Pytania odnośnie zadań i rozwoju postaci 133094 392

O temacie

Autor TheKetrab

Zaczęty 12.06.2019 roku

Wyświetleń 133094

Odpowiedzi 392

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie. W zadaniu plaga nieumarlych musze zdobyc jakis mlot aby go poswiecic i zniszczyc orkowy posag. Gdzie takowy znajde, i czy ma to byc zwykla woda swiecona czy jakas specjalna?

MountaiN

MountaiN

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Quest "Psikusy bandytom!", jak w ogóle zacząć tego questa? Nie ma żadnych informacji.

2. Niedostępny klif, dostałem jeden fragment od Karolotha, byłem za chatą Cavalorna ale nie znalazłem tam żadnego artefaktu (chyba że artefakt od Karolotha to właśnie ten), gdzie jest kolejny tylko się domyślam, jeśli zaraz nie będzie tu edita że nie wiem gdzie trzeci to chyba to znajdę. Ale co z tym za chatą Cavalorna, to ten od przywódcy łowców orków?

EDIT. Jestem w niby krypcie naprzeciwko legowiska ognistego smoka (niby druga krypta), patrząc na mapę to tak jakby na przeciwko lekko z lewej jaskinia z kryptą jak za chatą Cavalorna (tam był strażnik bo chyba sugerując historii ktoś otworzył tam zwój, ja żadnego zwoju nie widzę niestety dalej) jest tak jakby pod tą górą co w G2 się zabijało przywódcę szamanów (podobno tam siedział też Pacho w G1 xd). Ale nic tu nie ma ani strażnika ani nic.

3. No i co za tym idzie gdzie jest niby trzecia krypta??
Tak więc są 3 z tego co wiem części artefaktu, jeden od Karlotha mam, what's next

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
1. Quest "Psikusy bandytom!", jak w ogóle zacząć tego questa? Nie ma żadnych informacji.

2. Niedostępny klif, dostałem jeden fragment od Karolotha, byłem za chatą Cavalorna ale nie znalazłem tam żadnego artefaktu (chyba że artefakt od Karolotha to właśnie ten), gdzie jest kolejny tylko się domyślam, jeśli zaraz nie będzie tu edita że nie wiem gdzie trzeci to chyba to znajdę. Ale co z tym za chatą Cavalorna, to ten od przywódcy łowców orków?

EDIT. Jestem w niby krypcie naprzeciwko legowiska ognistego smoka (niby druga krypta), patrząc na mapę to tak jakby na przeciwko lekko z lewej jaskinia z kryptą jak za chatą Cavalorna (tam był strażnik bo chyba sugerując historii ktoś otworzył tam zwój, ja żadnego zwoju nie widzę niestety dalej) jest tak jakby pod tą górą co w G2 się zabijało przywódcę szamanów (podobno tam siedział też Pacho w G1 xd). Ale nic tu nie ma ani strażnika ani nic.

3. No i co za tym idzie gdzie jest niby trzecia krypta??
Tak więc są 3 z tego co wiem części artefaktu, jeden od Karlotha mam, what's next

1. Pojawi się on po zakończeniu zadania Niedostępny Klif, jeżeli pójdziesz pogadać z Gestathem.
2. W trawie powinien leżeć zwój, przeczytaj go i strażnik się pojawi.
3. Na drodze z niegdysiejszej cytadeli do twierdzy, pokręć się w okolicy to znajdziesz tę jaskinię. Będzie miała takie same zamknięte drzwi jak poprzednie.

h0rible

h0rible

Użytkownicy
posty11
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie. W zadaniu plaga nieumarlych musze zdobyc jakis mlot aby go poswiecic i zniszczyc orkowy posag. Gdzie takowy znajde, i czy ma to byc zwykla woda swiecona czy jakas specjalna?

Chyba Johnny albo Engor mają na sprzedaż

GameOver1

GameOver1

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie sa gorskie pnacza z zadania z cieniostworem i Jehenem?

MountaiN

MountaiN

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wodę święconą można znaleźć w okolicach gdzie był ognisty smok, w którejś ze skrzyń na pewno będzie, uwaga, ze 3 szkielety magowie, lub 4, z tym że raz dwóch jest obok siebie, i w cholerę innych szkieletów ;/

Post połączony: 2019-07-11, 12:52
Chciałbym przytoczyć pewien temat co do kopania rud magicznej rudy.. jeśli kopię złoto węgiel czy kryształ nie mam żadnego problemu ale z kopaniem złóż magicznej rudy zawsze mam jakieś błędy i wywala mi grę, o co chodzi?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chciałbym przytoczyć pewien temat co do kopania rud magicznej rudy.. jeśli kopię złoto węgiel czy kryształ nie mam żadnego problemu ale z kopaniem złóż magicznej rudy zawsze mam jakieś błędy i wywala mi grę, o co chodzi?

Jak kopiesz rude to zdejmij wszystkie itemy z paska

Taigho

Taigho

Użytkownicy
posty33
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mógłby umieścić screena z miejsca gdzie jest trzecia księga Uroboros? Wiem że gdzieś w okolicy starej wierzy Xardasa, ale nie jestem w stanie jej znaleźć. Z jaką prędkością odnawia zdrowia regeneracja na drugim poziomie?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Trzecia ksiega jest na samym szczycie wodospadu.Teleport do tej lokacji jest za wieza xardasa.musisz przejsc przez to zwalone drzewo na drugą strone

Taigho

Taigho

Użytkownicy
posty33
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wodę święconą można znaleźć w okolicach gdzie był ognisty smok, w którejś ze skrzyń na pewno będzie, uwaga, ze 3 szkielety magowie, lub 4, z tym że raz dwóch jest obok siebie, i w cholerę innych szkieletów ;/

Post połączony: 2019-07-11, 12:52
mam mlot wojenny, wode swiecona z silden (innej nie mam, przeszukalem ten wulkan gdzie byl smok i nie ma tam zadnej wody chyba ze to ta sama z silden) i dalej nie mam zadnej opcji dialogowej z magiem. Co musze jeszcze zrobic?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie jest dick po tym jak zniknal z obozu w misji presja czasu?

EDIT:Znalazlem

Panker

Panker

Użytkownicy
posty166
Propsy68
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, obiło mi się o uszy, że niby gdzieś nad opuszczoną kopalnią jest jakaś ukryta skrzynia ze zbroją, jest to prawda czy zostałem wkręcony? xD

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co zrobic by zaskoczyl jakis dialog na zamku?Trzeba zabrac ze soba oddzial i podejsc od strony tarana czy jak?
Na poczatku sam odbijalem zamek i po zabiciu szamana-herszta pojawiali sie sojusznicy.Po zabiciu wszystkich orkow(razem z dowodcami) nie mam dialogu z nikim poza jednym z lowcow smokow by ich zabrac do druzyny...

MountaiN

MountaiN

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, obiło mi się o uszy, że niby gdzieś nad opuszczoną kopalnią jest jakaś ukryta skrzynia ze zbroją, jest to prawda czy zostałem wkręcony? xD

Prawda jednakże nie mam zielonego pojęcia jak się tam dostać bez kodów xd Idź nad rzekę, tam gdzie się wskakiwało w G2 żeby dostać się do zamku, płyń w lewo, aż zacznie się palisada zaczynać, jeśli wlecisz na tą górę (gdzie zaczyna się palisada) będzie tam grób do questa, no i oczywiście skrzynia z kodem chyba PPPPLLPLLPLPPL (P - prawo L - Lewo) no i tam jest zbroja, ale niby powinno się tak doskoczyć od strony przełęczy, próbowałem i nie mogłem ;d.

Post połączony: 2019-07-11, 22:22
Co zrobic by zaskoczyl jakis dialog na zamku?Trzeba zabrac ze soba oddzial i podejsc od strony tarana czy jak?
Na poczatku sam odbijalem zamek i po zabiciu szamana-herszta pojawiali sie sojusznicy.Po zabiciu wszystkich orkow(razem z dowodcami) nie mam dialogu z nikim poza jednym z lowcow smokow by ich zabrac do druzyny...

Wejdź na http://g2ucieczka.pl/bugs.html. Tam masz listę bugów, no i niestety mało co aktualizowane albo nikt się nie fatyguje pisać na e-mail, lub po prostu najzwyczajniej w świecie nikt nie ma na to czasu, podobno główny twórca za granicą, twój błąd dotyczy: Jeśli nie otwiera się brama do zamku, podczas szturmu z Kerolothem na zamek, to należy ją otworzyć: insert NASZ_999_Test i wybrać opcję otwarcia tej bramy.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Prawda jednakże nie mam zielonego pojęcia jak się tam dostać bez kodów xd Idź nad rzekę, tam gdzie się wskakiwało w G2 żeby dostać się do zamku, płyń w lewo, aż zacznie się palisada zaczynać, jeśli wlecisz na tą górę (gdzie zaczyna się palisada) będzie tam grób do questa, no i oczywiście skrzynia z kodem chyba PPPPLLPLLPLPPL (P - prawo L - Lewo) no i tam jest zbroja, ale niby powinno się tak doskoczyć od strony przełęczy, próbowałem i nie mogłem ;d.

Do tego grobu mozna sie normalnie dostac.To jest płaskowyż nad opuszczona kopalnia.Niedaleko placu wymian.

Dzieki za odp.Zaraz sprawdze

Taigho

Taigho

Użytkownicy
posty33
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Panker to prawda, nad Starą Kopalnią gdzie w pierwszym Gothic na samym początku zdobywaliśmy kilof. Wchodzisz tam gdzie był kretoszczór, ścierwojad i goblin oraz napój lecznicy przy szkielecie wraz z stertą głazów po prawej przy ścianie skalnej. Z resztą masz screena z zaznaczonym miejscem, gdzie musisz się udać:

Schodzić na duł i przed grobem jest zamknięta skrzyni, która ma bardzo długą kombinacie i w wrotku właśnie jest pancerz straży królewskiej.

Wie ktoś może gdzie dokładnie stoi ten myśliwy, który w zadaniu Lek na uspokojenie sprzedaje nam ziarna czerwonego pieprzu? W dialogu było mówione, że obserwuje jaszczuroczłeków na terenie starego NO, ale przerzedłem cały Nowy obóz i nigdzie go nie ma. A w ogóle to chciałbym sprzedać skóry, ale boję się, że będzie jakieś zadanie, w którym będę potrzebował np: skóry np: Cieniostwora lub Czarnego trolla, a wy w drugim rozdziale lub następnych się nie zrespałnią i nie będę mógł wykonać zadania.     

h0rible

h0rible

Użytkownicy
posty11
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Jehen ? Zadanie '' Gonitwa krew i łuski '' Pomoze ktos ?

MountaiN

MountaiN

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kolejna seria moich pytań:

1. Quest numer 3.2.5 W poszukiwaniu nieumarłej bestii, kiedy quest się aktywuje? Kim jest i gdzie znaleźć "Matta" jak pisze poradnik, nigdy nie spotkałem się z taką osobą.

2. Quest numer 3.2.7 Presja czasu, jak zacząć ew. kiedy, nie ma nic o tym queście dlatego pytam.

4. Quest numer 3.3.8 Pierścienie wierności, przyznam się że kiedyś już penetrowałem twierdzę, powybijałem co póki co mogłem, no i owe pierścienie już mam dawno w ekwipunku, niestety nie wiem gdzie mogę znaleźć Ammanna (kto to gdzie on?) nie wiem czy to nie przez te pierścienie, mogę prosić nwm, o kod na niego?

3.  Quest numer 3.3.10 Jestem po stronie myśliwych, jednak Gestath nigdy nie poprosił mnie o pomoc kowalowi, jaki jest warunek aktywacji questa lub co jest nie tak że nie mogę go wymusić? Pancerza "ulepszonego" w sensie tego za 1,5k golda od Hunta nie kupiłem, gdyż nie mam wystarczającej ilości reputacji bo nie wiem jak zacząć parę questów :).

PS. do tego pytania jest taki że 3.3.11 i 3.3.12 to za pewne powiązane z właśnie nim? jeśli tak proszę tylko o odpowiedź że tak ;).

4. Gdzieś mi się obiło o uszy, nawet zresztą sam Vachut (czy jak on tam, ten myśliwy co jest blisko obozu łowców orków) podczcas questa 3.3.3 Dziwne topielce, pod koniec powiedział że Hunt na pewno dobrze nam zapłaci za skóry, jakoś 3 rozdział jestem no i dalej nie mam żadnej opcji sprzedawania mu skór, a poprzez handel każda jest warta 1 golda, to trochę mało worth nawet licząc że wszystkich skór łącznie mam koło 500.. to tylko 500 golda? Tak średnio.

PS. Prosiłbym że jeśli już ktoś odpowiada na któreś z pytań to niech piszę numerkiem o które mu chodzi, z GÓRY (heh, mountain, heh, góra heh) dziękuję ;).

h0rible

h0rible

Użytkownicy
posty11
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MountaiN
Ad.3. Ja nie miałem z tym kłopotu. Gdy przyniesiesz Gestathowi list od Kerolotha powinna pojawić się odpowiednia opcja dialogu.

Ad4. 
To prawdopodobnie bug. Mam tak samo.

0 użytkowników
Do góry