[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1102610 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1102610

Odpowiedzi 5178

Cysio12

Cysio12

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, powie mi ktoś co potrzeba lub trzeba zrobić by stworzyć natłuszczone ścięgna? mam ścięgno pantery z jarku wszystko inne tez by stworzyc tą kusze. Lecz gdy podhcodze do stołu alchemicznego to nie mam nigdzie opcji by natłuścić ścięgno. Jedno potrzeba czy ile by stworzyc tą kusze?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba chodziło o "łój kretoszczura" Martin miał na sprzedanie.

Cysio12

Cysio12

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak chodziło o to, że się nie domyśliłem. A teraz mam inny problem z zadaniem "cienie przeszłości" mam jedne zapiski a drugich nigdzie nie moge znaleśc w swiastyni ścniącego. W tej lokaci powinno byc jedno z pism, i przez to nie moge ruszyć dalej z fabułą bo od razu robi sie zadanie dla opiekunów, wie ktoś gdzie może być albo czy zostało przeniesione?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie pamiętam bo to kolejny nic nie znaczący śmieć do podniesienia. Szukający ognik ci pomoże jak go nauczysz szukać dokumentów.

xxxspier1

xxxspier1

Użytkownicy
posty93
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nieaktualne

Ghoster007

Ghoster007

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam wyprowadzić tego idiote Cliffa z zamku, na taranie sie zacina a przez podziemia nie potrafi pływać. Kto wymyśla te questy....

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To zadanie kiedyś można było wykonać, gdy autorzy returning mieli mózgi. Teraz jak nie można dac runy teleportacyjnej Cliffowi to zadanko można uznać za usunięte. Wykonanie tego jest na poziomie iq minus 564.

Innymi słowy retuszambo.

Ghoster007

Ghoster007

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podprowadziłem mu orka i spadł... nie wiem czy sam ork coś dał, czy animacja wyciągania broni cos dała ale spadł więc to sie liczy.

Edit:
KTOS SIE ORIENTUJE JAK NAPRAWIC TEN BUG?
KOGO ONI WIDZĄ CIAGLE SLYSZE "JEDNA BESTIA MNIEJ" ALE NIC TU NIE MA
Nie moge przez to pogadac z Varusem

coś mnie dzisiaj strzeli z tym modem, kto to robił....

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na kodach możesz sprawdzić.

Dajesz, pause teraz pause break i marvina. Betzy powinien usiąść co trochę utrudni ci zabicie stwora za ścianą. Jak naciśniesz F6 będziesz mógł poruszać kamerą, więc będziesz mógł polecieć za ścianę i zobaczyć co tam się czai.

Aha, naciśnij CAPSLOCK przed wpisaniem MArvina. Ustaw kamerę obok stwora i wciśnij F2. w konsoli wpisz "goto camera" i powinno cie przenieść. Teraz pause break i wpisz "42" to wypisze konsole. Zabij potwora i powtórz cały manerw tak żebyś był na bezpiecznej pozycji.

Nie zapisuj gry, kiedy masz włączoną konsole bo i bez Returszamba dzieją się dziwne rzeczy w Gothicu.

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram paladynem i mam tą opcje z święceniem broni i zbroi. I moje pytanie jaką zbroje i miecz jednoręczny sobie poświęcić żeby mieć jak najlepsze itmki bo to chyba jednorazowe?

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hejka, gram w returning 2.0 ab i smok nie chce mnie przepuscic do kruka mowiac ze jestem za slaby. mam 57lvl 385 sily. 4.6k zycia. jakie staty sa wymagane

Avallachowy Psimek

Avallachowy Psimek

Użytkownicy
posty35
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
Wykopałem wszystkie skarby dla Grega, ale i tak jak pytam to nie ma opcji ukończenia dialogu. Ponadto, nie mam srebrnej misy więc musiałem go gdzieś sprzedać, tylko komu?  Boje się że Halvorowi.. Jak to jest z tym zadaniem i czy halvor kupiłby od nas tą misę?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy596
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Mógł kupić. ItMi_CupGold ItMi_SilverChalice ItAm_Prot_Point_01

Avallachowy Psimek

Avallachowy Psimek

Użytkownicy
posty35
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
Czy idzie te przedmioty zdobyć bez kodów gdzieś na mapie? Nie chce wpisywać kodów żeby osiągnięć mi nie popsuło

Post połączony: 2020-05-27, 17:13
Dlaczego nikt nie napisał na samym wstępie strony że aby dostać zadanie od Corda trzeba kurwa mieć mniej niż 30% walki bronią????? Jestem już po 30h grania i niestety wbiłem te 60, przez co nie dostaje zadania a automatycznie się zgadza!!! Jestem perfekcjonistą i chciałem wykonać każde dostępne zadanie. 30h w plecy i Nowa gra. Dziękuję i nie pozdrawiam.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno ¯\_(ツ)_/¯

Avallachowy Psimek

Avallachowy Psimek

Użytkownicy
posty35
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
Mi też. Odinstalowałem moda  i idę sobie pograć w Ultime VI. Si ju nara

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Spadaj i nie wracaj spamerze.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jego już nawet banować przestali, bo co chwila nowe konto zakładał. Po prostu go ignoruj (tak, wiem, trochę hipokryzji tu z mojej strony, ale to serio chyba zadziała xD)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao hejka, gram w returning 2.0 ab i smok nie chce mnie przepuscic do kruka mowiac ze jestem za slaby. mam 57lvl 385 sily. 4.6k zycia. jakie staty sa wymagane

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Szczerze nie pamiętam, ale podejrzewam że masz za mało siły

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry