[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 458689 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 458689

Odpowiedzi 1735

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Corypheus Jeśli idzie o techniczny aspekt, to ja ci nie pomogę. Dobrze by było gdybyś zainstalował AB na czystej wersji R2.0.
Problemy które doświadczasz mogą być tym spowodowane ale niekoniecznie, tutaj mądrzejsi muszą zająć stanowisko.
O reszcie pomyślę później;)

Post połączony: 2018-11-24, 10:29

Gra ktoś na wersji z 20.11? Jeśli tak, a idzie w maga to niech da znać?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ja gram na 20.11, zupdtejtowalem gre z wersji 08.11 do 20.11. Jestem Magiem Wody w Jarku przed piratami.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I updated scripts, because they had a big bug. Fixed. Anyway use the latest scripts for translation.

^z niemieckiego forum
Odnośnie wersji chyba tej z 20.11. Najnowsza jest z dzisiaj, ale chyba nie przetlumaczona

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też właśnie to czytałem. Można się spodziewać wersji 24.11

Kurwa mać, co to będzie jak wyjdzie Goecja i do niej AB, potem jakieś SnC, i miliard poprawek.

Potem będzie:

Ab ver 2 do Goecji: dodatek, SNC do tego, potem R 03 i AB do niego, aktualizowany dziennie :D aż dojedziemy do Returninga 10 i od wersji R2.0 do R10.0 do każdego AB, SNC i wiele tysięcy dziennych fixów

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No faktycznie będzie wersja 24.11.

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Można narzekać i heheszkować, ale prawda jest taka, że chciałoby się, żeby co więksi producenci gier/oprogramowania zapewniali tak długie wsparcie techniczne dla swoich produktów.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

templartitan

Alternatywny Balans
#946 2018-11-24, 16:57(Ostatnia zmiana: 2018-11-24, 18:03)
mnie to cieszy,bo co patch to jakas nowosc i zmiana,a tak jak gry wychodzą od duzych studiów to przechodzisz gre w 2 dni i czekasz iles lat na kolejną czesc a tak to oni to niedosc ze robią za free to jeszcze w jakim tempie ;)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

gekon7

gekon7

Użytkownicy
posty22
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poprosiłem harada o możliwość alternatywnego zadania - zabicie bandytów, którzy napadli na Hakona. Zabiłem ich (dokładniej rzecz ujmując to ściągnąłem ich do Laresa, który ich wytłukł). Oddałem questa handlarzowi, mimo to nie mam opcji dialogowej u Harada, nie chce udzielić mi zgody. Ktoś ma jakiś pomysł ?

Jeśli natomiast fakt, że zabił ich Lares, a nie ja jest powodem owego błędu, wie ktoś jak najłatwiej zdobyć broń orka w AB?

Co do wersji 24.11. Jeśli obecnie gram na 22.11 i wgram skrypty z 24.11 musiałbym zacząć gre od nowa ? Nie podoba mi się ta koncepcja "big bugs"

hake

hake

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Zbanowany
Idź zabić orka a nie pajacujesz, Bartok może pomóc.

gekon7

gekon7

Użytkownicy
posty22
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bartko ucieka, jak tylko widzi orka, na prawdę weź lepiej się nie udzielaj, bo co twojego posta nie widzę to jakieś głupoty.

hake

hake

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Zbanowany
To idź go sam zabij, taki returningowy hardkor jesteś... co to dla ciebie? dwa smoki na raz byś obrobił  :lol2:

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tldr

Alternatywny Balans
#951 2018-11-24, 20:47(Ostatnia zmiana: 2018-11-24, 22:20)
Napisałem na WOGu w sprawie wersji i zgodności z 20 i 22 na 24. Zobaczymy co odpiszą.

Post połączony: 2018-11-24, 22:20

JARAM SIĘ!!! Wersja ze wszystkim oprócz skryptów z 24.11

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jakiś link do tych najnowszych skyptów?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
@tldr Weź mi powiedz jak tyś te "hotkeye" ustawił? Bo ja jakimś cudem nie mogę...

gekon7

gekon7

Użytkownicy
posty22
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Napisałem na WOGu w sprawie wersji i zgodności z 20 i 22 na 24. Zobaczymy co odpiszą.

Post połączony: 2018-11-24, 22:20

JARAM SIĘ!!! Wersja ze wszystkim oprócz skryptów z 24.11

Czym tu się jarać jak w AB tekstury są obrzydliwie brzydkie a mimo to gra laguje i ma opóźnione reakcje w walce. Tym, że masz pasek skrótów, na którym masz tylko 3 przydatne rzeczy ? XDD

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@gekon7 bo mam GTX 660M, nie zrobię sobie dxa i innych gówien bo będzie ciężko z wydajnością.

A co do paska to możesz sobie cokolwiek tam wrzucić, ja to sobie przypisałem dla przykładu.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
mozna gdzies sprawdzic liste zmian co to patcha z AB? znikla mi gdzies strona -.-

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
@tldr Czytałeś w ogóle pytanie? Zapytałem w jaki sposób je ustawić, a nie jak ustawić to co ty :P

0 użytkowników
Do góry