Gothic II nie działa - C:zMusic_DM.cpp(zCMusicSys_DirectMusic::Init() 4614 4

O temacie

Autor TheKarrypto!

Zaczęty 9.12.2017 roku

Wyświetleń 4614

Odpowiedzi 4

TheKarrypto!

TheKarrypto!

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, zainstalowałem sobie ostatnio gothica 2 nk, ale oczywiście jak zwykle musi jakieś durne błędy wywalać. Gra się nie włącza i dostaje takie coś: C:zMusic_DM.cpp(zCMusicSys_DirectMusic::Init() Failed to create loader object. Szukałem rozwiązania, ale nie znalazłem nic co mogłoby mi pomóc. Liczę na pomoc :)

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Korzystasz z fixa/systempacka? Zainstalowanie ich usunęło 99% moich problemów z gothiciem.

Jeśli brak tamtych programów nie jest winą to zawsze możesz rzucić okiem na ten filmik. Znalazłem go przed chwilą w necie:
https://www.youtube.com/watch?v=fgAKRk4LpGs

Aczkolwiek ja takiego problemu nie miałem, więc nie zweryfikuję tego rozwiązania.

Zanim jednak weźmiesz się za to, poczytaj dokumentację polecenia regsvr32, żeby wiedzieć przynajmniej co robisz i jak odwrócić dane czynności.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

TheKarrypto!

TheKarrypto!

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam fixa i systempacka. Zrobiłem wszystko co ten gość pokazał na filmie. Nic się nie zmieniło, dalej wywala mi ten błąd.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty666
Propsy235
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm... nie mam pewności co może być przyczyną. Spróbuj w pliku ini wyłączyć dźwięki i muzykę i sprawdź czy pójdzie.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry