Mafia 7022 21

O temacie

Autor

Zaczęty 29.08.2008 roku

Wyświetleń 7022

Odpowiedzi 21

Znag
  • Gość
Co sądzicie o tej grze?Jak dla mnie to była najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem.Super klimat , muzyczka , samochody no i świetna fabuła.Dla mnie w żadnej grze takiej dobrej nie było.A jakie jest wasze zdanie?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Popieram cię całkowicie. Ciekawe, co pokażą w dwójce, ale na pewno nie będzie to pokaz grafiki :D .

No, prawie całkowicie. Ja jednak więcej grałem w Fallouta czy Quake, więc nie jest to NAJLEPSZA gra w jaką grałem :] .

Znag
  • Gość
No , jak udałoby im się utrzymać klimat jedynki to będzie hit i będę musiał zmienić swoje upodobanie co do najlepszej gry.  :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Grałem kiedyś, ale niewiele, bo nie u siebie. Ale gierka przednia, GTA się chowa. Oprócz GTA 2, do której chylę czoła :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gimbi
  • Gość
Ta gra naprawdę przypadła mi do gustu. Te misje, w których musiałeś ścigać UFO, kiedy zdobyłeś elektryczny wóz... Aż miło się wspomina :D

Znag
  • Gość
Mi tam się jazda ekstremalna nie podobała.W moim odczuciu trochę psuła klimat gry.Ale główna fabuła jest po prostu świetna i klimatyczna :D

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Taaa, klimat w tej grze wymiatał. A jak na tamte czasy i grafika była niczego sobie. Fabuła jest IMO nawet lepsza od tej w S.T.A.L.K.E.R'rze. Czyli najlepsza, jaką znam. Gra jest również grywalna i ma świetną muzykę. Nie przypominam sobie gry lepszej od tej. A! Ta gra była pierwszą grą, której zakupiłem orginała! Więc jest naprawdę godna polecenia.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Ja też kiedyś grałem no i mimo że było to parę lat temu to wspominam ją miło :]  Tylko 1 mi się nie podoba, a mianowicie taka mafia a tylko 3, czy 4 (nie pamiętam) osoby :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

Mafia
#8 2008-08-30, 09:10(Ostatnia zmiana: 2008-08-30, 09:11)
No, jazda ekstremalna taka dziwna jest. Misje nie pasują, a te bonusowe pojazdy... Porażka.

Pamietam, jak jakoś niedawno po wyjściu gry zachwycaliśmy się z kumplami jakie dokładne postacie, każda zmarszczka na teksturze itp.

PS: Cienie są fajne :D .

Tylko 1 mi się nie podoba, a mianowicie taka mafia a tylko 3, czy 4 (nie pamiętam) osoby biggrin.gif
Ty, ale ta mafia jest spora, tylko te postacie są ważne i mają imiona :] .

Zresztą... Sam nie wiem :D .

Znag
  • Gość
Poza tym Tom opowiada swoją historię i mówił tylko o najważniejszych rzeczach , dlatego wspomniane było tylko kilka osób , chociaż przyznam , że mogło być ich więcej.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale to są główni zarządcy, reszta to zwykli żołnierze i capo którzy się nie ujawniają w większości misjach, a wykonują inne zadania dla rodziny. W tej z parkingiem np. pojawiają się 2 nowi mafiozi, podobnie sprawa wygląda z misją "Odwiedziny na wsi"

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Mafia
#11 2008-09-05, 20:41(Ostatnia zmiana: 2008-09-05, 20:42)
Ładna gra tylko dziś sobie nie pogram :\ bo mam tak płytke porysowaną, Że za każdym razem w ok. 1/3 instalacji wychodzi znienawidzony błąd CRC. Ciekawe kiedy wyjdzie dwójka :D

Znag
  • Gość
Miejmy nadzieję , że nie zrobią gówna a la Ojciec Chrzestny , ale sądząc po trailerze będzie bardzo dobra.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co masz do ojca ?

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy

Sawiol

Mafia
#14 2008-12-24, 09:05(Ostatnia zmiana: 2008-12-24, 09:06)
A ja mam problem z jednym questem. :lol2:
W tej misji "Szczęściarz" ( ta, w której trzeba zabić Sergio Morello) w porcie, trzeba zrobić tak żeby wagon uderzająć w drzwi jednej z hal, rozwalił je. U mnie tylko ta brama się trochę wygina i nic, a jak walnę w nią drugim wagonem to przegrywam.
Wie ktoś jak to zrobić?? :lol2:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierwszy wagon uderza, to ok. Podejć do niego tak aby stac tuz kolo niego i odbędzie się krótki przerywnik filmowy.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Można w Mafię grać, pomijając wyścig? Nijak nie umiem go wygrać... tzn. ukończyć :)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Mafia
#17 2008-12-29, 20:50(Ostatnia zmiana: 2008-12-29, 20:52)
to pobierz patcha, gdzie poza poprawkami błędów jest mozliwosc dobrania poziomu trudnosci w misji z wyścigiem, albo kup sobie w sklepie za 20 zł i tam już jest ta najnowsza wersja z dowolnym poziomem trudności w wyścigu.

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy

Sawiol

Mafia
#18 2008-12-29, 22:15(Ostatnia zmiana: 2008-12-29, 22:16)
W styczniowym "Play" jest Mafia na płycie. Tam można wybierać poziom trudności oraz wyłączać zniszczenia w czasie wyścigu :)

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a playa masz za dychę, nie bądź skąpcem kyro i sobie zrób sylwestrowy prezent :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry