Nie wrzuca się screenów w PNG, to po pierwsze. Po drugie, dla mnie to wygląda brzydko, DX11 + lhiver zepsuło to, co w zamyśle zapewne miało wyglądać u Ciebie inaczej. Może przypomina w jakimś stopniu bagna z Jarkendaru, ale nie oszukujmy się - nie mają one tego samego klimatu, bo mimo tego, że G2NK jest dosyć kolorowy, to tam na tych bagnach, faktycznie czułeś, że jesteś na bagnach, a na tych ssach jest tak jaskrawo jakby w ogóle drzewa nie przysłaniały słońca. Paski życia raczej się ukrywa, zwłaszcza, że prezentowane zrzuty nie są z perspektywy bohatera. No i pierwsze dwa ssy przedstawiają DOKŁADNIE TO SAMO tylko trochę są od siebie oddalone.
Nie napisałbym, że jest to idealnie, ale nie napisałbym też, że jest fatalnie, bo widać, że coś robisz i nie wygląda to krótko mówiąc "chujowo". Przyczepiłbym się do małej ilości obiektów, ale wiem jak wygląda praca tego typu i domyślam się, że jest to jeszcze w trakcie prac i wiele rzeczy jeszcze tu dodasz, żeby nie było tak pusto. Ode mnie taka sugestia - Pamiętaj, że DX11 i Lhiver nie zrobią za Ciebie wszystkiego, a czasem i zepsują coś, co mogłoby wyglądać lepiej bez tego, ale jeśli tak chcesz prezentować swój mod, to nie mój biznes.
Graczy, czyli odbiorców, nie interesuje też raczej to, że dodałeś jakiś tam skrypt postaci, czy poprawiłeś opis przedmiotu, liczą się konkrety w postaci ssów, czy też filmików, pisanie takich rzeczy jest niezbyt potrzebne.
Pozdrawiam