[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1143343 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1143343

Odpowiedzi 5178

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Andy Zdecydowanie ogień. Czy to ważne który? Żaden nie daje żadnych specjalnych bonusów do walki ze smokami wiec co za różnica.
@starcd78 Nauczyć się runy przyzwania wilka z 1 kręgu. Po kupieniu tej umiejętności będzie się przywoływał czarny. Choć to ogromna strata PN.

zwierzyk

zwierzyk

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z krwią  okra w dolinie cienia, wyczyscilem cala lokacje zebralem wszystko co bylo na mapie, mam ksiege, krew demona, kusze oraz belty, gadalem z duchem orka i teraz on  sie przeniosl pod ołtarz do przyzywana bossa. problem w tym ze nib trzeba mu oddac amulet i on da nam klucz do skrzynki w namiocie, nie mam opcji dialogowej nie oddalem mu amuletu i nie moge otworzyc skrzynki z krwia ? co moge z tym zrobic ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Duch szamana ma ci dać ten klucz. Jest na najwyższej skale w wiosce.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Esubane

Esubane

Użytkownicy
posty52
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram Magiem Ognia, jak brać dary od Innosa? Mam przeszło 100 karmy, nawet podbicie jej do 300 za gold nic nie zmienia. Nie mam w ogóle opcji wyboru darów, jest tylko modliwa i ofiara.

Przy postci pod ZR drę dary od Beliara bez problemu.

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy +1int za kazde 10 zrobionych miksturek nabija się dopiero po zostaniu nowicjuszem/magiem? Bo zrobiłem 10 esencji a brak bonusu, a czytałem ze powinien być

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram Magiem Ognia, jak brać dary od Innosa? Mam przeszło 100 karmy, nawet podbicie jej do 300 za gold nic nie zmienia. Nie mam w ogóle opcji wyboru darów, jest tylko modliwa i ofiara.

Przy postci pod ZR drę dary od Beliara bez problemu.

Żeby brać dary od Innosa musisz iść do sanktuarium Innosa ( przejście jest w pokoju u Talamona, klucz dostajesz od Vatrasa jak każe ci iść pomodlić się za Darona po tym jak go zabijesz z Xardasem ).

Post połączony: 2019-04-07, 22:57
Czy +1int za kazde 10 zrobionych miksturek nabija się dopiero po zostaniu nowicjuszem/magiem? Bo zrobiłem 10 esencji a brak bonusu, a czytałem ze powinien być

Dopiero po zostaniu nowicjuszem, tak samo z inteligencją z książek.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Vechpro Inta dostaje się na wszystkich postaciach. Nie trzeba być klasą magiczną. Nie wszystko w alchemii daje inta. Produkcja czystego alkoholu np. Mogłeś też przeoczyć.  @Enaxe Nie wciskaj kitu.

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możliwe, że zmienili to w ostatnich patchach. Na tym, na którym grałem inteligencje dostawało się dopiero po zostaniu nowicjuszem, ale to była wersja z września, więc przez ten czas mogli to pozmieniać.

EDIT:
Jednak tak było w Returningu 2.0, w AB zmienili to na wszystkie klasy, mój błąd. :/

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za książki inteligencje dostaje normalnie, ale zrobiłem 10 esencji leczniczych i nie dostalem +1 ;/

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie jak pogrzebać w GVE by zębacz z zadania od lutero się pojawił? Mi sie udało zrobić tylko tyle że fajethowi mówię że przywódca zginął z mojej ręki ale za to tych pazorów nie mam potrzebnych do zaliczenia zadania.

retkry

retkry

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie moge zdobyć skórzany pancerz? Chcę zagadać do myśliwych tylko że Matheo sprzedaje strój ziemianina,  to samo w skrzyni przy jego sklepie która strażnik strzeże. Help :(

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Skórzany pancerz dostaniesz tylko jako czeladnik Bospera. Inaczej musisz załatwić Falkowi 3 skóry cieniostwora.

You didn't grow.
You didn't improve.

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy mogę iść do śnieżnej krainy orków w 3 r mam już pancerz orkowego najemnika za pokonanie demona na bagnie i ulu-mulu (gram magiem)

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możesz iść sobie poexpić i zrobić pierwsze zadania dla górskich orków, ale wątek skończysz i tak dopiero w R7. Polecam nie zabijać żadnych orków poza tymi zaraz na wejściu do krainy gdzie z jednego z zabitych dostaniesz głowe, ona ci będzie zaraz potrzebna.
Ulu mulu tam nie ma żadnego znaczenia btw

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie z białym cieniostworem. Znalazłem pierwszy fragment co do drugiego nie ma go, po prostu nie leży tam gdzie powinien zmienili jego położenie czy co? Bug?

lony

lony

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc, nie moge odczytac tabliczek zwiekszajacych statystyki. Nauczylem sie od Myxira wszystkich mozliwych jezykow. Rozdzial II. Porady ?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Naprawdę ktoś powinien zrobić jakiś dział odpowiedzi na najczęstsze pytania bo już chyba 50 razy to było pisane. Stół w domu Vatrasa. Tam się odczytuje tabliczki. @lony

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No tak, bo te pytania i inne będą dalej zadawane, bo komu się chce przekopywać przez tyle stron?
także faktycznie przydało by się coś takiego.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty235
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tak, bo te pytania i inne będą dalej zadawane, bo komu się chce przekopywać przez tyle stron?
także faktycznie przydało by się coś takiego.

Przecież jest poradnik

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@up Otóż to, do czystego Returna powstał dział z najczęściej zadawanymi pytaniami, a i tak dalej padały one co stronę. Komu się chce pomyśleć, znajdzie w poradniku, inni nie zwrócą uwagi na takie FAQ.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry