Niestety przesadziłem z poziomem trudności i w zasadzie jest tylko jedno zadanie którę mogę jeszcze wykonać, buteleczki dla sanadrila, z orkowym alkoholem, przypomnicie mi możez jakich orków one latały? Chyba że to randomowo i muszę trochę ich pohuncić po prostu, ale to wyzwanie nie małe, lepiej jeżeli one z konkretnych są
1 punkt nauki na level to nie gra, to szaleństwo Go nightmare.
Wydaje mi się, że orkowe sznapsy lecą głównie z orków kuszników.
No jest to szaleństwo dlatego marvinem zamierzam zrekompensować sobie i dodać 30 pn (od 20-30 dostawałem 2 pn więc "przysługuje mi" 10, od 30 do 40 po 1 więc prawnie "przysługuje mi 20" licząc faktyczne 3 pn na lvl)
gdybym wiedzial że od 20lvla z 3 robi się 2 a od 30 lvla z 3 robi się 1 zupełnie inaczej bym to ustawił
Niestety muszę poratować się marvinem bo nie jestem w stanie ruszyć już absolutnie żadnego zadania
ani ubić chociaż 1 poszukiwacza... a te 30 pn do rozdania może pomóc mi nadrobić straty i uratować rozgrywkę chociażby "gratisową" nauką przeszywania strzałami za 30 pn, wteyd już mogę zacząc zaś kombinować z rozgrywką;p
Co do łuczników też tak myślałem, niedalko hosh-paka był klif i na każdym poziomie był elitarny kusznik i dużo kosztowało mnie by ich ubić, ale 0 buteleczek... więc teraz już nie wiem skąd głównie one lecą