732

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 4.09.2008 roku

Wyświetleń 202190

Odpowiedzi 732

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Szczerze ? kupię arcanie ale jeśli będzie miała dobre rekomendacje gazet a nie tylko serwisów o Gothicu :P  no i mam nadzieje że będzie możliwy modding arcanii taki sam jak w Wiedźminie :lol2:

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Moim zdaniem wydanie jakiegoś devkita do gry znacznie przedłuża jej "żywot" i mam nadzieję, że SpellBound właśnie takie coś zrobi :] .

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Cytat: Dekster link=topic=3642.msg46043#msg46043 date=Mar 6 2009, 19:37\'
Moim zdaniem wydanie jakiegoś devkita do gry znacznie przedłuża jej "żywot" i mam nadzieję, że SpellBound właśnie takie coś zrobi :D .

Dokładnie Dekster mam takie samo zdanie bo gdyby devkit został wypuszczony do arcanii to znacznie przedłużono by żywotność gry i jestem pewny w 100% że nawet ci starsi modersi co nie wypuścili moda jakiegoś do Gothica NP: Zawalona Kopalnia chętnie by modowali arcanię może by tak do panów z Spellbounda napisać pismo z prośbą o wypuszczenie Devkita ? :]

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Cytat: Deso link=topic=3642.msg46050#msg46050 date=Mar 6 2009, 20:26\'
może by tak do panów z Spellbounda napisać pismo z prośbą o wypuszczenie Devkita ? :]

Jeszcze ani nie znamy daty premiery Gothic 4, czy tej Arcani albo jakoś tam a ty już mówisz o pisaniu do Spellbounda o wydanie Devkita, gratuluje pomysłowości :D

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Zawsze można napisać z pytaniem czy planują uwzględnić taką kwestię jak modding poprzez oficjalnie wydane narzędzia. Z czystej ciekawości.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
mozna zapytac o to na gothic site, bo tam jest jakis temat gdzie ktos ze spellbound odpowiada na pytania forumowiczow :P

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Cytat: Berserk link=topic=3642.msg46062#msg46062 date=Mar 6 2009, 22:17\'
Jeszcze ani nie znamy daty premiery Gothic 4, czy tej Arcani albo jakoś tam a ty już mówisz o pisaniu do Spellbounda o wydanie Devkita, gratuluje pomysłowości :P
Czemu nie?  ;)

no comment -_-

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Na gothic UP, TG też są takie tematy i co ? tyle że na tym pierwszym EDL wogóle się nie pojawia...

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy

mixer

Arcania: A Gothic Tale
#108 2009-03-07, 19:24(Ostatnia zmiana: 2009-03-07, 19:33)
no a na Gothic Site pojawia sie regularnie :P

EDIT: na pytanie o modding EDL odpowiedział:

"Więc, patrzymy na pewne mody, ale ja nie mam czasu, by zagrać w nie wszystkie. Wiemy, że modding jest ważny dla graczy i bierzemy to pod uwagę, by zaoferować coś takiego po premierze."

A więc może coś wypuszczą

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
oh yeah ^_^  Miejmy nadzieję

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Zaskakujące ^_^  Zastanawia mnie jakby wyglądało MT pod G4 xD lub CZ, Dzieje Khorinis, Złote Wrota, Gniew Beliara itd ;(

Комиссар RBT

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ciekawe, co z tego wyjdzie. Jak wyjdzie jakieś gówno (imo prawdopodobne), to nie ma co moddować.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#112 2009-03-08, 17:56(Ostatnia zmiana: 2009-03-08, 17:57)
Dexter, nie powiedziałbym. Speelbound to solidna z ekipa dobrymi tytułami na koncie mimo że nie mają nic "głośniejszego". Może to wynikać z polityki firmy content w jaki kierują swoją ofertę bądź po prostu brak funduszy. W każdym razie teraz mają szansę, wielki projekt przed sobą o i ogromne zobowiązania wobec fanów serii. Nie sądzę aby to spierdolili a nawet jeśli jednak to chyba i tak srotik najgorsze ma za sobą - g3 i bogowie.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Może i wyjdzie dobre, zobaczy się. Po prostu bardzo rozczarowałem się trójką (przed premierą miałem na kompie wszystkie materiały z g3, potem, jeszcze przed polską premierą, odpaliłem niemiecką wersję i moim oczom ukazało się coś, co od razu wymagało instalacji patcha). Do G4 podchodzę już z dystansem.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A co to ma do siebie? Już Arcania ma być tylko w koncepcjach gothica, luźnym nawiązaniem (imo takie sztuczne podtrzymywanie marki która się wyczerpała) nie wspominając że za produkcję odpowiedzialny jest inny developer.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
To, że Piranhia zawiodła przy G3 jak i Hindusi przy dodatku, nie znaczy , że musi być tak przy Spellbound'dzie. SB to ekipa z doświadczeniem, wydała dobre gry np Robin Hood: Legenda Sherwood.

Комиссар RBT

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Noi co z tego że z doświadczeniem? Te wszystkie gry miały trochę inny profil i formułę, można rzec ze na dzisiejsze czary bardzo prymitywną i przestarzałą. Mogą po prostu nie podołać tak wielkiemu projektowi, jak nie podołała pirania. Mimo wszystko skłaniam się ku temu że będzie dobrze, bynajmniej to co zostało dotychczas zaprezentowane wygląda bardzo obiecująco.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#117 2009-03-08, 19:51(Ostatnia zmiana: 2009-03-08, 19:53)
Speelbound i gówno? Fajny żart :/  Wystarczy pograć w ich gierki, jak zrobią gothic 4 grywalny jak robin hood czy desperados to po prostu pielgrzymkę do studia odbywam ;)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Te moje posty, to takie luźne przemyślenia. Nie grałem w żadne gry SB.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To dlaczego się wypowiadasz? Taki z góry założony sceptycyzm to kał jest i mało poważne podejście raczej.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry