[G1] Rozbitkowie 33794 39

O temacie

Autor Tasilvar

Zaczęty 26.08.2008 roku

Wyświetleń 33794

Odpowiedzi 39

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
naprawde  ale czy wy czytacie poprzednie posty ? te pytanie było zadane juz chyba z 5 razy...

wyłącz wszystkie zbedne programy i wtedy włącz gothica

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Ja grałem w moda i wszystkie wady i zalety wymieniłem Adanosowi, ale jest jeszcze ważna rzecz, której nikt wcześniej nie wymienił, a mianowicie nie wiem czy to tylko mi, ale zbroja paladyna ma teksturę skały :huh:

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dalej nie działa

Gimbi
  • Gość
O właśnie, zapomniałem o tym wspomnieć, dzięki za przypomnienie :)
Nie tylko u Ciebie, u mnie także ma ona teksturę skały... Wygląda to troszkę jak zbroja kuta w prawdziwej skale.. :D

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
A no tak:P Oszust masz racje :)  bo zapomniałem dać texturki zbroi paladyna... w każdym razie jak znajdę wolny czas to poprawie

PexPawlo

PexPawlo

Użytkownicy
posty81
Propsy16
  • Użytkownicy

PexPawlo

Gothic - Rozbitkowie
#25 2008-09-02, 20:10(Ostatnia zmiana: 2008-09-02, 20:11)
może twórca moda zapomniał dadać tekstury zbroi rycerza do paczki z modem dlatego niektórym mod niedziała mi tam gdzie mam tą teksture to chodzi a w drugim nie mam i nie chodzi :)

EDIT: Tasilvar mnie uprzedził :D

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Heh, no widzisz... bo oszust mnie uponiał :)  jak znajdę wolny czas (a teraz to jest trochę trudno... liceum to nie przelewki :D  ) to zrobie patcha do moda no ale w końcu jest to pierwszy mod, który wydałem więc prosze o wyrozumiałość

PexPawlo

PexPawlo

Użytkownicy
posty81
Propsy16
  • Użytkownicy

PexPawlo

Gothic - Rozbitkowie
#27 2008-09-02, 20:20(Ostatnia zmiana: 2008-09-02, 20:38)
no fakt z tym liceum też jakoś nie moge znaleźć czasu :)  
a nie lepiej zuploadować teksturke zbroi od razu w dobrym folderze to by każdy potrzebujący ściągnął a później patha możesz wydać

EDIT: http://www.f4a.eu/index.php?p=1113 ściągnijcie i dajcie do folderu work/data powinno  działać :cwanywv5:

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Talsivar, najlepiej jakbyś wydał wersję 1.1 i poprawił wszystkie błędy, wypytaj Adanosa co mu gadałem i to wszystko popraw w takim stopniu, jak to możliwe no i nie zapomnij że tekstury runy też nie ma. Oczywiście rozumiem - pierwszy mod, każdy błędy popełnia :D  Ja pamiętam jak się jarałem jak wydawałem 1 moda, aż Lord Michał mnie słodził  :)   więc luzik.

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Aha hehe :D    :)   no ale przynajmniej cos zrobiłem... oczywiscie postaram sie w wolnym czasie błędy poprawić i może dać dubbing bo treści jest nie wiele w każdym razie już dosyć długo siedzę na tym forum i chce coś tu "włożyć" od siebie :D   ....

RedRum

RedRum

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
A u mnie są inne błędy które wymienialiście w GothicStarter pisze że mam wersje 1.1 a kiedy uruchamia moda pisze 1.2 no i niby wszystko ok biorę nowa gra i modzik się wyłącza nic nie wyskakuje że był jakiś błąd. GMDK ma zainstalowane a programy wszystkie wyłączone. Już nie pamiętam z kąd pobierałem.

Sonik

Sonik

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy

Sonik

Gothic - Rozbitkowie
#31 2009-03-04, 14:30(Ostatnia zmiana: 2009-03-04, 14:31)
By mod działał wejdź w folder _Work\Data i utwórz tam folder TEXTURES\_COMPILED i powinno działać, a jeśli chodzi o wodę wystarczy zrobić boxa z wysokością 1 i oteksturować z 2 stron (od spodu i od góry )

Wojak

Wojak

Użytkownicy
posty67
Propsy9
  • Użytkownicy
Pytanie do autora:

Spoiler
Czy koniec moda to śmierć z ręki Thorusa? mogłeś wstawić w ostatnim dialogu creditsy żeby było wiadomo że to koniec :D

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
No tak, ale tego moda robiłem w pośpiechu :D  stąd te niedociagłości

andryjan

andryjan

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
ALe nawet jak się wszystko powyłącza to i tak o jest nie chodzi...u mnie też...mimo że wszystko jest powyłączane....WSZYSTKO!

Wojak

Wojak

Użytkownicy
posty67
Propsy9
  • Użytkownicy

Wojak

Gothic - Rozbitkowie
#36 2009-05-14, 10:54(Ostatnia zmiana: 2009-05-14, 10:56)
By mod działał wejdź w folder _Work\Data i utwórz tam folder TEXTURES\_COMPILED i powinno działać

andryjan

andryjan

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Ajajaj....coś mi się firefox skaszanił i miałem problem z podstronam i ostatni post to post Gareta o wywalaniu z moda ;)  wogóle nie widziałem postów z tym plikiem do ściągniecia i tego z wyjaśnieniem o co chodzi że nie chodzi ;-) Dzięki Wojak

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
E tam nie grając w tego moda nic nie strace :D  wszystko wyłączone oprócz Gothic Startera i moda.I tak przy końcu wczytywania wywali

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6472
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Mod jest na Steamie z tego co widzę :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry