[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1144701 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1144701

Odpowiedzi 5178

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie ktoś mi jak przejść drugą pułapkę w Świątyni Łez Adanosa? Chodzi o tę z kombinacją.

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś dokładnie napisać gdzie te sanktuaria orków są?Jakieś ss lub filmik gdzie to jest?
Ps. wiem że jest w solucji ale znalazłem tylko 2 z 3 bo tego w klanie nie widze

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedna przed wejściem do miasta orków, jeden koło Ur-Shacka i jedno w klasztorze zmiennokształynych obok Darriona.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki Susdam  ,a jaki próg inty trzeba mieć aby wbić 4 krąg ?

1 krąg 100 many 1r
2 krąg 200 many 1r
3 krąg 400 many 1r lub 2r
4 krąg 600 many 3r
5 krąg 900 many 4r
6 krąg 1200 many 4r

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co daje "zdolność specjalna :Pożeracz ciał"? Dostajemy po założeniu armor'a z zaginionego brata.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie ktoś mi jak przejść drugą pułapkę w Świątyni Łez Adanosa? Chodzi o tę z kombinacją.

Chciałbym ci pomóc, ale musisz sprecyzować, bo nie mogę skojarzyć o którą świątynie chodzi (opisz jak to leci w fabule)
Dobra, już pamiętam:
1.Wchodzisz na prawą płytkę
2.Wciskasz przycisk na lewo od kraty
3.Wchodzisz na lewą płytkę
4.Wciskasz przycisk na prawo od kraty
5.Wchodzisz na płytkę środkową
6.Wciskasz przycisk na prawej kolumnie (pierwsza kolumna po wejściu do pomieszczenia, jeszcze przed płytkami)
Też chyba z 30 min myślałem nad tą zagadką, bo nie widziałem tego ostatniego przycisku :D

Post połączony: 2019-04-13, 19:03
Co daje "zdolność specjalna :Pożeracz ciał"? Dostajemy po założeniu armor'a z zaginionego brata.

Nie daje czasami jakiś hp regen po zabiciu jednostki? Nie wiem, strzelam trochę, bo nie miałem tej zbroi, ale sprawdź :D

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co muszę zrobić by ci górscy orkowie mnie nie bili?
Mam ulu-mulu zbroje najemnika i nie zabiłem żadnego orka

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dwa pytania:
1. Dołączyłem do magów ognia, Parlan nie chce mnie uczyć niczego innego niż 1 kręgu,a powinien chyba reg. many jeszcze i zwiększenia many?
2. Można jakoś zmienić opcje "Przychód złota" z 25% na 100%? Nie gram na koszmarze

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dwa pytania:
1. Dołączyłem do magów ognia, Parlan nie chce mnie uczyć niczego innego niż 1 kręgu,a powinien chyba reg. many jeszcze i zwiększenia many?
2. Można jakoś zmienić opcje "Przychód złota" z 25% na 100%? Nie gram na koszmarze
2. Nie. Chyba że w GVE mógłbyś coś pokombinować, ale jak nie umiesz to nie można

Post połączony: 2019-04-14, 11:30
Co muszę zrobić by ci górscy orkowie mnie nie bili?
Mam ulu-mulu zbroje najemnika i nie zabiłem żadnego orka
Jest ładnie opisane w solucji: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497870430

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie dokladnie mozna zdobyc taka szate ? Grając magiem wody(chyba ,ze mag wody nie ma tu nic do rzeczy) jest taka Niebieskia szata wymagala z 650 many{przynajmniej z rok temu na ab}.Rob of the high priests of the ancients sie nazywa.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdyby komuś było potrzebne to w GVE w linijce RX_MONEYRATIO można zmienić przychód złota

Dołączyłem do magów ognia, Parlan nie chce mnie uczyć niczego innego niż 1 kręgu,a powinien chyba reg. many jeszcze i zwiększenia many?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Masz II rozdział albo 200 many? Regeneracji uczy Vatras. Many powinien Cie uczyć do pewnego momentu. Potem Pyrokar.

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdyby komuś było potrzebne to w GVE w linijce RX_MONEYRATIO można zmienić przychód złota

Dołączyłem do magów ognia, Parlan nie chce mnie uczyć niczego innego niż 1 kręgu,a powinien chyba reg. many jeszcze i zwiększenia many?

u vatrasa np. mozesz zwiekszyc mane a takze on uczy reg. many ,reg wyrz i reg zycia.(reg. many uczy dopiero w 2 rozdziale)

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jakiś sposób jak łatwo pokonać czarnego trolla, bo zaklęcie zmniejszenia nei działa ;/
2. Gdzie nabić można nabić sporo retoryki ?

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jakiś sposób jak łatwo pokonać czarnego trolla, bo zaklęcie zmniejszenia nei działa ;/
2. Gdzie nabić można nabić sporo retoryki ?

1. Czarny troll w jarku dziala na niego zmiejszenie.
2.https://rpgrussia.com/threads/vse-bonusy-ritoriki.15396/

Cain12

Cain12

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witajcie, mam problem z kuciem zbroi, oddałem dla  Falka pazur i ten nauczył mnie kucia zbroi łowcy, problem w Tym, że nie mogę nic wykuć na warsztacie i przy kowadle wymagane przedmioty mam 1x stalowy pręt 20x skóra wilka 2x pazur 10x zęby na wszelki zdobyłem również sztabki żelaza jednak dalej nic. Ktoś coś ?

retkry

retkry

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kucie zbroi myśliwych? Czy może jednak tworzenie xd?
Warsztat garbarski

Mam pytanie odnośnie zadania z białym cieniostworem (zadanie od Vatrasa). Nie moge znaleźć tego cieniosia :/ w solucji jest napisane że siedzi na wzgórzu obok włóczęgi. Sprawdziłem cały widoczny teren z tego miejsca razem z obozem bandytów o co chodzi :/ ?

Edit hura znalazłem, jest w strone kościoła i przy najbliższej ścianie na początku ujścia jeziora przy włóczędze

Cain12

Cain12

Użytkownicy
posty12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tworzenie xd najpierw pod mostem tam gdzie w g2 siedzi erol musisz znaleźć fragment jego skóry

retkry

retkry

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już ogarnięte :)
Za to mam kolejne pytanie: czy mozna nauczyc sie czaru z np 3 kregu nie ucząc sie run z 1 i 2 kręgu???

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Już ogarnięte :)
Za to mam kolejne pytanie: czy mozna nauczyc sie czaru z np 3 kregu nie ucząc sie run z 1 i 2 kręgu???

nie, musisz chyba wszystko, albo prawie wszystko przelecieć
np. uczysz się: mała kula ognia -> kula ognia -> duża kula ognia
logiczne :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry