Trochę wczoraj polatałem i w sumie nie na na co narzekać. Trochę się bałem czytając o tym, że gra jest tragicznie "zoptymalizowana" i niektórzy nie mogą grać. U mnie na nie najnowszym sprzęcie takich problemów nie było i grałem komfortowo prawie na najwyższych ustawieniach. Prawie, ponieważ i tak niezależnie od gry zawsze zmniejszam jakość takich pierdół jak cienie, widoczność obrazu (dodaje to fajnej głębi) by mieć w razie czego te kilka fps w zapasie kosztem rzeczy na które nikt uwagi większej nie zwraca.
Denerwuje mnie, że gdy otweramy dziennik, mapę i takie tam to włącza nam się widok na bohatera i jego parszywą mordę, Jeśli już to mogliby chociaż tu zobrazować jak ogląda mapę, jakiś worek lub cokolwiek. Sam bohater to jest również tragedia. Po raz kolejny brak imieia pominę milczeniem ale ten ryj to jest przesada. Gdybym chciał oglądać pięknego zaca efrona, czy nieślubnego brata justina bibera to bym sobie włączył jakieś mtv a nie grę, która teoretycznie i obrazowo osadzona jest te kilkaset lat wstecz. Poprostu nie mogę patrzeć na ten zjebany tępy ryj, plebijską fryzurkę godną alternatywnych dzieci facebooka i licze że szybko wyjdzie mod zmieniający to gówno na cokolwiek innego.
Kolejna rzecz grafika. Fajnie, że jest dużo opcji i można to ładnie skonfigurować z poziomu gry co w dzisiejszych produkcjach to nieco żadkość ale za chuja nie idzie się pozbyć tej "jasności". Kombinowałem dobre pół godziny z tym "trybem europejskim", który sam w sobie gówno daje, saturacją i innymi ustawieniami typu kontrast i dalej to nie wygląda jak powinno. Mam nadzieję, że wyjdą shadery.