[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1179391 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1179391

Odpowiedzi 5178

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do ścinania drzew masz specjalny topór z opisem, do bełtów nie jest ci to jednak potrzebne. Drzewca bełtów robisz koło Thorbena, najpierw piłą wycinasz z pieńka przy którym pracuje Elvrich kawałki drewna, a potem na warsztacie obok wyrabiasz z nich drzewca do bełtów.

Filipoj

Filipoj

Użytkownicy
posty48
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wie ktoś może jaka opcja odpowiada za wyświetlanie sie lootu (z lewej strony, tam gdzie pokazuje się dmg) gdy zbieram z pomocą V? Pewnego dnia to poprostu zniknęło i nie moge znaleźć tej opcji nigdzie

,,Śmierć to pojęcie względne''

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do ścinania drzew masz specjalny topór z opisem, do bełtów nie jest ci to jednak potrzebne. Drzewca bełtów robisz koło Thorbena, najpierw piłą wycinasz z pieńka przy którym pracuje Elvrich kawałki drewna, a potem na warsztacie obok wyrabiasz z nich drzewca do bełtów.

Mam już 5000 tych dzewców do bełt ale dalej pisze że nie mam składników...

Post połączony: 2019-04-24, 12:50

Mam już 5000 tych dzewców do bełt ale dalej pisze że nie mam składników...

Już mam, trzeba jeszcze po drzewcach groty do bełtów zrobić na kowadle.

Fanatykox

Fanatykox

Użytkownicy
posty54
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na list od gebranta, bo niestety po pozywtnym zrobieniu misji nie moge oddać listu ?...

mikele

mikele

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam questa z pomodleniem się za dusze Darona po jego zabiciu jako nekromanty, ale nie mam klucza do sankturium, ani nie dostaje go od Parlana. Gdzie znaleźć klucz ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Potrzebujesz klucza? Grasz na tak starej wersji?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się wyłączyć Poszukiwaczom i Nekromantą to jeb*ne teleportowanie się na koszmarze? We wcześniejszych wersjach to jeszcze było znośne ale jak teraz teleportują się co pół sekundy to pier**lca można dostać, a jak w ustawieniach zmieniam na wyłączenie nowego SI to po 3 sekundach poza menu przeskakuje znowu na włączone.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się wyłączyć Poszukiwaczom i Nekromantą to jeb*ne teleportowanie się na koszmarze? We wcześniejszych wersjach to jeszcze było znośne ale jak teraz teleportują się co pół sekundy to pier**lca można dostać, a jak w ustawieniach zmieniam na wyłączenie nowego SI to po 3 sekundach poza menu przeskakuje znowu na włączone.
Podobne było pytanie, pomogło (chyba) wyłączenie nowej walki SI ale moge się mylić

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grając pod zręczność opłaca się bardziej być czeladnikiem Bospera czy Harada?

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podobne było pytanie, pomogło (chyba) wyłączenie nowej walki SI ale moge się mylić

No właśnie pisałem o tym że jak to wyłączam to po 3 sekundach poza menu włącza się automatycznie, inaczej bym się nie pytał

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć,

Gdzie mogę znaleźć schemat na zbroję do naszego obozu? W solucji jest napisane, że jest gdzieś w opuszczonej kopalni (tam gdzie się zbiera sferę wody?), ale przepatrzyłem wszystko i nie mogę znaleźć.

Byłbym wdzięczny za informację.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

No właśnie pisałem o tym że jak to wyłączam to po 3 sekundach poza menu włącza się automatycznie, inaczej bym się nie pytał
To nie wiem, pewnie coś w GVE możesz zrobic, ale co to nie wiem

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć,

Gdzie mogę znaleźć schemat na zbroję do naszego obozu? W solucji jest napisane, że jest gdzieś w opuszczonej kopalni (tam gdzie się zbiera sferę wody?), ale przepatrzyłem wszystko i nie mogę znaleźć.

Jest w skrzyni przy łóżku, zaraz obok skrzyni z Płomieniem Eligora

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć,

Jest w skrzyni przy łóżku, zaraz obok skrzyni z Płomieniem Eligora

O rety - otwarłem tą skrzynkę, ale przez szybkie zbieranie nawet nie zwróciłem uwagi, że schemat cały czas mam przy sobie... Dzięki! :D

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam ponownie !
Gdy próbuję się pomodlić przy kapliczce innosa dla Gomeza wyskakuje mi informacja że mam pierw się za siebie pomodlić..
O co w tym chodzi? W solucji nic na ten temat nie ma.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Może masz za mało karmy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możliwe że jesteś opętany przez poszukiwaczy.

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam gram magiem pierwszy raz (dokładnie nekromanta)  bardzo przyjemnie się nim gra (w gothicu pierwszy raz ogrywam maga) i m parę pytań.  Czy w III rozdziale 330 many 1450 hp (nie użyłem wszystkich jagód)  i 300 inta to wystarczające staty?  Po 2 używam mięsnych grzybów tylko do ciasta grzybowego tak samo winogrona do miodowego nie robię win.. Tak samo używam szczawii tylko do mikstur many.. Nauczona demonologia większość UM łowieckich oprócz oprawiania smoków i 3 krąg magii..  Co moglibyście mi poradzić? (w 3 rozdziale mam zamiar na początku zrobić wątek masjafu potem orków do świątyni śniacego potem oczywiście pustynia adanosa i ostatnia dolina cieni) ps wkurza mnie już te teleportowanie poszukiwaczy tak z dupy..  jeden to pikuś ale jak przy południowej bramie jest 3 no to sorry..  Narazie ich omijam szerokim łukiem

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie z poczatku, wytłumaczy ktoś gdzie w rozbudowanym domu Lehmara jest coś do klikniecia by otworzyć ściane do zabrania weksla dla Lutero??

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przycisk jest na górze w tarczy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry