[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1162515 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1162515

Odpowiedzi 5178

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zadanie ze skipem i baltramem z podstawki.

Post połączony: 2019-03-05, 13:33
A zrobiłeś questa od nowicjusza przed świątynią? Bo żeby móc odprowadzić niewolników, musisz powiedzieć Haniarowi o tym, że Tiamant kazał cię zabić temu całemu Luce, o tym, że ma kosę z Nrozasem i o tym, że nie zabezpieczył kopalni.
chodzi ci o quest, w którym mówię temu nowemu co ma zrobić, by się przypodobać osairowi? Tak, zrobiłem. Jednak gdy zabijam lukę i czytam list, zanosze samorodek osairowi. Ten powinien dać mi zadanie na tycg niewolników. Jednak dopiero wtedy zrobiłem zadanie z modlacym się nowiciuszem. Wymyśliłem na nim pokazanie notatki. Po tym z nikim nie mam opcji dialogowej
dobra... Wiem, co mi się zbugowalo. Nie pogadałem z Hasimem przed przeczytaniem listu od luki. Przez to bugowała się gra. Dobrze, że AB ma możliwość multum zapisów.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak to z Hasimem? Przecież on już wtedy nie żyje o.O I chodziło mi o Kaduina, tego, któremu daje się kolec muritana xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wszystkie perskie imiona są dla mnie takie same xd. Chodziło mi o tego ich szefa.

Valkirx

Valkirx

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poziom gothic limitowany sen 100%hp potworów 150 siła i obrona 25 przychody postacią pod zręczność lepiej do harada iść czy bospera?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
A czerwony pieprz gdzie znajde? W poradniku pisze za na AB nie potrzebny .. A tu jednak musze go miec

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zuris na pewno,Baltram chyba.Sprawdzaj po kupcach,bo za jedną potke wypitą tą co się daje Fortuno jest 3k expa,można takich 4 chyba zrobić przy czym jedną dajesz Fortuno.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W końcu świątynia śniącego jest faktycznie zawalona. Propsy za to. Mam parę pytań
1. Kiedy aktywuje się teleport do własnego obozu? Zrobiłem wszystko co z tym związane i nadal go nie ma.
2. Serce s'ynaka dałem w szpon beliara w postaci kosturu. Dobrze zrobiłem?
3. Jakie wymagania muszą być spełnione na 5 i 6 krąg magii?
4. Zadanie ze zbieraniem części różdżki. Gdy creol nas po nie wysłał, powinienem mieć np sztukę od nekromanty ze świątyni śniącego w plecaku, tak? Bo albo jestem ślepy, albo nie mam.
5. Czy zadanie, które daje nam Valtras z modlitwą w klasztorze innosa za tego maga ognia, który okazał się być nekromantom jest nie do zrobienia jako Nekro? Brak opcji dialogowej przy kapliczce.
6. Kiedy najlepiej wybrać się do tej lokacji obok pokoju Kruka? Ponoć są tam najlepsze itemy.
oprócz tego. Czy szpon beliara w innych postaciach niż miecz daje efekt pioruna? Pojawił się chyba tylko raz, a zauważyłem, że czasami zadaje podwójny dmg Z co dostaje 1 pkt doświadczenia...  I czy efekt przyzwania szkieletów i szkieletów orków działa w szacie poświęconej nekromanty? No jakoś nie widzę efektu.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Z tym cholernym plywaniem widze nic nie ruszyli.. Trace wytrzymalosc nawet nie plywajac lub na plecach tak samo szybko jak plynac .. No iscie to kurwa racjonalne

Przez to nie moge doplynac do wraki starku z amu do many..

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To pójdź tam pozniej? Plywasz bez broni i Pancerza?

Post połączony: 2019-03-05, 15:05
Ew. Możesz spróbować popłynąć łódka do latarni i stamtąd może będziesz mieć bliżej. Przy okazji porozgladaj się po dnie. Będzie tam item do questa.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
To pójdź tam pozniej? Plywasz bez broni i Pancerza?

Sprobuje bez pancerza# obywatela.. Moze doplyne
... Potrzebuje to teraz bo gramna koszmarze musze miec mane by isc potem do klasztoru po kolejny itemek z mana

Jaki statek? Gdzie? Xd lodka

Jej juz wiem

Tam jest tylko ten amu? No niezly 20 many i 25 hp jak na poczatek bomba

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym ognikiem co się go uczy używając przedmiotów z bossów? Znalazłem coś na RPG Russia ale nie ma tam dokładnego wyjaśnienia.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Itemy lecą z bosów, dając je ognikowi uczymy go zbierania różnych rzeczy. Ognik z nami chodzi, podswietla przedmioty i podnosi je za nas. W aktualnych patchach Riordian rozdaje wskazowki dotyczace tych itemow. Ognika przyzywa się Shift +F5, włącz namierzanie królików/itp. i pogadaj z przyzwanym ognikiem. Pokaze sie okienko w ktorym mozesz uczyc ognika roznych rzeczy za PN co jest nieoplacalne lub za te właśnie itemki.

Ten ognik nie ma nic wspolnego z tym przyzywanym 7 na numerycznej. Tego ognika uleszamy za złoto u Riordiana, on wyświetla tabliczki/rośliny i zbiera rosliny za rude.

Vaquanish

Vaquanish

Użytkownicy
posty86
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Buub Dzięki wielkie, nie wiedziałem właśnie jak w ogóle go przyzwać. Itemy to już mam wszystkie, notki też czytałem więc się z tym pobawię. Zwykłego ognika to już dawno wytrenowałem.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś możliwość ingerencji w skrypty, abym mógł używać teleportu w takich miejscach jak miasto orków czy kopalnie? Wracanie pieszo do wejścia aby móc się teleportować jest wyjątkowo uciążliwe.

O ile się nie mylę orkowy teleport znajdę na cmentarzysku, więc nie uśmiecha mi się być forsowanym do zwiedzenia go po to, aby móc szybciej wyjść z miasta.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przecież ten teleport nie jest zablokowany i można go używać w tych lokacjach o.O

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli musiałem stać się ofiarą niemiłego buga ;/ W żadnym z nowych zenów nie mogę użyć teleportu

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Czyli musiałem stać się ofiarą niemiłego buga ;/ W żadnym z nowych zenów nie mogę użyć teleportu

Zdejmij wszystkie przedmioty i spróbuj moze to pomoze chodz watpie

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pustynia adanosa, światynia łez

Jak rozwiązać tą drugą zagadke?
Znalazłem ten oto filmik we wcześniejszych postach
https://www.youtube.com/watch?v=yjvazacZhHE

Ale ja jakoś nie mam tego przycisku na trzeciej kolumnie

wersja AB jakoś z końca Lutego

@Edit
Ktokolwiek wymyślił tę kombinację powinien się smażyć w piekle na najniższym poziomie.
Niech ci dobry Beliar w złocie wynagrodzi Buub

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
1 - kwadrat z prawej
2 - daleki przycisk z lewej
3 - kwadrat zlewej
4- daleki przycisk z prawej
5 - srodkowy kwadarat