Returning 2.0 AB 17-11-2020 - Spolszczenie [Linki,Instrukcja,Galeria] 351418 930

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 27.02.2019 roku

Wyświetleń 351418

Odpowiedzi 930

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pisałem już wcześniej. Może Ci to pomoże.
Miałem podobny problem 6-10 FPS na dx11. Problem był z wersją dx11. Na tej najnowszej nie startowało z karta NVidia. Zainstaluj starszą wersję dx11 do gothic. U mnie pomogło. Wiem że majes w swoim temacie podał 2 wersję dx

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o DX11 to w moim przypadku wersja CW 17.6.4 powodowała spadki o około 20 FPS w porównaniu do wersji Liker 17.5 przy tych samych ustawieniach także proponuję zacząć od 17.5

vaderum

vaderum

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
DX 17,5 pomógł i gra chodzi od załóżmy 20 do 80 FPSow. Najmniej bo koło 25fps było jak tam sobie Xardas na poczatku gry w wieży czarował.
Dziwna sprawa bo na poczatku miałem DX17,5 ale po wczytaniu nowej gry Bezi stal i patrzyl sie na xardasa mogłem chodzic i nie odpalał się wstęp. Dooiero jak dałem nowszy DX to ruszyło ze wstępem, ale grać sie nje dało. Na razie wszystko śmiga.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zależy jaki gothic umarł.

Bo G2NK żyje i ma się dobrze.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
chodzi rzecz jasna o returninga a może doczekamy się jakiegoś moda usprawniającego NK i nie dodający jakiś psełdo questów kogoś kto myślał że się zna na dobrym klimacie sensie i dialogach może już taki jest nie wiem ale czekam chodz jeszcze muszę sporo modów dobrych zagrać to na razie mi się nie chce R.2.0 był swego rodzaju nadzieją by jeszcze raz wejść w ten świat z nowym zapałem no ale za dużo rosyjskiego podejścia do tego zabiło moda ale zapowiadał się dobrze jako taki do gry typu(zabijamy i byle do końca) się nada ale nie dla kogoś kto liczył na więcej typu nowe fajne wątki silniejsze smoki w szczególności bo zawsze za łatwo było je zabiić to będzie zawiedziony

Co zabawne w Skyrim jest to czego mi trochę brakuję w gothic i odwrotnie chodz na to 1 leję z pogardą bo tam postacie są martwe praktycznie mogę wybić wszystko i nawet nie będę żałować

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No to jesteś w błędzie bo returning żyje, a to forum jest tego świetnym dowodem.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
No to jesteś w błędzie bo returning żyje, a to forum jest tego świetnym dowodem.

Dla kogo jak dla kogo jakieś pytania odnośnie rozgrywki gdzie wszystko jest jak na tacy w solucji ale nikomu się nie chce szukać jest owszem swego rodzaju dowodem że ten mod jednak żyję ale jednak też nie jest to jakiś super mod a jeśli ktoś uważa inaczej to z chęcią przeczytam bo ostatnio się mogło sporo zmienić więc jakąś mini recenzje aktualnej wersji bym przeczytał

A jeśli już zagram to łucznikiem bo inne opcje mnie nie interesują zazwyczaj gram magiem ale w gothic jest on niestety zbyt nudny zazwyczaj jedną runą zabijamy wszystko co popadnie i to trochę mało urozmaicone jak na maga i możliwości jakimi mógłby dysponować a ja lubię jak jest w czym wybierać np taki mag w dragon age podoba mi się bardziej bo jest tam możliwość szerszego wyboru i jakoś jest ciekawiej dla mnie no i w skyrim też mag niczego sobie też fajnie się prezentował

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie mając 8 gb ramu, gtx 770 i os 64 bit

Wystarczy wgrać noc kruka+returning 2.0+ab+spolszzcenie+texturepack+dubbing w takiej kolejności by wszystko hulało?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Mam pytanie mając 8 gb ramu, gtx 770 i os 64 bit

Wystarczy wgrać noc kruka+returning 2.0+ab+spolszzcenie+texturepack+dubbing w takiej kolejności by wszystko hulało?

Może nawet pokusiłbym się o DX11 żeby lepiej wyglądało nie masz złego sprzetu ale na zwykłym DX10 spodziewać się możesz spokojnie 60fps bo niestety ten mod może napsuć nawet najlepszej maszynie bo jest cholernie źle zoptymalizowany

Co do pytania to tak instalujesz według instrukcji i dalej według uznania wszystko jest rozpisane

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zdałem sobie sprawę z optymalizacji już przy zwykłym recie 2.0, kiedy padnie kolejny serwer mmo to zagram w reta. To dx11 nie instaluje się bezpośrednio w instalacji?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

blightborne

blightborne

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam rx 580 sapphire i w miescie mam 45 fps, poza miastem 100 fps. Także dx 11 jak najbardziej ale z wylaczonymi cieniami z Twoja grafika.

Panowie, w jakich miejscach moge zapisywać gre?
Przeszedlem 40 minut na marne

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jak zamknąć quest "amulet szukajacego ognika"? Dodam że mam wszystkie zapiski od riordiana, z nim też gadałem. Dostałem ostatnia notatkę i kawałek odchlani. Quest dalej wisi w dzienniku

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jak bardzo różni się ten texturepack z linku z pierwszego posta od oryginalnych tekstur return 20 ab? Które tekstury lepsze?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
AB wykorzystuje genialną większość tekstur otoczenia i sporo tekstur zbroi ze wspomnianego texturepacka. W związku z tym (na AB w każdym razie) instalowanie Textures Replacera nie ma za bardzo sensu moim skromnym zdaniem.
Spoiler
Do tego Replacer strasznie psuje pancerze Asasynów z Masjafu, co go dla mnie dyskredytuje nawet w podstawce.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ma sens na Ab jak najbardziej, za to tylko Texture Replacer naprawia pancerze pod zręczności z gildii złodziei,  bez niego wyglądają zawsze tragicznie.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znowu wyłączyli konsole na AB? Wcześniej pamiętam, że jak grałem to działała normalnie, a teraz znikają napisy z ekranu i nie można otworzyć ani ekwipunku ani okna postaci.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ekwipunek i okno postaci to co najmniej od wersji 0060 nie były do otwarcia na Marvinie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli ruskie nadal sie nic nie nauczyli, a ja ich broniłem gdy ktoś ich jechał na forum :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

saylon

saylon

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, planuje rozpocząć przygodę z R2AB po raz pierwszy i tu pytanie bo znalazłem inne spolszczenie wraz z skryptami. Ktoś coś wie o tamtym ?? Czy nie zawracać sobie głowy i grać na tym co tu jest??

0 użytkowników
Do góry