Mam pytanie, gdzie znajduje się amulet z zadania "w poszukiwaniu relikwii" bo już mam 2 pierścienie
Jeśli grałeś w g2 zwykłe to powinieneś wiedzieć gdzie jest skarbiec gildii złodziei obok niego stoi wrak statku gdybyś nie mógł podnieść kliknij V ewentualnie w pobliżu przeklętej latarni morskiej z questu od Jacka na pewno zauważysz z portu khorinis
może tak, popłyń do nawiedzonej latarni (zadanie Jacka) jak już będziesz na tej wysepce to wypatruj wrak statku, jak już go widzisz to wskocz do wody, mniej więcej w połowie drogi na dnie będzie leżał amulet, podniesiesz go PPM
PS: musisz mieć wykonane zadanie dla Farima (ten rybak w porcie) z jedzeniem dla niego.
Post połączony: 2019-04-20, 19:02
Witam, mam pytanie odnośnie zadania z wątku orków "cienie przeszłości" wybiłem wszystko w SŚ i znalazłem jeden zwój odnośnie tego szamana przy tej "windzie" z g1 w takim pokoiku z wazonami i teraz pytanie gdzie jest ten drugi zwój, może ktoś łopatologicznie mi wytłumaczyć ? 2 godziny biegania i nic nigdzie go nie ma.
@edit notatka nie zwój, bo dziewczyna mnie zaraz zabije za takie określenie
Jak dokładnie przeszukałeś świątynie to zobacz, czy nie masz tablicy orków (wygląda jak tablica starożytnych)
Jak jej nie masz to włącz ognika i przejdź się po świątyni jeszcze raz, ognik powinien ja znaleźć (jezli jest nauczony podnoszenia notatek), dokładnie ci nie powiem gdzie są, bo sam nie wiem, ognik właśnie mi znalazł.
Post połączony: 2019-04-20, 19:03
Istnieje jakiś protip na tych poszukiwaczy? Na 3 spelle mnie kładą i te teleporty poje****
@edit
Dobra, wyłączenie AI usuwa tą teleportacje.
może za szybko zacząłeś 3R i masz postać za słabą? Ja nigdy nie miałem z nimi kłopotów.
Post połączony: 2019-04-20, 19:05
Co do kradzieży z AST bez skradania to u mnie wyszło tak, że po wbiciu 100 poziom bez skradania mogłem okradać. Co do zręczności to nie wiem czy jest jakiś pułap
A wydawało mi się dzisiaj, że od 90 nie trzeba się skradać.
Zręczność, jak to zręczność, wpływa na powodzenie kradzieży.