[G2NK] Potwór co chwila "spada z wysokości". 3113 2

O temacie

Autor Khantor

Zaczęty 15.02.2020 roku

Wyświetleń 3113

Odpowiedzi 2

Khantor

Khantor

Użytkownicy
posty59
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Problem pewnie banalny, ale krew mnie już zalewa. Chciałem dodać u siebie goblina na ścierwojadzie. Wsadziłem animacje i MDS, przywołuje goblina w grze i ten cały czas jakby poruszał się po płaskiej powierzchni, tj. jak idzie pod górę to lekko zapada się pod ziemię aż ta go nie wypchnie a jak idzie w dół to cały czas "spada". Wygląda to tak samo jak w przypadku zbroi jak skompiluje się je 1 raz. Normalnie na takie coś pomagało wpisanie ciała do MDSa i włączenie Gothica 2 raz - ciało jest wpisane i za każdym razem jest to samo. Próbowałem wrzucać już skompilowane pliki, zmieniać pozycję bazowego ciała w Gmaxie, nawet przepisałem od nowa MDSa i nic. Co mogę jeszcze z tym zrobic?

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wygląda trochę, jakby mógł mieć dodaną złą gildię. Wbrew pozorom gildia ma spory wpływ na zachowanie npc'ów w grze.

Spójrz na plik AI\AI_Intern\Species.d

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Khantor

Khantor

Użytkownicy
posty59
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cholera jasna zmiana gildii faktycznie pomogła. Wielkie dzięki Cruc, propsik ode mnie! :D Za chiny bym nie wpadł na to, że gildia tutaj może mieć coś do rzeczy. Dzięki raz jeszcze a temat można zamykać.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry