Prace 3D 1140308 3194

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1140308

Odpowiedzi 3194

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
W zasadzie nie ma większego wkładu, zrób coś bardziej skomplikowanego i zmapuj, i dopiero wtedy sie chwal :D

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ładne o_o

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
http://www.newgothicteam.pun.pl/_fora/newg..._1247140138.jpg

Lew, jestem początkujący jeśli chodzi o organikę, i mam mało czasu (modelowanie + texturowanie zajęło mi 45 min) więc proszę wyrozumiale.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Aha, lwy się błyszczą przecież :| .

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Nie, to jest render w blenderze, a lew jest do Gothic'a to na co mi fajny render??

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
aby praca nie wyglądała jak kupa oblana litrem lakieru

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Prace 3D
#646 2009-07-10, 11:08(Ostatnia zmiana: 2009-07-10, 11:10)
Vayurax - Jak zrobisz render to nie rób screena, tylko zamknij okienko renderu i naciśnij F3, i wtedy pokaże ci się zapisywanie obrazów.
Żeby zmniejszyć błyszczenie w zakładce Shading/Material buttons naciśnij na zakładkę shaders i pokombinuj ze spec i hard.
Model jest słaby: beznadziejne nogi i uszy. Brak wymodelowanych oczu.

EDIT:
Cytat: Vayurax\'
Nie, to jest render w blenderze, a lew jest do Gothic#msgurax - Jak zrobisz render to nie rób screena, tylko zamknij okienko renderu i naciśnij F3, i wtedy pokaże ci się zapisywanie obrazów.
Żeby zmniejszyć błyszczenie w zakładce Shading/Material buttons naciśnij na zakładkę shaders i pokombinuj ze spec i hard.
Model jest słaby: beznadziejne nogi i uszy. Brak wymodelowanych oczu.

EDIT:
Cytat: Vayurax\'
Nie, to jest render w blenderze, a lew jest do Gothica to na co mi fajny render??
Takich "ciekawych" nóg to nawet twórcy Gothica by nie zrobili...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Vayurax link=topic=31.msg56291#msg56291 date=Jul 10 2009, 10:24 AM\'
http://www.newgothicteam.pun.pl/_fora/newg..._1247140138.jpg

Lew, jestem początkujący jeśli chodzi o organikę, i mam mało czasu (modelowanie + texturowanie zajęło mi 45 min) więc proszę wyrozumiale.
zobaczyłem sobie resztę fotek :lol2:  
http://www.newgothicteam.pun.pl/gallery.php
koń :lol2:  czyście na oczy widzieli konia ? serio pytam. Tak patrzę to ostatnio, w grupach modderskich, parówki są w modzie :]   ale już bardziej bym zrozumiał parówkę z konia, ale nie konia z parówek ;]

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
hmm.. jeśli chozi ic o grzywę u konia, to na tex jest alfa i to o wiele lepiej wygląda niż tam w galerii.

Wgl. z tex cały lepiej wygląda

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jeśli chodzi o lwa, to wydaje mi się, że łapy powinny tworzyć z resztą ciała jedną bryłę, bez takiego wyraźnego przejścia.

Cytat: Dracon link=topic=31.msg56300#msg56300 date=Jul 10 2009, 11:08 AM\'
Brak wymodelowanych oczu.
Nie przypominam sobie, bym widział w Gothicu gdzieś stwora z wymodelowanymi oczami.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek

sebastiansok

sebastiansok

Użytkownicy
posty93
Propsy1
  • Użytkownicy

sebastiansok

Prace 3D
#651 2009-07-10, 12:45(Ostatnia zmiana: 2020-12-11, 11:51)
//del

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Kolejna rzecz na forum, która wywoła uśmiech u największych sztywniaków :lol2: .

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Kyro\'
Nie przypominam sobie, bym widział w Gothicu gdzieś stwora z wymodelowanymi oczami.
Gdy pisałem posta nie wiedziałem jeszcze, że to do Gothic#msgote author=Kyro\']Nie przypominam sobie, bym widział w Gothicu gdzieś stwora z wymodelowanymi oczami.[/quote]
Gdy pisałem posta nie wiedziałem jeszcze, że to do Gothica.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Na przyszlość - ja wszystkie modele robię do Gothic'a.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Prace 3D
#655 2009-07-10, 18:08(Ostatnia zmiana: 2009-07-12, 16:53)
Szczerze mówiąc to nie ma co robić przy tych ograniczeniach co do trisów. IMO lepiej zrobić H poly.

EDIT: Miałem na myśli, że IMO lepiej sobie darować Gothica.

Wiktor Suworow, Akwarium

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
:D  
bez komentarza  :/

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Szczerze mówiąc to nie ma co robić przy tych ograniczeniach co do trisów. IMO lepiej zrobić H poly.
IMO to lepiej nic nie robić. I to jest najsensowniejsze rozwiązanie w wielu przypadkach.

:/

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

powiedz, że żartujesz  :/

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Ostatnio siadłem chwile, zainstalowałem Wingsa, i zrobiłem taki model chaty.

http://i25.tinypic.com/14nohn5.jpg
http://i28.tinypic.com/2iqcxub.jpg

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

0 użytkowników
Do góry