Gothic 2 Rebalance + l'hiver 2460 7

O temacie

Autor Lampard_123

Zaczęty 6.04.2017 roku

Wyświetleń 2460

Odpowiedzi 7

Lampard_123

Lampard_123

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam jak w temacie , udało mi sie to zrobic działa ale nie chce zaczynać fabuły ponieważ nie wiem co będzie dalej jak to bedzie chodzic czy będą bugi w zadaniach i tak dalej moze ktos z was wie ? ;)

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wut?
chaotycznie to napisałeś, nie idzie zrozumieć.

Lampard_123

Lampard_123

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
sorrki na szybko to pisałem , chodzi mi o to że zainstalowałem gothic'a potem moda na grafike l'hiver potem doinstalowałem Rebalance 2.1 i moje pytanie jest takie czy będzie to dobrze chodzić czy nie będzie bugów z zadaniami i tp , ogólnie chodzi dobrze ale nie wiem co będzie dalej dlatego nie chce robić na razie fabuły.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Lampard_123

Lampard_123

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie to znaczy ze nie bedzie gugow ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie będzie dobrze i nie będzie działać, przepraszam że nie sprecyzowałem :) i nie da się tego połączyć

Lampard_123

Lampard_123

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Okej dzieki , pogralem chwile faktycznie duzo postaci zniklo i ich nie bylo , nie moglem grobowcow otwierwc i takie tam w miescie zaczely bledy wyskakiwac ogolnie lipa , ale dzieki za pomoc trzeba czekac na returniga 2.0 pl... temat do zamkniecia. :)

Finciak

Finciak

Użytkownicy
posty5
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam porade, nie mów nic hagenowi o smokach dopóki Vatras ci nie bedzie kazał tego zrobic ja popełniłem taki sam błąd i moge se save w dupe wsadzic :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry