Crash przy starcie gry 2327 3

O temacie

Autor Siemekk

Zaczęty 28.10.2017 roku

Wyświetleń 2327

Odpowiedzi 3

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Nie wiem jak to możliwe, ale ten silnik mnie zachwyca ilością błędów. Przeinstalowałem grę, wgrałem wszystko tak jak zawsze Fix, PlayerKit, System Pack, G2MDK i przy próbie parsowania skryptów mam taki crash:

Czy ktoś wie co może go powodować lub jak go naprawić? Próbowałem reinstalacji, szukałem w internecie ale to wszystko na nic. Byłbym wdzięczny za pomoc (Czyste skrypty bez niczego).

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Zainstaluj po prostu G2MDK i System packa. P-Kit jest dołączone do G2MDK (z tego co pamiętam), System pack ma własnego fixa, więc ten pobrany jest niepotrzebny.

Jesli nie, G2MDK -> P-Kit -> S-Pack.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota

Siemekk
Złote Wrota

Crash przy starcie gry
#2 2017-10-28, 20:55(Ostatnia zmiana: 2017-10-28, 21:21)
System Pack wymaga fix'a gdyż fix to update gothic.exe. Wszystko działało, jednak teraz nie wiem czemu zaczęło się jebać :/ Nie mam pojęcia dlaczego.
Edit:
Przez takie sytuacje wkurwia mnie Windows 10. Program nie uruchamiał się jako administrator, przez co nie miał prawa dostępu do plików .DAT i .ini. Dlatego nie działało...
Rada dla wszystkich którzy mają to samo - uruchomić Starter'a jako administrator!

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Rada dla wszystkich!! (Gothicowców) jeśli idziesz ponad XP zatrzymaj się na 7 :)

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry