[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1144723 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1144723

Odpowiedzi 5178

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wejść do Świątyni Adanosa,  by walczyć z Krukiem? Mam 58 poziom, a smok dalej stwierdza, że jestem jeszcze za słaby.

Edit: Już ogarnąłem. Trzeba mieć 2k hp.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
możesz później, ale paladyn i mag ognia nie dostanie następnych (chyba)
Skąd ty żeś to wziął? o.O

https://rpgrussia.com/threads/gajd-po-klassam-gildijam-igry-za-kogo-igrat.18421/

Pierwszy post

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No, jest, że jako paladyn/mag ognia/mag wody/guru nie przyjmą cię do gildii zabójców, więc musisz dołączyć do nich przed dołączeniem do gildii głównej. Nic o tym, że nie dostaniemy dalszych questów.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Amulet z wraku statku za przeklętą latarnią został przeniesiony w inne miejsce/usunięty? U Farima zrobiłem już zadanie ze strażnikami, wszystkie opcje dialogowe wykorzystane i pływam już z 20 minut przy tych beczkach, gdzie zawsze był, ale amuletu jak nie miałem tak nie mam.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Zupe od Eddy mu trzeba oddać. Po tym jest odpowiedni dialog.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Jak otworzyć kopalnię orków? Chodzę szukam tam gdzie ta magiczna krata i nie ma żadnego przelacznika

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak otworzyć kopalnię orków? Chodzę szukam tam gdzie ta magiczna krata i nie ma żadnego przelacznika

na lewo od wejścia, na słupie/kolumnie jest przycisk

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mikstury można pić od razu czy czekać na pref przy statystyce? I gdzie jest teraz książka podstawy retoryki?

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mikstury można pić od razu czy czekać na pref przy statystyce? I gdzie jest teraz książka podstawy retoryki?
Można odrazu pić a co do książki to sprawdz dokładnie chate galahada ok? :)

Varial

Varial

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się kamień druidów odpowiadający za teleportacje do miasta?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Na rynku, za stoiskiem Sary. Serio tak ciężko zauważyć, czy po prostu nikomu się nie chce szukać?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak rozpocząć zadanie ze śmiercią Ignaza? Zrobiłem zadanie dla Karrasa ze zwojami zapomnienia, w 2 rozdziale oddałem truciznę Constantino. Teraz mam 3 rozdział i Andre nic nie mówi o jego śmierci jak podaje solucja.

Pomogło zapisane i wczytanie obok Andre.

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy można zacząc robic te questy dla vatrasa? Dopiero po dołączeniu do wodnego kregu? Chodzi mi o ten szereg questow ze tam trzeba zaniesc rzeczy do Lobarta, Salandrila, zabicie cieniostwora itp

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć , mam problem ,mianowicie hosh pak nie pojawił mi się na klifie obok zamku tam gdzie siedział w ret2.0  i nie wiem czy go gdzieś przenieśli czy mi się zbugowało.Mogę go przyzwać marvinem ale wtedy nie zalicza mi się do misji hosh pak i nie mogę powiedzieć orkiowi czy urshakowai o tym ,że umarł .HELP

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cześć , mam problem ,mianowicie hosh pak nie pojawił mi się na klifie obok zamku tam gdzie siedział w ret2.0  i nie wiem czy go gdzieś przenieśli czy mi się zbugowało.Mogę go przyzwać marvinem ale wtedy nie zalicza mi się do misji hosh pak i nie mogę powiedzieć orkiowi czy urshakowai o tym ,że umarł .HELP

Powinien tam siedzieć cały czas (od początku, aż do śmierć).

Esubane

Esubane

Użytkownicy
posty52
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytań odnośnie gry magiem.

1. Czy specjalne dary od Innosa (dla maga - tarcza oraz szansa na kryt od spelli) liczą się do mojego limitu 1 dar / 10 leveli, czy mogę je wziąć oba + standardowe 10 INT co 10 poziomów?

2. Jak nabijać INT z tworzenia run? Spamowałem ich w cholerę żeby nabić 30 pkt na małą burzę ognistą i dostałem cały 1 pkt INT. Wydaje mi się że tu jest jakieś RNG bo chyba z 20 run pod rząd nie dało mi ani punkta. Mój obecny status bonusa to 1/20, śmiech na sali. Mam spamować do oporu jakieś Światło, czy może wyższe spelle dają lepszą szansę na dodatkowy INT? Wiadomix że potrzebne mi będą kamienie na najwyższe runy więc nie chcę też spamować do oporu gównianymi spellami z 1 kręgu.

3. Opłaca się uczyć spelli neutralnych od Gallahada żeby podbić se moc magiczną? Jak to się w ogóle skaluje, bo słyszałem że te 10% od Opiekunów podbija dmg mocniej niż np. 50 INT. One nie kosztują jakoś dużo LP a many i tak mam aż nadto, w dodatku mi się szybko regeneruje.

Opos123

Opos123

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytań odnośnie gry magiem.

1. Czy specjalne dary od Innosa (dla maga - tarcza oraz szansa na kryt od spelli) liczą się do mojego limitu 1 dar / 10 leveli, czy mogę je wziąć oba + standardowe 10 INT co 10 poziomów?

2. Jak nabijać INT z tworzenia run? Spamowałem ich w cholerę żeby nabić 30 pkt na małą burzę ognistą i dostałem cały 1 pkt INT. Wydaje mi się że tu jest jakieś RNG bo chyba z 20 run pod rząd nie dało mi ani punkta. Mój obecny status bonusa to 1/20, śmiech na sali. Mam spamować do oporu jakieś Światło, czy może wyższe spelle dają lepszą szansę na dodatkowy INT? Wiadomix że potrzebne mi będą kamienie na najwyższe runy więc nie chcę też spamować do oporu gównianymi spellami z 1 kręgu.

3. Opłaca się uczyć spelli neutralnych od Gallahada żeby podbić se moc magiczną? Jak to się w ogóle skaluje, bo słyszałem że te 10% od Opiekunów podbija dmg mocniej niż np. 50 INT. One nie kosztują jakoś dużo LP a many i tak mam aż nadto, w dodatku mi się szybko regeneruje.

1.Specjalne dary od innosa są osobne,wiec bedziesz miec co 10lvl tego inta jak chcesz.
2.Zeby dostac inta z tworzenia run,rob kamienie runiczne ,od gallahada mozesz kupic bardzo duzo Kamieni runicznych ktore mozesz rozlozyc na czesci z ktorych wlasnie tworzysz kamienie runiczne . 5 kamieni to +1 inta ,to ten sam bonus co bys stworzyl runy.
3.Zależne od Cb ale napweno warto uczyć się tych za mało pn, Tych za duzy koszt pn warto sie uczyc dopiero na wysokim lvl kiedy bedziesz mial juz wiekszosc umiejetnosci waznych wyuczonych.

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po jakim czasie Gonzales udaje się do klasztoru i odda mi swój ekwipunek? Oczywiście wątek Assassynów mam skończony, a czekam już długi czas.

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym aktywować runę teleportacyjną( chodzi o te posągi jak aktywować aby było możliwość teleportacji).

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czym aktywować runę teleportacyjną( chodzi o te posągi jak aktywować aby było możliwość teleportacji).

Stare płytki druidów, znajdują się w różnych miejscach w Zenach. Ich dokładnej lokalizacji musisz poszukać na forum R 2.0, bo tutaj w AB chyba nie ma rozpisanych, ale też raczej się nie zmieniły ich lokalizacje względem R 2.0.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry