[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1208323 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1208323

Odpowiedzi 5178

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nauczyć się czytać solucje

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar Polecam odpalić solucja i przejść całą grę w oparciu tylko na niej, bo p*rdolisz bezsensu. Są misje które mogły sie zmienić, ale chyba to nie dociera do kogoś.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam do tego szalonego krzyżowca dojść, jestem juz w tym grobowcu i mam pomieszczenie z dzwignia po prawej, przy probie pociagniecia mam napis nie mam odpowiedniego przedmiotu. Bug czy pominałem gdzieś jakis klucz?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Fanatykox Pierdolisz to akurat ty ale to szczegół twoje pytania odnoszą się do doliny cienia która się nie zmieniła uwaga od czasu returninga 1.0 wciąż jest taka sama wiec nawet solucja do niej  pisana pod 1.0 jest w pełni aktualna

Wiec wciąż twoje problemy da się rozwiązać szybciej zamiast marnować czas na zadawanie pytanie luknij w solucje i cała dolinę przejdziesz bez problemu.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@GazownikAndrzej Ponoć patch z maja usunął buga z niepojawiającym się Ginnokiem, ale skoro go nie masz, to przy tym stole przed pokojem z dźwignią wpisz kod INSERT SKELETON_LORD_GINNOK.
@Fanatykox Akurat Tizgar ma rację, w solucji jest o szamanie, a jeśli z nim rozmawiałeś i nadal nie wiesz co robić, to sorry, ale ta gra nigdy nie prowadziła za rączkę. Wszystko jest w dzienniku, trzeba tylko przeczytać.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dla czego w statystykach nie wyświetlają mi się statystyki mojego chowańca ?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowałem sam to ogarnąć ale nie udało się.. Więc może ktoś z Was będzie wiedział.. Mam szpon, zwykły. Przyzywam Senyaka, zabijam go mieczem.. Wypada normalnie dusza, idę do beliara i opcja jest.. Używam jej, wyskakuje komunikat, że beliar zaakceptował moją ofiarę.. Dostaję piorunem i szpon jaki był taki jest.. Nic się totalnie nie ulepsza.. Próbowałem z różną karmą.. najwyższa 215.. Trzeba więcej czy co? gildia najemnik jeśli ma to znaczenie.

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za co odpowiada moc magiczna i jak ją zwiększyć?
Jak zwiększyć tempo regeneracji many?

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Za co odpowiada moc magiczna i jak ją zwiększyć?
Jak zwiększyć tempo regeneracji many?

magiczna moc zwiększa ci się jak uczysz się tworzyć nowe runy. tempo regeneracji można zwiększyć biorąc odpowiedni dar od opiekunów

Post połączony: 2019-05-27, 20:29
Opłaca się uczyć demonologi i demonów czy lepiej wyexpić demona chowańca ?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A prędkość regeneracji many, hp i wytrzymałości nie zależy od ilości many, hp i wytrzymałości? Bo mi się wydaję, że tak. Droga opiekuna kamienia to swoją drogą.
Z demonami raczej jedno z drugim się nie gryzie. Pamiętam, że przywołany arcydemon, na maksa ulepszony fiołkami krwi robi zajebistą robotę.

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Szukam kodu na przywołanie orka Nag-Shor. Jeśli istnieje, proszę o podanie go.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
orc_clan_boss
Jeśli można sobie pogdybać to strzelam, że go zabiłeś nieświadomie razem z całym obozem, ale jak coś, on obecnie nie jest do niczego potrzebny.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Strzeliłeś dobrze. Ten ork jest potrzebny do zadania ,,Duch Wody", który właśnie wykonuję.  :P

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No właśnie nie jest. Na AB wystarczy zebrać trzy klucze (z demona w świątyni Adanosa, Hosh-Paka i Malbara) i wypuścić ducha używając kolumny nieopodal ich obozu. Z wodzem nie ma nawet żadnych opcji dialogowych.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Faktycznie. Zapomniałem o tej kolumnie, a tej opcji u orka rzeczywiście nie ma. No nic, ważne, że wszystko działa i zadanie mogę wykonać. Dziękuję za pomoc.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tzn on niby może się przydać w misji "Wiadomość Ur Karrasa" ale jak powszechnie wiadomo, opłaca się bardziej oddać list Garondowi i zabić orkowego zwiadowcę

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na czym polega walka z Opatem i tymi przelacznikami na scianie w koszmarze kruka? normalnie bym go rozwalil ale odpala jakas obszarowke na cala sale ktora caly czas wysysa mi zycie.

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Denerwuje mnie już ten nekromanta...summony miały nie padać na bossach,a tymczasem mając 500 inty wzywam 2 demony i zawsze jeden z nich jest odsyłany...a zostaje tylko 1 i to na bosie z 2 rozdziału czyli nocnym cienostworze. .Mam je ulepszone na 3 poziomie.

Tylko demon pet zawsze zostaje w walce.
Na nowym/starym SI jest tak samo.

Filipiaszek

Filipiaszek

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie ''Potężni patroni orków ''
Po otrzymaniu błogosławieństwo od obu bogów , Netbek nie ma dialogu , golemy sie nie respią . Śniącego zabiłem już

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejka,

Mam może proste pytanie odnośnie tabliczek dla Erola. Oddałem mu jedną tabliczkę a dwie Vatrasowi. Czy zrąbałem zadanie? Czy mogę gdzieś znaleźć jeszcze te tabliczki? Czy np zamienić sie w Vatrasa i wyrzucić te tabliczki?

0 użytkowników
Do góry