"Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie widać, to powtórzę jeszcze raz. Uczenie się kręgów magii na Alternative Balance + Slash'n'Craft to jest jakaś porażka, ja myślę, że to rosyjskie, ku*wa społeczeństwo modderskie, ta ku*wa banda imbecyli, która na szybkości kleciła Balans Alternatywny do Returninga 2.0, to jest jakieś ku*wa nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ekipo AB, takie zaangażowanie w grę, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to pie*dolone pierwsze 3 kręgi magii, nawet po zdobyciu opisanego w notatniku 1500pkt many, to was powinno się je*ać ku*wa, tak się powinno was je*ać, jak tylko was może je*ać access violation."
Teraz na poważnie - faktycznie, coś jest nie tak. Mimo spełniania warunków, co bym nie robił - gra nie podbija więcej niż 3 pierwsze kręgi magii. Jak tak dalej pójdzie, chyba przymusowo będę musiał się nauczyć obsługi tego słynnego GVE, czy jak to tam się nazywa. Smutek :(.