Tawerny wspomnień czar 2028 2

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 23.06.2017 roku

Wyświetleń 2028

Odpowiedzi 2

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jestem tu już od 11 lat (rocznica stuknęła dokładnie 5 dni temu) i z tej okazji mam dla Was coś, co przypomni Wam, co tu się działo w tamtym czasie, kiedy dołączałem do forum. Był to moment przenosin z modders.go na dmkhosting i przed przeniesieniem skopiowałem na szybko całą Tawernę ze wszystkimi jej opowiadaniami. Przed Wami surowy, nieedytowany plik - nie wygląda może zbyt zachęcająco jeśli chodzi o jego wygląd, ale może komuś się łezka w oku zakręci podczas czytania ;)

https://drive.google.com/file/d/0BzEyFGWLiUTyUDNKTWhubGFUc0E/view?usp=sharing

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

Tawerny wspomnień czar
#1 2017-06-23, 14:29(Ostatnia zmiana: 2017-06-23, 14:35)
Siekacz marzy o umagicznionymBassebollu, a Zdunek o czarze kopiuj-wklej; żeby nie musiałwielokrotnie powtarzać słowa: Insert orcwarrior

"Wyprawa po ziele"

Traffix, Siekacz i Zdunek, jak za starych dobrych czasów o których nie wiedzą nawet

najstarsze górale (takie rowery) wybrali się w podróż po bagienne ziele. Wiec idą przez pola,

lasy, drogi, bezdroża, dróżki, ulice itp. itd. etc. aż wkońcu cos zaczyna mrugac...

- Zaćmienie słońca? - Mówi siekacz

- Ptaki? - pyta zdunek

- Spadek napięcia prądu w kondensatorze... - stwierdza Traffix

- Co to jest prąd i kondensator?

- ?? Chodźmy już zaczyna padać...

:D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Dzięki Kyro, plik skopiowany ;-) Sporo tam osób, których już od lat tutaj nie ma: Aver, Drow, Siekacz, Ken, Zysk, Gorn, Luck Flamesword... Nie widać tego, ale większość historyjek oparta była na "życiu" forum: wojna z Advo, shoutbox po pijaku i mody które wtedy robiliśmy. Fajne czasy, jakieś takie rubaszne i spokojne. Jak sobie przypomnę ile czasu na tM wtedy spędzałem... Ale nie był to czas stracony, przynajmniej w większości :D
Pozdrawiam wszystkich którzy pamiętają "stare, dobre czasy".
BR,
Shr.
ps. Z tajemnej wiedzy - Eline była moderatorem na gsite i nas tam często pacyfikowała banami, ale później chyba zaczęła i na tM zaglądać. Aver dość późno to skumał...

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry