O temacie
Autor Loop
Zaczęty 3.04.2018 roku
Wyświetleń 1144718
Odpowiedzi 5178
Rockplat
@Rockplat Ale od Beliara i Adanosa też? Rozmawiałeś jeszcze potem z Netbekiem o mieczu/runie?
Vechpro
Jao
Subuki
Peterka
Susdam
Mam problem ponieważ nie mogę zdobyć ostatniego krwawego pucharu w domu sędziego. W jego sķrytce nie ma skrzyni jest tylko napis, ale nie można liczyć na interakcje. Czy ktoś miał podobny problem ?
lony
Tak, próbowałem. Kiedy robię taki jak napisałeś, jest napisane, że potrzebuje właściwego klucza mimo, że mam klucz do skrzyni sędziego...
Vanaadis
@Subuki Nie. Najpierw rozmowa z paladynem, który kieruje cię do Bilgota i potem pojawi się zębacz. Zębacze przed rozmową z Bilgotem można zabić.
tedddy_bear
Idziesz w prawo do góry, w stronę wieży od paladyna.
Ehhh... a nie ma jakiegoś kodu na ten puchar ?
Cytat: tedddy_bear w 2019-04-07, 15:57Idziesz w prawo do góry, w stronę wieży od paladyna.Jeszcze trochę cie pomęczę :pZębacz to jakoś zjawiskowo wygląda z równie zjawiskową nazwą?Byłem tam i czyściłem wszystko ale spotkałem tam tylko smocze zębacze.
Cytat: Peterka w 2019-04-07, 15:37Ehhh... a nie ma jakiegoś kodu na ten puchar ?ITMI_BLOODCUP_MIS - ale nie jestem pewnyewt. poszukaj sobie na https://rpgrussia.com/resources/vozvraschenie-2-0-marvin-tablica-predmetov.509/Post połączony: 2019-04-07, 16:30Cytat: Subuki w 2019-04-07, 16:27Cytat: tedddy_bear w 2019-04-07, 15:57Idziesz w prawo do góry, w stronę wieży od paladyna.Jeszcze trochę cie pomęczę :pZębacz to jakoś zjawiskowo wygląda z równie zjawiskową nazwą?Byłem tam i czyściłem wszystko ale spotkałem tam tylko smocze zębacze.wygląda chyba jak zwykły zębacz, albo smoczy zębacz jego nazwa ty chyba "Przywódca stada", rozmawiałeś wcześniej z tym Bilgotem?
Buub
Andy
starcd78