[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1207246 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1207246

Odpowiedzi 5178

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GazownikAndrzej Musisz nacisnąć trzy kolumny jak jest niewrażliwy; zabić pojawiające się duchy. U mnie było tak, że dopiero jak nacisnąłem jeszcze raz - czyli 4. raz - kolumnę to wówczas mogłem go dobić.
Skrypty się zmieniają, tak więc mogli wprowadzić tutaj również zmiany.
@aranes010 Idąc od czarnego trolla przez kładkę nad jeziorem, spotykasz 1. opiekuna, bosa goblina, pajączki i za pnączami jest wejście do jaskini. W środku prawa odnoga i bingo.
@alek525 Nie wiem dokładnie ale w solucji powinno pisać.
PS
Sprawdzałem i jest napisane, co i jak.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy srebrne miecze skalują się w AB z siłą, czy tak jak w zwykłym Ret 2.0 nie bardzo?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziwne pytanie, a z czym miałyby się skalować jak nie z siłą, gdy grasz wojownikiem? Czyżby zadawały tylko własne obrażenia?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak właśnie, w Ret 2.0 zadawały tylko własne

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GazownikAndrzej Musisz nacisnąć trzy kolumny jak jest niewrażliwy; zabić pojawiające się duchy. U mnie było tak, że dopiero jak nacisnąłem jeszcze raz - czyli 4. raz - kolumnę to wówczas mogłem go dobić.
Skrypty się zmieniają, tak więc mogli wprowadzić tutaj również zmiany.
@aranes010 Idąc od czarnego trolla przez kładkę nad jeziorem, spotykasz 1. opiekuna, bosa goblina, pajączki i za pnączami jest wejście do jaskini. W środku prawa odnoga i bingo.
@alek525 Nie wiem dokładnie ale w solucji powinno pisać.
PS
Sprawdzałem i jest napisane, co i jak.

Coz sprawdzalem w solucji ze znajduje sie on w swiatyni ale niestety go nie ma xD no normalnie moglbym nakrecic filmik jak biegam wszedzie i zadnego specjalnego niewolnika npcka nie ma....a nikogo nie zabijalem , normalnie porazka jakas.

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@alek525 powinien sprzątać tam w światyni, wygląda jak z bractwa o ile dobrze pamiętam.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wie ktoś gdzie jest asmal bo domek w którym był został usunięty ?

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@alek525 powinien sprzątać tam w światyni, wygląda jak z bractwa o ile dobrze pamiętam.

znalazlem , ogolnie mialem jakiegos buga. Jego w swiatyni nie bylo do momentu az zwykly npc "zniewolony niewolnik" nie powiedzial o nim.... z tym ze ja zagadywalem do nich po kilka razy o roznych porach i dopiero w nocy jeden sie wygadal... a tego w solucji ale to moze jakis bug u mnie w kazdym razie dzieki :)

Post połączony: 2019-05-20, 15:00

Asmal jest teraz w Domku w porcie ,przed ktorym siedzi Jack jeszcze zanim wroci do swojej latarni

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest domek tam gdzie siedzi Jack na ławeczce (od karczmy Khardifa idź w prawo wzdłuż wody), ale w szukajce jest już o tym info.

Pytanie ode mnie, na rpgrussia nie ma żadnych spisów 1h oraz zbroi do zdobycia, czy będąc w R2 w GD strażnikiem mogę zdobyć jakąś porządną zbroję np. Gwardzisty czy coś? Trochę nie uśmiecha mi się latać z ciężkim pancerzem strażnika do R3

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak zatruwać broń na Ab (o ile się da).
Czy da się naostrzyć lewy dual i czy coś to daje.
Czy duale skalują się z tylko z zręcznością, czy też z siłą

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andy duale skalują się albo ze zręcznością albo z siłą, w zależności jak masz ustawione, gdzieś było to poruszane jak zmienić z jednego na drugie przez GVE bodajże, wyszukaj.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nic się nie da zmienić, skalują się z obiema statystykami wedle prosty proporcji
Siła 0.25 x2
Zręczność 0,75 x2

Zabieg ten miał obniżyć ich dmg względem tego co było w podstawie efekt jest odwrotny przez dodatkowe funkcje ab

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakaś porada co do zabicia HoshKara nekromantą? Na początku spoko, po 700-800 jest bity, pojawiają się sługi, a pozniej napis ze odbija obrazenia, i cyk, 0 dmg z kazdego czaru  i co pare uderzen magia dopiero mu cos zadam, a ze te obrazenia sa male w ciul teraz to zdazy narespic mi tych demonow cale stado i wyskakuje komunikat ze moglem go zabic wczesniej xd mija mu to czy cos

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam jestem nekromantą na 2 kręgu magi i nauczyłem się przyzywać swojego demona którego moge levelować wie ktoś jak go odsyłać bo runą nie można ani kliknąć na niego ? i opłaca się wgl uczyć przyzywać go ?

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@domix  Shift + g, ta tylko trzba się trochę pomęczyć z levelowaniem go, później sam robi większość bosów.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@domix  Shift + g, ta tylko trzba się trochę pomęczyć z levelowaniem go, później sam robi większość bosów.
czyli nie opłaca się uczyć tworzenia zombi itp ?

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@domix Szczerze to raczej nie, ja sie nie uczyłem i dałem radębez problemu, a punkciki jak nie grasz na 20, to w sumie ciężko może być.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema jak uczyć tego ognika co jest pod shift f5 bo z nim nie mogę wejść w interakcje  ??

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@domix Szczerze to raczej nie, ja sie nie uczyłem i dałem radębez problemu, a punkciki jak nie grasz na 20, to w sumie ciężko może być.

a żeby go lvl to musi on zabijać czy moge ja jak jest przyzwany ?

poncki102

poncki102

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grając Magiem Ognia , który żywioł Opiekunów najlepiej wybrać pod względem run ? Mam dylemat między wodą a skałą :D.

0 użytkowników
Do góry