Arcania: A Gothic Tale 201786 732

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 4.09.2008 roku

Wyświetleń 201786

Odpowiedzi 732

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Cytat: pupu link=topic=3642.msg41897#msg41897 date=Jan 6 2009, 21:23\'
Jeśli Arcania będzie zbugowana jak g3 i g3 ZB to będzie koniec sprzedaży gothiców.

Wierzysz w to? 12 latki, zagorzali fani całej serii i tak to kupią. Bez względu na to czy będzie dobre :D !

Kamo

Kamo

Użytkownicy
posty78
  • Użytkownicy
Jeden z podpisów na gry-online.pl (Encyklopedia gier)

"Gothik 3 Zmieszch Bogów - Najleprza gra w jakom kiedykolwjek grauem!"

xDD

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: DzikiBen link=topic=3642.msg41898#msg41898 date=Jan 6 2009, 21:28\'
Wierzysz w to? 12 latki, zagorzali fani całej serii i tak to kupią. Bez względu na to czy będzie dobre :D !
Przypadki chodzą po ludziach.

Po G3ZB G4 będzie miał ciężkie życie, bardzo ciężkie. Osobiście martwi mnie to że grę nadal robią hindusi, więc możliwa będzie kontynuacji rewolucji w postaci nadmiernej ilości krów przy świątyniach.
Zresztą firma nie ma tak naprawdę większych sukcesów, mimo że "wielkie serwisy o grach" mówią inaczej. Tak naprawdę grałem tylko w RH i jakoś mi się średnio podobało.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Arcania: A Gothic Tale
#83 2009-01-08, 15:01(Ostatnia zmiana: 2009-01-08, 15:03)
Osobiście martwi mnie to że grę nadal robią hindusi, więc możliwa będzie kontynuacji rewolucji w postaci nadmiernej ilości krów przy świątyniach.

No tak przecież nie od dziś wiadomo że po 2 Wojnie Światowej Austria została opanowana przez wszelkiej maści HINDUSÓW, ARABÓW i inne egzotyczne mniejszości a właściwie większości bo po tej operacji rdzenni mieszkańcy narodu stanowią jedynie kilka procent w społeczeństwie zdominowanym przez HINDUSÓW i ich KROWY.

Zamiast bawić się asg czy pisanie głupot na forum wziąłbyś się za naukę.

Zresztą firma nie ma tak naprawdę większych sukcesów

Bo w dupie byłeś i gówno widziałeś. Sytuacja jest nieco podoba do waszego bitu ale ciężko żebyś to zrozumiał bo przecież żyjesz marzeniami i ideą. Żeby zabłysnąć i osiągnąć "sukces" trzeba mieć przede wszystkim budżet oraz przebicie które również jest związane z hajsem, ale co ja będę tłumaczył chłopaczkowi który uważa że jak będzie dobrze to wraz ze swoimi kolegami z grupy zwojuje świat i zrobi najlepsze mmo pod słońcem :) .

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=3642.msg41954#msg41954 date=Jan 8 2009, 16:01\'
No tak przecież nie od dziś wiadomo że po 2 Wojnie Światowej Austria została opanowana przez wszelkiej maści HINDUSÓW, ARABÓW i inne egzotyczne mniejszości a właściwie większości bo po tej operacji rdzenni mieszkańcy narodu stanowią jedynie kilka procent w społeczeństwie zdominowanym przez HINDUSÓW i ich KROWY.
Kurcze, fakt. Hindusi robili dodatek :)

Cytat: Thoro link=topic=3642.msg41954#msg41954 date=Jan 8 2009, 16:01\'
Zamiast bawić się asg
Nie ma szans póki mam PJ16A4 z ACOG 4x42 :PP

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
PJ16A4

A co to?

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Bo w dupie byłeś i gówno widziałeś. Sytuacja jest nieco podoba do waszego bitu ale ciężko żebyś to zrozumiał bo przecież żyjesz marzeniami i ideą. Żeby zabłysnąć i osiągnąć "sukces" trzeba mieć przede wszystkim budżet oraz przebicie które również jest związane z hajsem, ale co ja będę tłumaczył chłopaczkowi który uważa że jak będzie dobrze to wraz ze swoimi kolegami z grupy zwojuje świat i zrobi najlepsze mmo pod słońcem old_lol.gif

Thoro jak zwykle generalizuje
Sukces nie zależy od pieniędzy, a od rozsądku, bezwzględnej motywacji, zgrania ekipy i szczęścia (żadnej z tych cech nie może zabraknąć xd).
Sponsor przy dobrym projekcie zawsze się znajdzie

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Aztek link=topic=3642.msg41949#msg41949 date=Jan 8 2009, 13:03\'
Przypadki chodzą po ludziach.

Po G3ZB G4 będzie miał ciężkie życie, bardzo ciężkie. Osobiście martwi mnie to że grę nadal robią hindusi, więc możliwa będzie kontynuacji rewolucji w postaci nadmiernej ilości krów przy świątyniach.
Zresztą firma nie ma tak naprawdę większych sukcesów, mimo że "wielkie serwisy o grach" mówią inaczej. Tak naprawdę grałem tylko w RH i jakoś mi się średnio podobało.

:D  ;]  :)    hidnusi robią g4? G4 robi niemiecka firma Spellbound, świetna firma której dwie gry zasługiwały na sukces, gdyby nie średnio znaczący wydawcy i niezbyt wysoki budżet. Lepiej nic juz nie mów  ;p

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#88 2009-01-08, 18:10(Ostatnia zmiana: 2009-01-08, 18:13)
Sponsor przy dobrym projekcie zawsze się znajdzie

Szczególnie w polskich realiach. Kto dostał szansę? Chyba jedynie Artrefall i właściwie do końca nie wiadomo za co. Ciężko tyrali przez te kilka lat za darmo i gdy projekt zaczął się klarować owszem dostali wsparcie finansowe, studio ale również wszystko poszło w dupę a cała gra powstaje na warunkach wydawcy w innej formie z wybranymi założeniami z pierworodnej koncepcji i designu. Zajebiście jest wpierdolić w kosz wyniki doczesnej pracy i zacząć od nowa bo takie było widzimsie, nazwijmy to osób zewnętrznych.

Z resztą to nie tylko kwestia polandu. Jaki odbiór mają na rynku tytuły innowacyjne każdy widzi. Zainteresowanie ze strony wydawców jest żadne co można wywnioskować przykładowo na podstawie takiego M&B. Gra jako taka istnieje od lat, jednak developer z różnych względów które poruszyłem nie mógł sobie pozwolić na wydawnictwo w wersji pudełkowej. Gra była rozprowadzana za pośrednictwem kupowania licencji online, jak na jakiś skurwiały program do niczego.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Dark link=topic=3642.msg41968#msg41968 date=Jan 8 2009, 18:51\'
;]  ;p  :D    hidnusi robią g4? G4 robi niemiecka firma Spellbound, świetna firma której dwie gry zasługiwały na sukces, gdyby nie średnio znaczący wydawcy i niezbyt wysoki budżet. Lepiej nic juz nie mów  ;p
Pochrzaniło mi się z Trine, mówiłem już :)  Poza tym mnie akurat żadna z tych gier nie zainteresowała. Sam gameplay jest ok, ale jak będzie miał się do gry... zobaczymy.

PJ16A4
A co to?
Google nie boli

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Z resztą to nie tylko kwestia polandu. Jaki odbiór mają na rynku tytuły innowacyjne każdy widzi. Zainteresowanie ze strony wydawców jest żadne co można wywnioskować przykładowo na podstawie takiego M&B. Gra jako taka istnieje od lat, jednak developer z różnych względów które poruszyłem nie mógł sobie pozwolić na wydawnictwo w wersji pudełkowej. Gra była rozprowadzana za pośrednictwem kupowania licencji online, jak na jakiś skurwiały program do niczego.

To raczej nie wina producentów, a samych twórców.  
Zresztą nie będę się na ten temat wypowiadać

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
No tak ich wina bo zamiast robić projekt który średnio albo wcale ich nie zadowoli za to trafi w standardy "next genowych" gier stracili czas na jakieś staromodne gówno z brzydką grafiką i ogromną grywalnością, lecz bez "potencjału komercyjnego". To faktycznie ich błąd. Najlepiej niech wszyscy robią gnioty pokroju dead space czy far cry 2 bo tak wyglądają "nowoczesne" gry.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
thoro, jak wydali robin hooda to miał świetną grafike, ale jak gothic sie postarzył, ale widac to owiele mniej.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

#93 2009-01-08, 18:33(Ostatnia zmiana: 2009-01-08, 18:36)
No tak ich wina bo zamiast robić projekt który średnio albo wcale ich nie zadowoli za to trafi w standardy "next genowych" gier stracili czas na jakieś staromodne gówno z brzydką grafiką i ogromną grywalnością, lecz bez "potencjału komercyjnego". To faktycznie ich błąd. Najlepiej niech wszyscy robią gnioty pokroju dead space czy far cry 2 bo tak wyglądają "nowoczesne" gry.

Według mnie największą wada niekomercyjnych projektów, jest powielanie schematów komercyjnych gier.
Wiadomo duża komercyjna firma nie może sobie pozwolić na zbytnie odejście od takiego schematu bo to jednak ryzyko finansowe. Niekomercyjne projekty mają tą przewagę że nie są kierowane przez ekonomistów, którzy opierają się zawsze na wynikach sprzedaży innych gier.
Więc potrzeba trochę wyobraźni, kreatywności i przebiegłości.

To jak bycie hieną pośród lwów xd

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalezisko Modmena:
http://pl.youtube.com/watch?v=0Hsdf1KfF5c

Rozwalająca jest naiwność co niektórych ludzi :P

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Siekacz link=topic=3642.msg41967#msg41967 date=Jan 8 2009, 18:40\'
Sukces nie zależy od pieniędzy, a od rozsądku, bezwzględnej motywacji, zgrania ekipy i szczęścia (żadnej z tych cech nie może zabraknąć xd).
Ej, czyli BIT jednak nie powstanie? A już się łudziłem... :P

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Cytat: Aztek link=topic=3642.msg42168#msg42168 date=Jan 11 2009, 21:12\'
Znalezisko Modmena:
http://pl.youtube.com/watch?v=0Hsdf1KfF5c

Rozwalająca jest naiwność co niektórych ludzi :P

hah xD Kolejny dowód na poziom fanów serii ^_^

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Modmen nastraszył biednego usera a ten wykasował swoje wspaniałe video :P

Trout

Trout

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
A mógłby ktoś napisać co przedstawiało owo video?
Bo niestety się na nie nie załapałem.

ModMen
  • Gość
w skrocie :P  , gownianej jakosci menu i ladowanie, konczac na wywaleniem z bledem "Where is Guru" : P

0 użytkowników
Do góry