Jak tak bardzo wam nie pasuje Gallahad, to mogę to usunąć. Kurde to jest jeden warunek w InfoAddChoice.
Zresztą, na cholerę Ci ten Gallahad na np. Wojowniku? Zmniejszenie potwora? Zwojów jest wystarczająco na potwory, na które lepiej je użyć. Leczenie? Po przeleceniu się po całym Khorinis i Jarku zwojów jest z 20 łącznie (lekkich, średnich i ciężkich). Dodatkowo po coś Tizgar i Thompson dodali wodę do handlarzy i zmienili receptury mikstur. Zniszczenia ożywieńca nie będę komentował. Garry mnie uprzedził - mag ma runę, woj ma miecze, łucznik ma łuk na trupy.
To samo z bractwem. Wg mnie dołączanie do tych frakcji było źle przemyślane. Zamysł Strażnika Świątynnego i Guru był że awans dostajesz dopiero po odnalezieniu Cor Angara. Guru jako mag, miałby w tym momencie przesrane z racji tego, że jakoś tego Cor Angara trzeba odszukać - czyt. olać Płomień Eligora i lecieć od razu w 2 rozdziale do GD. Strażnik Świątynny teraz, tak jak pozostałe gildie dostaje awans w 3 rozdziale. (Paladyn i Łowca za uwolnienie Benneta, Strażnik za zadania wymienione w changelogu.
W miarę starałem się wyłapywać błędy, bugi na forum, u youtuberów i na bieżąco je eliminowałem.
Pisałem, jakieś sugestie,problemy,bugi,cokolwiek - Piszcie. Nic nie doszło. A potem przychodzi
@Werewolf i zamiast wcześniej napisać, że to nie pasuje, to jest takie i takie, to lepiej zjechać od góry do dołu. Bosh.
Poza tym, masz wcześniejsze patche. A nawet jeśli, to sam możesz to zrobić, bo gothicVDFS i GothicSourcer nie są aż tak skomplikowane.
Nie dość, że robisz za darmo, nawet nie żebrząc o propsy, to jeszcze Cię opierdolą....