Kolejna seria moich pytań:
1. Quest numer 3.2.5 W poszukiwaniu nieumarłej bestii, kiedy quest się aktywuje? Kim jest i gdzie znaleźć "Matta" jak pisze poradnik, nigdy nie spotkałem się z taką osobą.
2. Quest numer 3.2.7 Presja czasu, jak zacząć ew. kiedy, nie ma nic o tym queście dlatego pytam.
4. Quest numer 3.3.8 Pierścienie wierności, przyznam się że kiedyś już penetrowałem twierdzę, powybijałem co póki co mogłem, no i owe pierścienie już mam dawno w ekwipunku, niestety nie wiem gdzie mogę znaleźć Ammanna (kto to gdzie on?) nie wiem czy to nie przez te pierścienie, mogę prosić nwm, o kod na niego?
3. Quest numer 3.3.10 Jestem po stronie myśliwych, jednak Gestath nigdy nie poprosił mnie o pomoc kowalowi, jaki jest warunek aktywacji questa lub co jest nie tak że nie mogę go wymusić? Pancerza "ulepszonego" w sensie tego za 1,5k golda od Hunta nie kupiłem, gdyż nie mam wystarczającej ilości reputacji bo nie wiem jak zacząć parę questów

.
PS. do tego pytania jest taki że 3.3.11 i 3.3.12 to za pewne powiązane z właśnie nim? jeśli tak proszę tylko o odpowiedź że tak ;).
4. Gdzieś mi się obiło o uszy, nawet zresztą sam Vachut (czy jak on tam, ten myśliwy co jest blisko obozu łowców orków) podczcas questa 3.3.3 Dziwne topielce, pod koniec powiedział że Hunt na pewno dobrze nam zapłaci za skóry, jakoś 3 rozdział jestem no i dalej nie mam żadnej opcji sprzedawania mu skór, a poprzez handel każda jest warta 1 golda, to trochę mało worth nawet licząc że wszystkich skór łącznie mam koło 500.. to tylko 500 golda? Tak średnio.
PS. Prosiłbym że jeśli już ktoś odpowiada na któreś z pytań to niech piszę numerkiem o które mu chodzi, z GÓRY (heh, mountain, heh, góra heh) dziękuję ;).