[AB] Dyskusja na temat modyfikacji 459299 1735

O temacie

Autor Maciuś

Zaczęty 28.01.2018 roku

Wyświetleń 459299

Odpowiedzi 1735

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie dokładnie pojawia się Lord w zadaniu z Chromanimem V rozdział? Bo niby ma być w opuszczonej krypcie angara a tam go nie ma :/ VI tom Chromanima przeczytałem.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Eee, no właśnie tam się pojawia. Może spróbuj wczytać save sprzed przeczytania chromaninu xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam mały problem. Wykonałem niemalże wszystkie zadania w klasztorze (zadanie z kiełbasami schrzaniłem, bo ten cały tfu Dyrian tak się zaszył, że nie mogłem go znaleźć) i Parlan dalej nie chce mi dać klucza do biblioteki.

Podejrzewam, że to przez to, ze nie zrobiłem questa z szatą nowicjusza, ale nie oddałem tabliczek Erolowi tylko Vatrasowi i nie mam u niego żadnej opcji dot. materiału na szate.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Materiał na szatę kupisz u niego w handlu, nie ma żadnej opcji dialogowej. Także kombinuj nowe 3 tabliczki:)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nawet nie wiem czy jeszcze jakiekolwiek znajdę :F. Całe szczęście istnieje alternatywne wejście do biblioteki. Dzięki za pomoc.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co muszę mieć żeby zrobić zadania z Orkowej Kopalni bez wychodzenia z niej? Bo nie chce mi się cofać o jakieś mięso czy ser :P

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Księgi "Starożytna astronomia" i "Postawy retoryki", ale i tak jeden quest każe ci się wrócić do Khorinis po to tylko, by pogadać z jedną osobą xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Woad

Woad

Użytkownicy
posty82
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Mam pytanko. Czy AB rozwiązuje może problem R2.0 z inteligencją? Chodzi mi o to, że nie możemy uczyć się alchemii ani zdolności magicznych nie będąc magiem, bo tracimy na zawsze parę potencjalnych punktów. Czytałem patch note'y, ale nie widziałem czegoś takiego nigdzie.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Starożytna astronomia to ta książka co zuris sprzedaje? I gdzie są podstawy retoryki? Fernando jest u mnie za kratkami

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Starożytna astronomia to ta książka co zuris sprzedaje? I gdzie są podstawy retoryki? Fernando jest u mnie za kratkami
salandril sprzedaje astronomie a ksiazka jest w jego domu w kufrze

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można zainstalować nowsza wersje alt balance kiedy sie ma starsza i gra sie na niej ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

Maciuś

Alternatywny Balans
#411 2018-05-12, 19:50(Ostatnia zmiana: 2018-05-13, 02:46)
Dobra ogarnąłem to. Czy wam również pochodnia nie działa na najnowszych skryptach? Naciskam num6/num8 i nic się nie dzieje. Jak z niej skorzystać?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wracając do tego Orkowego Łowcy - gdzie on jest? Znalazłem w tej krypcie tylko parę orkowych szkieletów, bossa pająków I młot lodowy ale nic więcej :/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Powinien być tam gdzie młot lodowy :F

Post połączony: 2018-05-13, 12:02
Czy można zainstalować nowsza wersje alt balance kiedy sie ma starsza i gra sie na niej ?

Oczywiście, jest to nawet wskazane

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Its Mre

Alternatywny Balans
#414 2018-05-13, 12:51(Ostatnia zmiana: 2018-05-13, 15:34)
A w którym patchu został on dodany? Czy był tam od początku? Bo ja gram na starszej wersji, nie chciało mi się instalować nowszej XD jak go nie mam to nici że zbroi? :/

Post połączony: 2018-05-13, 15:34
Zaktualizowałem I dalej nikogo tam nie ma :/

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co do ciemnych grzybów - jest z nich coś lepszego niż gulasz +1 many?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta zbroja którą dostaje się po zrobieniu lochu zaginionego brata po prostu miazga i jak ona wygląda :) staty lepsze niż w zbroi Actara tylko ten miecz troche słaby... a ile potrzeba karmy u beliara aby dac dusze seny do szponu? jak probuje dodac to wyskakuje ze sie nie zgadza

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamiętajcie że w najnowszym patchu z 10 maja można w V rozdziale kupić szatę arcymaga (w przypadku Magów Ognia za 25,000 golda). Jest ona niewiele gorsza od tej z lokacji zaginiony brat - różnice są na poziomie +-30 do statystyk obrony.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
W najnowszym patchu dodali też tą ścianę ognia do czarów maga czyż nie? Nie widziałem jej wcześniej. Ten czar Cover Fire jest tak zbugowany, ale również bardzo mocny. Jeśli zabije poszukiwacza to dostajesz jego runę... Albo Acces Violation xD

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Był ktoś w śnieżnych górach orków na najnowszym patchu? Chodzi mi o to czy był tam ten Starożytny  Orkowy Łowca :P

0 użytkowników
Do góry