[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 459383 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 459383

Odpowiedzi 1735

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
music wyrzucic te pliki ktore byly z AB z plikow data a jesli chodzi o pliki z system to podmienic z normalnego returninga 2.0. Ogolnie to po prostu wywal wszystko co bylo z AB i wpiernicz AST.dll z normalnego returninga 2.0 i powinno dzialac

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie tak myślałem że o to chodzi a skąd wezmę te ast. Dll że zwykłego returna? Pobrać mam? Jak tak to jak?

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no tak ze zwyklego.jakbys mial returna w innym folderze i skopiowal sobie z niego ast.dll(systems) Ale twoje savy ktore grales na AB nie beda dzialac bo w koncu to jest inna wersja gry a za tym idzie zmieniony swiat. wiec w sumie to tak samo jakbys zainstalowal returna od poczatku , chyba ze masz savy z gry zanim dorzuciles AB, wtedy jezeli wyrzucisz te pliki z AB i podmienisz AST ze zwyklego returna to twoje wczesniejsze savy powinny dzialac.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie raczej nie skopiowałem i zapewne podmieniłem go z tym ast.dll z ab ale trudno, czyli teraz będę mujsiał od nowa pobrać returna czy jak ???

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mozesz zaintalowac returna od nowa i sobie wrzuc do niego savy z momentu zanim zaczales grac w AB(jezeli takie masz) a jezeli nie to pozostaje granie w niego od poczatku.

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ale jak będę jeszcze raz pobierał to nie uszkodze sobie czegoś z AB ??? bo to jest dodatek do returninga

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

alek525

Alternatywny Balans
#726 2018-08-28, 22:20(Ostatnia zmiana: 2018-08-29, 00:04)
twoj AB to cale 2 pliki z Data , i bodajze 2 pliki z Systems , jezeli bedziesz pamietal ktore pliki sa do czego i wlasciwie nimi zarzaczal to nie ma czego sobie psuc i zawsze mozna wrocic ze swoimi savami do dowolnej czesci gry, savow z podstawki czy tez dodatku Ab....

Wie ktos gdzie mozna znalesc Runiczny Kieł ? w zwyklym 2.0 byl on obok chaty Cavalorna na wzgorzu pilnowany przez trola a teraz troll jest ale kla nie ma...

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś, jak to jest z tworzeniem run? W pierwszym rozdziale dobiłem do 3 kręgu, ale nie mogłem np nauczyć się przywołania szkieletu wojownika i blast wave'a, myślałem, że drugi rozdział coś pomoże ale still nothing, coś nie tak robię, czy po prostu coś jest do tego wymagane, a ja o tym nie wiem u.u?

W drugim było to samo z runą "Obsession"

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku Musisz mieć "seniorską" rune na krąg 3-4 i mistrzowską na kręgi 5-6. Robisz je w tym samym co runy z odłamków runicznych i magicznej rudy.

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@WhiskasReturn Ja mam, ale nie mogę się nauczyć ich tworzenia ;f Spear of Darkness mogłem, ale np juz Skeleton Warrior nie moge ;-;

mtusss

mtusss

Użytkownicy
posty25
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabić te trzy imienne trolle na półce nad morzem? Jak zbijam hp do około 500 to się leczą na maksa:c

Nubuku

Nubuku

Użytkownicy
posty99
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Muszą być blisko Siebie z tego co kojarzę.

Wie ktoś co z tymi runami? :V

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Nubuku A masz zwykłego szkieleta nauczonego?

Bartrko

Bartrko

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powie mi ktoś czemu mam stale 30fps? kompa mam dobrego a na 30fpsach się grać nie da, mam no grassa, powyłączałem jakieś niepotrzebne dla mnie opcje graficzne a nadal mam 30fpsów, trzeba wgrać jakiegoś fixa albo coś?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zmniejsz wczytywanie na niskie (ostatnia opcja w optymalizacji)

Post połączony: 2018-09-06, 15:22
i to takie słabe pytanie do tego tematu

Bartrko

Bartrko

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jakie wczytywanie?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
renderowanie (ostatnia opcja w optymalizacji)

Bartrko

Bartrko

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no to mam na niskie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
kompa mam dobrego
Na pewno? xD Jakieś specyfikacje podasz, zwłaszcza jeśli chodzi o kartę graficzną i procesor?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Bartrko

Bartrko

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no chłopie przykładowo ac origins wyciąga na 60 na średnio-wysokich xD R9 270x a procek to pentium G4600, niby wiesz takie budżetowe to wszystko ale jednak zapier****

0 użytkowników
Do góry