Powiem ci, że masz złe założenie z unikaniem Pustyni. Nie musisz jej robić całej ale polecam ci zrobić pewien manewr, czyli wpaść do niej na chwilkę i zabić Im Araha (wiem, nie będzie łatwo ale warto) i Czarnego trolla strażnika drzewa.
Im Araha nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego, łuk który długo będzie dobry i amulet kozacki.
Czarnego trolla pod zbroję od Falka, która też długo będzie kozacka. Jedynie co pod nią trzeba zdobyć to 3 skóry czarnego trolla (innych niż wspomniany boss) oraz mieć 600 wytrzymki. Ale warto.
Jeżeli bardzo chcesz unikać pustyni to podobno netbek daje łuk za zabicie trolla w lesie, za niego też będzie zbroja u falka ale słabsza.
Dalej lepsze łuki to za demona z bagien, za las assasynów (R3) albo za senyaka, więc znów polecam iśc na Im Araha
Post połączony: 2019-02-14, 20:16
Ej na poważnie, niech mi ktoś powie co trzeba teraz mieć, żeby móc używać pieca Thekli, bo ja już nie mam pomysłu. To ostrze/ łopatka do pieca co zwykle nie starczy
Post połączony: 2019-02-14, 21:52
Przepraszam za trollowanie, jednak nic się tu nie zmieniło. Coś się musiało zbugować bo na pewno kupowałem od Elenki te ostrze oraz podnosiłem z ziemi obok pieca. No ale cóż, działa