[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 489113 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 489113

Odpowiedzi 1735

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Co wy tam gadacie, panowie. W AB większość gildii pobocznych nie ucieka. Chyba wyjątkiem jest tylko gildia zabójców i to nawet tam okrojono te przypadki.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Czy moje oczy dobrze widzą? Wątek AB przypięty do Głownego wątku? Czyżby była stabilna finalna wersja AB ? :D

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

templartitan

Alternatywny Balans
#1402 2019-03-01, 18:54(Ostatnia zmiana: 2019-03-01, 19:02)
Nevermind

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Kyubie Nie, ale jest spolszczenie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz pogadać z Nefariusem,on da Ci mapę.
no właśnie już dawno mi dał ale nie mam żadnej opcji dialogowej na ten temat

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo to może z Saturasem pogadaj? Pierwsze słyszę w sumie o takim czymś.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bartczenkooo to może z Saturasem pogadaj? Pierwsze słyszę w sumie o takim czymś.
no ok zobaczę, najwyżej dam znać, nigdy nie miałem takiego problemu dlatego myślałem że AB usunęło opcje pójścia z nim

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Chyba,że grasz na koszmarze to możesz zapomnieć o tym :D to samo jest z piratami w kanionie np.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba,że grasz na koszmarze to możesz zapomnieć o tym :D to samo jest z piratami w kanionie np.
aaaaaa no to się rozwiązało :( aż tak utrudniają :(

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy eliksiru ducha?

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Mam pytanko czy aktualna wersja AB jest ostateczna i grywalna? Mam guru lvl 23 w 1rozdziale na zwyklym returnie i sie zastanawiam czy nie grac ponownie na AB wiec chcialbym wiedziec czy sie by oplacalo grac od nowa moze i nawet bym gral lucznikiem za odpowiedz bede dozgodnie wdzieczny najlepiej jesli ktos odpisze kto ugral R2.0 i AB

Bo moze byc tak ze zwyklego Returninga nie oplacalo by mi sie grac dalej bo bym stracil na tym sporo zalezy mi na poziomie trudnosci tym bardziej w polowie gry zeby znowu nie bylo to typu mam wszystko na hita i czyszcze mapki

Uwielbiam na poczatku sie meczyc potem czesto jest za latwo a na koncu powinno byc najtrudniej

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Nikt żyjący nie doczeka ostatecznej wersji.  :trollface:
Ale i tak jak najbardziej warto grać na AB.
Jak chcesz się męczyć to wybierz sobie poziom koszmar albo ustaw własnoręcznie % statów potworów.
Końcówki Returninga czy to zwykłego czy AB nie są trudne.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Sorfarius Ta na Guru w normalnym Returningu będziesz miał trudno, bo to najbardziej zbugowana gildia w podstawce. Bugi mogą ci nawet nie pozwolić na zadawanie obrazeń w poźniejszych lokacjach.
Graj na AB na koszmarze. Jak chcesz trudniej poźniej to sam nie wiem, ja gram tylko magami i powiem Ci, że niemal na każdym etapie 1 błąd i jeden do max kilku hitów od prawie wszystkich mobow to smierć. Niestety gra nie jest tak skonstruowana by później bylo trudniej. Sam siebie musisz ograniczyć. Walcz na pieści xd

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
@Sorfarius Ta na Guru w normalnym Returningu będziesz miał trudno, bo to najbardziej zbugowana gildia w podstawce. Bugi mogą ci nawet nie pozwolić na zadawanie obrazeń w poźniejszych lokacjach.
Graj na AB na koszmarze. Jak chcesz trudniej poźniej to sam nie wiem, ja gram tylko magami i powiem Ci, że niemal na każdym etapie 1 błąd i jeden do max kilku hitów od prawie wszystkich mobow to smierć. Niestety gra nie jest tak skonstruowana by później bylo trudniej. Sam siebie musisz ograniczyć. Walcz na pieści xd

Ehh szkoda bo gra do polowy gry jest ok potem jest tak latwo i nudno zaden przeciwnik nie sprawia zadnych problemow tylko trzeba wyczyscic mapke i isc na kolejna i to bez problemowo czyscisz najbardziej boli latwosc w ostatnim rozdziale gdzie przeciwnicy powinni byc liczni i bardzo silni to samo z innymi mapami gdzie nawet na najwyzszym poziomie jest latwo potem granice sie zacieraja a miedzy latwym a trudnym tylko poczatek inny..

A myslisz ze na AB lepszy bedzie guru czy luk? Chcialbym znowu grac guru lubie nature i magie umyslu i ciekawe czy guru ma priokineze? Przegladalem czary guru i nie sa one jakos rozbudowane i jestem ciekaw czy warto... Podobno guru ma drzewca wiecej nie wiem a nekro jakiegos napakowanego osobistego demona

Pytanie brzmi co da mi wiecej niespodzianek i przyjemnosci z gry .. Ciezki woj odpada bo to nie moj styl gry luk albo mag najlepiej

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Demon sługa odbiera dużo przyjemności z gry + jego expienie jest nudne. Graj Guru i podziel się potem wrażeniami bo mało osób nim gra;) dawniej na ab miał dwa najlepsze czary 2 kręgu, nie wiem czy je ruszali, ale wtedy był najłatwiejszym magiem do grania na początku...

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ej a w tym spolszczeniu do AB spolszczone są też zadania itp w dzienniku ??? bo ja wcześniej grałem po angielsku i mi w ogóle nie aktualizuje zadań, mam od nowa zacząć czy co ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie będzie aktualizować zadań, które masz w dzienniku pod angielskimi nazwami. Możesz je stamtąd usunąć co najwyżej (Ctrl+Alt+P). Choć najpierw dobrze, jakbyś je zrobił, coby nie zapomnieć xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie będzie aktualizować zadań, które masz w dzienniku pod angielskimi nazwami. Możesz je stamtąd usunąć co najwyżej (Ctrl+Alt+P). Choć najpierw dobrze, jakbyś je zrobił, coby nie zapomnieć xD
aha czyli inaczej tego się nie zmieni ??? KURDE

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Oke zagram guru chodz zawsze mnie nudzi ze na dwoch runach lub jednej sie przechodzi cala gre.. Inne klasy maja o tyle fajnie ze wytwarzaja zbroje i uzbrojenie i ucza sie walki jest to troche bardziej urozmaicone u maga to tylko spamy czarami mam nadzieje ze guru bedzie gralo sie dobrze i ma wiecej czarow niz te w ksiegach 1-6 krag bo jest ich tam 2 na rozdzial co jest bardzo malo jak na tyle h rozgrywki tak z 3-4 bylo by ok ... Ale co jest to jest najwyzej bede zalowal ale nie bede mial pretensji chociaz ze nie spróbowałem

Jaka jest aktualna wersja AB? I czy w najblizszym czasie można sie spodziewać nowej?

0 użytkowników
Do góry