Zemsta Khana 7305 26

O temacie

Autor

Zaczęty 25.07.2008 roku

Wyświetleń 7305

Odpowiedzi 26

Ewen
  • Gość
ej wyluzuj przez pomyłke zamiat podgląd posta dałem dodaj odpowiedź... I potem próbowałem usunąć i sie nakopiowało. Przepraszam to niespecjalnie

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty454
Propsy257
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Nierozumiem.
czyli gust jest według ciebie najważniejszy? wszystkie opki są podobne do mojego- to wszystko co tu jest to FF (FanFiction). Więc naprawde dziwne tłumaczenie. We wstepie chyba nie ma sie czego czepiać zaglądnij teraz to będziesz w swoim żywiole...
Jak to podobne, jak tylko fan fiction? Rozumiesz doskonale, tylko nie wiem jeszcze po co się starasz tak zwracać na siebie uwagę, ale jeśli chcesz mi o tym napisać wyślij priva.

Ewen
  • Gość
Nie spojrzałem, bo po prologu uznałem, że muszę zabić kogoś w M&B (pozdro Kyroman)

Tego nie rozumiem. Co ma Kyro do do tego że nie chciałeś czytać.

Aha chce przeprosić Frana za to że stworzony przez niego temat słuzy czemu innemu...

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty454
Propsy257
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Tego nie rozumiem. Co ma Kyro do do tego że nie chciałeś czytać
Kyro nic, M&B nic, ale prolog był tak "mocny", że musiałem odreagować :P

Fran
  • Gość
Aha chce przeprosić Frana za to że stworzony przez niego temat słuzy czemu innemu...

taa, nic sie nie stało...

Ewen
  • Gość
Kyro nic, M&B nic, ale prolog był tak "mocny", że musiałem odreagować

Nierozumien na prawde.... Piszesz że nie czytasz z tego powodu a nagle nic oni do tegoo nie mają... Ale skoro skoro krytykujesz wszystkie opki to jestem zdziwiony czemu mojego nie krytykujesz i tyle.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Przeczytałem tylko tytuł, ale to z braku czasu, nie z braku chęci. Mam uwagę: Khan to postać z MT, a jej pierwowzorem jest postać z moje powieści :D

almanach.info.pl

Ale to pewnie tylko zbieg okoliczności :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry